Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bakkal taraftarlara teşekkür etti
Alt 02.09.2010, 21:17   #21
tugrulist
Acemi Yiğido

tugrulist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 tugrulist FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bakkal taraftarlara teşekkür etti

''Mehmet Yıldız bu takımın her zaman Yıldızıdır''bu ne saçma bi mantık, mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur.hoca bu mantıkla işin zor.adamın bişey yapamadığını görmemek için kör olmak lazım,mesut hoca emin sen değilsin,inşallah beni şüpheye düşürmessin.
tugrulist isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2010, 21:26   #22
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

şu bir gerçekki artık taraftar olarak bizler bilinçleşmişiz Sayın Bakkal bu takıma azemi katkıyı yapıp ligi en fazla en yukarda bitirecegi yer 10.sıradır... fazlasını beklemek bu hocayla hayelciliktir..cogu arkadaş bunları görmüş ve yorumlamış..
diyecek fazla birşey kalmamış...
Alt 02.09.2010, 21:35   #23
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1636 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Hocaya kalsa hiç transfere ihtiyaç yok benim kadrom yeterli diyor.

Hocamızın açık konuşmasını seviyorum fakat aksayan yerleri nasıl görmüyor hayret.Ya hocamız çok şey biliyor yada bizler hiçbirşey bilmiyoruz.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2010, 23:13   #24
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1480 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayrıca ligimizde bi antrenörler toplulugu var... bunlar kimler mi? Bunlar genelde ligin başında tkım çalıştırmayan takım çalıştırsa da yıl içinde takımlarından kovulan hocalardır. (Ziya dogan,Güvenç Kurtar,Hikmet Karaman,.....) Kariyerleri boyunca 10-15 anadolu şehri gezmişlerdir.. bunlar bu ligin sonlarına dogru başarısız takımların hocası kovulunca genelde son 10 hafta civarı piyasa yaparlar. Ve bir takımın başına geçerler... Teknik-taktik onlar için 2 boyuttadır. onlar işin motivasyon kısmını yaparak ligin son 10 haftasını kaybetmiyim mantıgında oynayarak ligin sonunu getirirler. Teknik ama fazla koşmayan topcularla arası iyi degillerdir(Erman tipi).. Ligin sonlarında genelde o gittigi takımı kan degişikligininde etkisiyle genelde ligde tutarlar. Ancak yeni senede vizyonsuzlukları kendini gösterir.. Transfer politikaları onların gelecekte yine başarısız olmasının ana sebebidir. cünkü genelde hazır topcu oynatmak istediklerinden dolayı genç oyunculara pek yer vermezler bu yaşlı oyuncularda kondisyon geregi genelde ligin sonunu getiremezler.. Hızlı bi çıkışın ardından (Geçen yıl diyarbakır örnegi bu sene konya da aynı şeyi yaşayacak iiyi başladır sonu bu kadar iyi bitmeyecek ama..) düşüşe geçen takımdan kovulurlar ve yni bi kan degişlimine gider yönetim. Kulüp bu şekilde yönetilmeye başlandıgında sıradan bi anadolu takımı olmuşunuz demektir..Yönetimimiz Mesut Bakkala geçen senenin sonunda emeklerinden dolayı teşekkür edip maddi hakkını da verip yolları ayırmalıydı.. Bence Mesut Bakkal'la devam kararı hatalıdır. Transfer politikaları oyuncu seçimleri beni ve benim gibi düşünen arkadaşları haklı çıkarmaktadır. Umarım yanılan bizler oluruz.. Bize sistemin törpüsünden geçmemiş genç dinamik vizyonlu hoca lazımdı.. Meselaaa yeni jubile yapmıs isimlere teklifde bulunulabilinirdi Sergen Yalçın gibi Hakan Şükür gibi ; Yada biraz daha üste çıkıp Rıdvan dilmene teklifte bulunulabilirdi ; Yada geçen sene gelmeye hazır bi Ersun Yanal ismi düşünebilirdi... Hem böylece takım daha sansasyonel bi hoca tarafında yönetilip gündemde kalırdı hemde başarıya ve heyecana açık bi isimle daha ileriye dönük bir takım kurulabilirdi..
Hasbel kader katıldığım bir konu üzerinde çok güzel tespitlerde bulunmuşsun gardaş... Bu saymış olduğun teknik direktörler Türk Futbolu üzerinde mafyalaşmış yada kaysak bağlamış bir yaradır. Yara iyileşmeden kaysak bağlamış yarayı kopartırsan yara kendini tazeler cinsten. Devam eder devam eder gider. Bugün Konyada yarın Sivasta ertesi gün Manisa da kaybolup giden takımların çehrelerinde sörf yaparlar. Takımlar bir zaman sonra esame listesinden kaybolur gah 2. ligde gah 3.liglerde dizlerinin üzerinde zor dururlar. Ama bu antrenörler her zaman zinde dimdik ayaktadırlar. Bir bakarsın bir maçta Fener Galatasaray yada Beşiktaşı yener sükse yaparlar. Buda onların yaşam kaynağıdır adeta. Bu galibiyetler kendilerine en az bir sezon hayat öpücüğü verir idameleri devam eder gider.

