Alıntı:
kaptann58 Nickli Üyeden Alıntı
KEİTA VE ERMAN DEVAMLI 11 DE ÇIKMALI HOCA OYUNU OKUYAMIYOR YERİNDE HAMLELER YAPAMIYOR ERMANI OYUNA GEÇ SOKTU ŞU İBRAHİMDE NE BULUYOR HOCA ANLAMIYORUM SON GOLDE RAKİBE İLERDE BASKI YAPSA O TOP BELKİDE GOL OLMAYACAKTI ALDIĞI TPOU KALEYE DEĞİLDE KORNER KÖŞESİNE GİDİP 1 DAKİKA GEÇİRSEYDİ YİNE GOL YEMEYECEKTİK BUNLAR TECRÜBEDİR KULAKLARINA KÜPE OLSUN
|
mantiga bakarmisin, o sut gol olsaydi ne olacakti peki, ozaman ne diyecektiniz, sadece bir kisine yükleniyorsunuz, gecen sezonu unutuyorsunuz, adam sakat oldugu halde, fazla mac oynamadigi halde her girdiginde gol atiyordu, sen adami her macta son 3-5 dakka oyuna sok ondan sonrada birseyler bekle o yetmemis gibi bide adamda suc bulun, ben ibrahim sahinin futbol tarzini begeniyorum, mehmet yildiz tarzinda ama hoca yararlanmasini bilmiyor, hacettepede oynadigi zamanlarda nasil bir kalitede oldugunu herkes gördü, mesut bey bu adami son dakkalarda degilde, ilk baslarda oyuna soksa, eminimki gol ve gollerle ayrilacak sahadan!!!!!! suarez'ede sans verilmeli kesinlikle!!!! artik su mehmeti takimdan bir kac hafta kes mesut bey, birak adami, yorgun kosamiyor artik dinlendir su adami yeter!!! artik manisaya karsida tek forvet MEHMETle cikarsak vahh halimize!!!!