Cevap: Sarı: Benim için duygusal bir maçtı
Adem Sarı önümüzdeki yıllarda Sivas forması giyecektir, ve belki de bu önümüzdeki yıl olacaktır. Nasıl ki Diallo gecen sene bize Diyarbakır formasıyla gölü attı ve bu sene kıymeti anlaşıldı, tıpkı Diallo gibi Adem de yönetimimizin dikkatini çekmiştir.
Ancak, bugün Eskişehir'i satıp bize gol atmasaydı, güvenilir kişi imajını kaybedecekti, çünkü şike yapmış olacaktı ve bugun Eskişehir'i satan belki de yarın Sivasspor'u satacaktır diye düşünülecekti.
Bu nedenle Adem'e kızmamak gerekiyor, ona kızacaksak Rıza Hoca'ya da mı kızmamız lazım, İbrahim Toroman'a vs.
Atladığımız bir konu var, SİVAS'LILAR adam satmaz, iki yüzlülük yapmaz, biz Sivas'lı oyuncularımızdan nasıl olurda iki yüzlü olmalarını bekleyebiliriz? Delikanlılığınızdan ödün verin, şike yapın, SivasSpor'a karşı iyi oynamayın demek bize yakışmayacağı gibi Sivas'lı olup da başka takımlar da oynayan oyunculara da yakışmaz, çünkü biz Sivas'lılar mert insanlarız, bize güvenen insanların arkasından oyun çevirmeyiz. Onlara hakaret etmiş oluruz, Adem Sarı'yı ekmek yediği yere ihanet etmediği için ve gerçek bir Sivas'lı gibi hareket ettiği için tebrik ediyorum ve yönetimin bu oyuncuyu gelecek sene kadromuza katması gerektiğini de düşünüyorum
|