Şimdi Sayın Mesut Bakkal o tarz hocamı değilmi tartışmalarında bulduk kendimizi. Geçen yıl çektiğimiz acılar onun gelmesi ile son buldu ve ligde kaldık. Ama nereye kadar gidecek. Yaptığımız transferler, taraftarların isteyipde gerçekleşmediği oyuncular, yaş ortalaması ve bir mevkide gereksiz olan bir çok oyuncular vs. gibi veriler doğrular nitelikte. 2 yıl önce elimizde mükemmel bir alt yapı varken bir yıl içinde ne kadar çabuk söndüğünü hayretler için seyrettiğimiz gençlerimizin takıma adapte olamaması ve stadyum konusunda yavaş ilerlememiz, diğer takımların bir iki gömlek üzeri yaptığı transferler ve vizyon genişletme çabaları bizleri karamsarlığa itmekte ve buda bir yönetim hatası olarak taraftarlarımız tarafından adeta ağız birliği edilmişcesine kabul görmektedir. Yani sadece seçilen hocanın değil yönetiminde bu tarz gidişata ayak uydurması söz konusu olabilir.
Biz bilmeyiz ama buda bir politika olabilir. Eğer bu sene ayakta durabilirsek yapacağımız kasa bizi belkide önümüzdeki sene için aynı vizyon çalışmalarına başlamamız için bir deney vazifesi görmek amaçlıdır. Transferlerde yıpranan diğer Anadolu takımlarının başarı istatistikleri gözlemlenebilir ve eğer uygulamada bir hata olmazsa bizleride bu politikaya uygulamaya sevkedebilir. Kimbilir... Bilmiyoruz ama temennim bu sene ligde öyle yada böyle tutunabilmek. Bizler 3-5 maç sonunda alınan sonuçlardan fazla hayale kapılmamalıyız. Şu anda yapılan transferlerle bizim takım bir adım değil bir kaç adım geride gözüküyor. Bunda son dakika transferi için G. Afrikalı oyuncu beklenirken Saido transferinden anlayabiliyoruz. Gün kurtarmak terimi için biçilmiş bir kaftan bu transfer. Ama ben her zaman için doğru olduğuna kendimi inandırmaya çalışan bir insanım. Hep pozitif yaklaşmaya çalışıyorum ama bir yerlerde film kopuyor. Ama nerede kopuyor bilemiyorum. Ters giden bir şey var orta da ama ne.???
Umarım hocamız bu tarz antrenör, yönetimimizde buna ortak olan ve kani gelmiş bir yönetim olmasın. Ama görünen o yolda ilerlediğimiz.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.09.2010, 02:43   #25
bulutbey27
Tecrübeli Yiğido

bulutbey27 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

268 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 bulutbey27 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizde hocamıza teşekkür ediyoruz
bulutbey27 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2010, 03:01   #26
yıkın tabuları
Yiğido

