Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 26.09.2010, 21:43   #61
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.ARTIK PAZAR GÜNLERİ 2 SAAT BOŞ VAKTİM OLACAK.ARTIK STADDAN AGLAYARAK ÇIKMAYACAGIM. MAÇ ANINDA MİDEME KRAMPLAR GİRMEYECEK SIKINTIDAN KIPKIRMIZI OLMAYACAGIM.ÇÜNKİİİİ ARTIK SİVASSPORU İZLEMEYECEGİM..SAOLASIN YÖNETİM İKİ KURUŞLUK FUTBOL KEYFİMİZ VARDI SAYENİZDE ARTIK NE MAİ İZLEYECEGİM NEDE SPOR PROGRAMLARINI HEPİNİZ E TEŞEKKÜR EDERİM SİVAS SİZİ UNUTMAYACAKTIR
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karşıyakalı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.09.2010, 21:45   #62
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayrettin haric takim berbatti
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda FANATIK YIGIDO'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Manisaspor 3-0 Sivasspor
Alt 26.09.2010, 21:48   #63
58svsvs58
Acemi Yiğido

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 58svsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Manisaspor 3-0 Sivasspor

ne sivastan ne sivasspordan hiçbirşey olmaz. bu sene düşmezse birkaç yıl içinde düşer. ben çocukkende sivas aynıydı ömrümün yarısı geçti sivas aynı. haaa aksu değişti yalnız. orada para tuzağı oldu. malatyadada belediye park yapmış. gidinde görün.
58svsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58svsvs58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.09.2010, 21:48   #64
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

İNSAFINIZ KURUSUN BE DENSİZLER VİCDAN YOKMU SİZDE NE OLU YORSİZE AYIP YAZIK BİZ BİRAVUÇ ANDOLU ÇOCUKLARINA
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tekdoktirin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2010, 21:50   #65
equl58
Yeni Yiğido

5 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 equl58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar kadroyu yönetim yapmıyor. Mesut Bakkal yönetimin tüm uyarılarına rağmen maalesef kendi bildiğini okumaya devam ediyor. Daha açıkçası kendini kovdurup para kopartmak için elinden geleni yapıyor. Ve her maça en az bir arızalı adamla başlayarak inadını sürdürüyor. Yöneticiler artık antremena bile gitmeye İLLALLAH ediyor!..
equl58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda equl58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2010, 21:51   #66
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

şu ligin en vefakar en cefakar taraftarları bunları haketmiyor...yönetim aldığı paraları ne yaptı merak ediyom...ya bi de ltf şu fiko gitsin ya...memlekette adam mı yok????????
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hasantuan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.09.2010, 21:53   #67
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

128 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI

sezon başlamadan dedim mesut hocayla yolar ayrilmasini hiç bir giddi takimda dayanamamiş yolari ayrilmiş ben ilk 10 hafta içinde mesut hocayla yolar ayrilcak demiştim durumdaonu gösteriyor ne güzül hikmet kahraman boştaydi şimdi rıza var onuda yönetim getiremez paraya kiyipda bize bereberligi isteyen hocalazim deyil bize gerekirse 3 4 forvetle oynamiz lazim ama hoca hep tek forvet futbolculari yerinde oynatmiyor adam defas sol oynatiyor biri forvet arkasi oynuyor unu kanatta oynatip bitiriyor hiç bir futbolcusunu yerinde oynatmiyor kadir memet ikilini oynatiyor defas onu dahaki keita oynayana kadar sonra adami bölgesine çekti ilk defa suerezi oyuna koydu ikinci yari ilk defa 2 forvet oynadik anlamadim daha sirasi var diyordu ne olduda bu maçami geldi sirasi maden antiramanda güzel oynadi niye ilk 11 de almadin bize hep ayni futbolcularla oynayan hoca deyil perfonmasina göre 11 yapan hoca lazim milletin beyenmedi muhsin hoca bile admi oynatiyordu ben muhsin hocanin gitmesine üzüldüm ama yapçak birşey yokdu ben admin istesizne baktimda çok iyidi sivasda bir hocanin ala bilce puani almişdi 17 maçda 20 puam aldi süperligde ama millet sarbedemedi istafa istifa deyerek caydirdi adami şimdi o olsaydi biz 3 galibeyet 2 bereberlik 1 de yenilgi alirdik şimdi nerde bilceksin diyorsunuz adam kodroyu oturmuş olcakdi bide tanida genç ve yetenekli futbolcu taniyor bi rahmana o şans verdi başka hoca vermedi ben muhsin hocayi seviyordum tek alt yapidan birini çikardi oynatti mesut çikardi hiç oyuna almadi bize musun hoca gibi futbolculari iyi taniyan biri lazim hikmet kahraman da perfonmaslarina göre ilk 11 çikariyor ben takip ediyom hatta Orkun Uşak gi oynatti takim küme düşmeyi oynuyor adam birinci kaleciyerine oynatsam demiş millet bana ne yapar diye düşünmüş ama bi birinci kalecinin perfonmasina bakmiş birde Orkun Uşak perfonmasina bakmiş karani vermiş Orkun Uşak oynatmiş caseret edipde ama mesut ne olursa hep ayni 11 le oynuyor bize perfonmasini iyi anlayan hoca lazim
57babasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 57babasivas'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.09.2010, 21:55   #68
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

keşke geçen yıl biz düşseydik diyarbakır'ın veya denizli'nin yerine....

bu acıları tekrar baştan yaşamazdık....

keşke zamanı geriye alsak ve son 7 hafta aldığımız 7 beraberliğin hepsinden mağlubiyetler alsak......
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Manisaspor 3-0 Sivasspor
Alt 26.09.2010, 21:56   #69
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Manisaspor 3-0 Sivasspor

MECNUN BAŞKAN GEÇEN YILDAN DERS ALMIŞ.TAKIM NASIL KÜME DÜŞÜRÜLÜR ÇOK İYİ ÖGRENMİŞ.SEZON BAŞINDA ALDIGI DERSİ DE UYGULAMAYA KOYMUŞ.BU TARAFTAR KOYUNSÜRÜSÜ GİBİDİR BAŞKAN SEN DEVAM ET ÖGRENDİKLERİNİ VE ALDIGIN DERSİ UYGULAMAYA KİMSE SANA İSTİFA DEMEZ VE YAPTIGIN İŞLERE TEPKİ KOYMAZ SEN RAHAT OL.AMA BEN O TARAFTARLARDAN DEGİLİM SANA VE YÖNETİMİNR SESLENİYORUM İ S T İ F AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karşıyakalı'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Bu Kadronun Bu Ligde Yeri yok ?
Alt 26.09.2010, 21:57   #70
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Bu Kadronun Bu Ligde Yeri yok ?

BENCE İSTİFA ETMESİ GEREKENLERİN BAŞINDA MECNUN BAŞKAN GELİYOR..2 KURUSUN HESABINI YAPIP TRANSFER YAPMADILAR NERDE BONSERVİSİ ELİNDE OLAN FUTBOLCU VARSA TUTUP GETİRDİLER ......MESUT BAKKALIDA AL GİT MECNUN BAŞKAN YETER ARTIK..7 MİLYON SİVASLIYA BUNLARI YASATMAYA HAKKINIZ YOK..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
bitiririz, değerlendirelim, farkı, kaÇinci, kadronun, kalite, ligde, ligi, maçı, oyunla, yeri