yıkın tabuları - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

93 Mesajına 154 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 yıkın tabuları FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

açıklamaları çok iyi ve tane tane teşekkürler hocam
yıkın tabuları isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2010, 09:43   #27
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1121 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Takim kurusundaki su inatciligin olmasa dahada sempatik olacaksinda,fakat resmen kadro kurarken bilhassa forvet hattinda ayrimci davraniyorsun.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2010, 11:11   #28
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayrıca ligimizde bi antrenörler toplulugu var... bunlar kimler mi? Bunlar genelde ligin başında tkım çalıştırmayan takım çalıştırsa da yıl içinde takımlarından kovulan hocalardır. (Ziya dogan,Güvenç Kurtar,Hikmet Karaman,.....) Kariyerleri boyunca 10-15 anadolu şehri gezmişlerdir.. bunlar bu ligin sonlarına dogru başarısız takımların hocası kovulunca genelde son 10 hafta civarı piyasa yaparlar. Ve bir takımın başına geçerler... Teknik-taktik onlar için 2 boyuttadır. onlar işin motivasyon kısmını yaparak ligin son 10 haftasını kaybetmiyim mantıgında oynayarak ligin sonunu getirirler. Teknik ama fazla koşmayan topcularla arası iyi degillerdir(Erman tipi).. Ligin sonlarında genelde o gittigi takımı kan degişikligininde etkisiyle genelde ligde tutarlar. Ancak yeni senede vizyonsuzlukları kendini gösterir.. Transfer politikaları onların gelecekte yine başarısız olmasının ana sebebidir. cünkü genelde hazır topcu oynatmak istediklerinden dolayı genç oyunculara pek yer vermezler bu yaşlı oyuncularda kondisyon geregi genelde ligin sonunu getiremezler.. Hızlı bi çıkışın ardından (Geçen yıl diyarbakır örnegi bu sene konya da aynı şeyi yaşayacak iiyi başladır sonu bu kadar iyi bitmeyecek ama..) düşüşe geçen takımdan kovulurlar ve yni bi kan degişlimine gider yönetim. Kulüp bu şekilde yönetilmeye başlandıgında sıradan bi anadolu takımı olmuşunuz demektir..Yönetimimiz Mesut Bakkala geçen senenin sonunda emeklerinden dolayı teşekkür edip maddi hakkını da verip yolları ayırmalıydı.. Bence Mesut Bakkal'la devam kararı hatalıdır. Transfer politikaları oyuncu seçimleri beni ve benim gibi düşünen arkadaşları haklı çıkarmaktadır. Umarım yanılan bizler oluruz.. Bize sistemin törpüsünden geçmemiş genç dinamik vizyonlu hoca lazımdı.. Meselaaa yeni jubile yapmıs isimlere teklifde bulunulabilinirdi Sergen Yalçın gibi Hakan Şükür gibi ; Yada biraz daha üste çıkıp Rıdvan dilmene teklifte bulunulabilirdi ; Yada geçen sene gelmeye hazır bi Ersun Yanal ismi düşünebilirdi... Hem böylece takım daha sansasyonel bi hoca tarafında yönetilip gündemde kalırdı hemde başarıya ve heyecana açık bi isimle daha ileriye dönük bir takım kurulabilirdi..
Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hasbel kader katıldığım bir konu üzerinde çok güzel tespitlerde bulunmuşsun gardaş... Bu saymış olduğun teknik direktörler Türk Futbolu üzerinde mafyalaşmış yada kaysak bağlamış bir yaradır. Yara iyileşmeden kaysak bağlamış yarayı kopartırsan yara kendini tazeler cinsten. Devam eder devam eder gider. Bugün Konyada yarın Sivasta ertesi gün Manisa da kaybolup giden takımların çehrelerinde sörf yaparlar. Takımlar bir zaman sonra esame listesinden kaybolur gah 2. ligde gah 3.liglerde dizlerinin üzerinde zor dururlar. Ama bu antrenörler her zaman zinde dimdik ayaktadırlar. Bir bakarsın bir maçta Fener Galatasaray yada Beşiktaşı yener sükse yaparlar. Buda onların yaşam kaynağıdır adeta. Bu galibiyetler kendilerine en az bir sezon hayat öpücüğü verir idameleri devam eder gider.

Şimdi Sayın Mesut Bakkal o tarz hocamı değilmi tartışmalarında bulduk kendimizi. Geçen yıl çektiğimiz acılar onun gelmesi ile son buldu ve ligde kaldık. Ama nereye kadar gidecek. Yaptığımız transferler, taraftarların isteyipde gerçekleşmediği oyuncular, yaş ortalaması ve bir mevkide gereksiz olan bir çok oyuncular vs. gibi veriler doğrular nitelikte. 2 yıl önce elimizde mükemmel bir alt yapı varken bir yıl içinde ne kadar çabuk söndüğünü hayretler için seyrettiğimiz gençlerimizin takıma adapte olamaması ve stadyum konusunda yavaş ilerlememiz, diğer takımların bir iki gömlek üzeri yaptığı transferler ve vizyon genişletme çabaları bizleri karamsarlığa itmekte ve buda bir yönetim hatası olarak taraftarlarımız tarafından adeta ağız birliği edilmişcesine kabul görmektedir. Yani sadece seçilen hocanın değil yönetiminde bu tarz gidişata ayak uydurması söz konusu olabilir.
Biz bilmeyiz ama buda bir politika olabilir. Eğer bu sene ayakta durabilirsek yapacağımız kasa bizi belkide önümüzdeki sene için aynı vizyon çalışmalarına başlamamız için bir deney vazifesi görmek amaçlıdır. Transferlerde yıpranan diğer Anadolu takımlarının başarı istatistikleri gözlemlenebilir ve eğer uygulamada bir hata olmazsa bizleride bu politikaya uygulamaya sevkedebilir. Kimbilir... Bilmiyoruz ama temennim bu sene ligde öyle yada böyle tutunabilmek. Bizler 3-5 maç sonunda alınan sonuçlardan fazla hayale kapılmamalıyız. Şu anda yapılan transferlerle bizim takım bir adım değil bir kaç adım geride gözüküyor. Bunda son dakika transferi için G. Afrikalı oyuncu beklenirken Saido transferinden anlayabiliyoruz. Gün kurtarmak terimi için biçilmiş bir kaftan bu transfer. Ama ben her zaman için doğru olduğuna kendimi inandırmaya çalışan bir insanım. Hep pozitif yaklaşmaya çalışıyorum ama bir yerlerde film kopuyor. Ama nerede kopuyor bilemiyorum. Ters giden bir şey var orta da ama ne.???
Umarım hocamız bu tarz antrenör, yönetimimizde buna ortak olan ve kani gelmiş bir yönetim olmasın. Ama görünen o yolda ilerlediğimiz.

her iki yorum da hikayeler üzerine yazılmış, bu kadar yazmışsınız, bu kadar eleştirmişsiniz, mesnetsiz ve temelsiz benzetmelerde bulunmuşsunuz....

ama keşke oynanan futbol üzerinden değerlendirme yapsaymışsınız. aslolan oynanan futboldur, futbol bazlı bir eleştiri yazmayıp, hikayeler üzerinden yol aldığı için bu iki yorumu da dikkate alınır bulmadım!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2010, 14:38   #29
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
cevapa bak be cevapa zita neyse oynuyo ama keita ve diallo milli takima seciliyo niye hic forma sansi bulmuyo
işin tuhaf tarafıda burda zaten adamlara hazır değil diyor adamlar milli takıma çağrılıyor.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2010, 14:47   #30
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bence yanlış düşünüyorsun mesut hoca sayesinde değil diyarbakır taraftarı sayesinde ligde kaldık son 7 maçta 7 puanı muhsin hocaylada alırdık.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bakkal, etti, taraftarlara, teşekkür