Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!
Alt 27.09.2010, 16:50   #111
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!

manisanın beş golcusu var bizim bi yok... mehmet ve ceyhun topu aldımı dolandırıp zaman olduruyorlar resmen ...aynı eskı erman gibi futbol takım oyunudr iki kişilik degildir...buna bakkal hoca ne yapsın .yenilginin tek nedeni golcunun takımda olmaması....hocadan ricam kavuk denen futbolcu bı daha denenmemesi
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: MANTIKLI OLALIM
Alt 27.09.2010, 16:57   #112
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: MANTIKLI OLALIM

Alıntı:
personel79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu yönetim istifa diyen arkadaşlar yorum yaparken biraz daha mantıklı yorum yapsınlar. yönetim istifa ettikten sonra sanırım kendileri gelip takımı yönetecekler. Şunu unutmasınlar buna benzer olzaylar daha önce Erzurumsporun Vansporun başına geldi. bizim şehrimiz ankara gibi Bursa gibi Eskişehir gibi takımına sahip çıkan zenginlerle dolu bi şehir değil. Başkandan Allah razı olsun. Eksikliği var transfere para ayırmıyor Bu kadar başarı yeterli diyor. bundan sonra tutunabildiğimiz kadar diyor ama o giderse gelecek kişi bu kadar kuvvetli ve dirayetli olmayacaktır. YÖNETİMİ ELEŞTİRELİM AMA MANTIKLI Bİ ŞEKİLDE.

konuyu ılk yorumdan okumaya basladım ama en sacmasını okumak alıntı yapdıgım bu son teslımıyetcı ,acızlık duyguları uyandıran mesajda oldu!

uzun zamandır basarısızlıkların arkasında hep hocalar oldu,bazı yonetıcıler oldu. bu konuların cogunda elestırılmesı gereken kısılerden bırı de baskanımızdı ama kımse konduramadı mecnun baskana elestrı yapmayı cunkı herkez sızın bu soyledıklerınızın bı nebze olsun farkında, AMA bu hep boylemı gıtmelı?hayır,bugun elestırdıgımız butun konuların en ust karar verme mercı baskanımız degıl mı? para harcamıyolar dıyoruz sorumlusu en basta kım sayın baskanımız.
bız napıyoruz mesut hoca soyle mesut hoca boyle ıstıfa etsın dıyoruz cıkıyoruz ısın ıcınden. bız bu tavrı sergıledıkten sonra bu baskanın bu takımı umursamasını bekleyebılırmıyız, bu tavırlar devam ettıgı muddetce ben baskanın yerınde olsam ulan derım ne hesap soranım var ne elestırenım bu cıftlıgı ıstedıgım gıbı surerım derım cıkarım ısın ıcınden! her kulubun en buyuk sahıplerı taraftarlardır,baskan dahıl herkez oturdugu koltugun hakkını verebılmek ıcın,taraftarlarını mutlu edebılmek ıcın gereklı gorevlerı yapabılmesı gereken kısı olmalıdır,kımse kendısıne tapılacak buyuk bı adam aramıyo,herkez de haddını bılmelı! bugun baskanımızın kulubumuze ınkar edılemez katkıları tabıkı oldu bunu herkez kabul edıyo,ama baskanın da bu koltukta oturdugu ıcın bır cok menfaatı reklamıda oluyo bu da ınkar edılemez! ben yazdıgınız bu teslımıyetcı yazıyı kabul etmıyorum,hemde baskana olan sevgımı avatarıma tasıyan bır oldugum halde kabul etmıyorum. bu basarısızlıkların devam etmesı halınde bunun en buyuk sorumlusu baskan olacakdır. ya kendısıne uygun bı yonetım kurulu(ıs yapacak ınsanlar,kulubu somurecek ınsanlar degıl!!!) secıp yoluna devam etmelı,yada bu boyle devam edecekse baskanımız dahıl kurmaylarıyla bırlıkte ıstıfa etmelıdır. en basıt ornegı hepımız bu fıkret unsalı koltuguna yakıstıramıyoruz bu adamın ne ısı var bu mevkıde dıyoruz ama arkasına baktıgımız zaman bunca elestrıye ragmen ısrarla bu adamı koltugunda otutturanda baskan degıl mı?
o yuzden hıc baskan gıderse naparız dıye teslımıyetcı bı dusunce yapısına dahıl olmamızı ıstemenızı kabul edemeyız. kımse baskan ıstıfa etsın dıye dusunmuyo zaten,su yumrugunu masaya vurup curuk elmaları ayıklamasını ıstıyo,bunları yapamayacaksa ancak o zaman kendısıne karsı da bı tavır olusur.bu olması gerekendır,bu kaınılmaz olandır.bu kulubun en buyuk sahıbı gercek taraftarlarıdır.burası kımsenın cıftlıgı degıl.
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2010, 17:03   #113
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
personel79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu yönetim istifa diyen arkadaşlar yorum yaparken biraz daha mantıklı yorum yapsınlar. yönetim istifa ettikten sonra sanırım kendileri gelip takımı yönetecekler. Şunu unutmasınlar buna benzer olzaylar daha önce Erzurumsporun Vansporun başına geldi. bizim şehrimiz ankara gibi Bursa gibi Eskişehir gibi takımına sahip çıkan zenginlerle dolu bi şehir değil. Başkandan Allah razı olsun. Eksikliği var transfere para ayırmıyor Bu kadar başarı yeterli diyor. bundan sonra tutunabildiğimiz kadar diyor ama o giderse gelecek kişi bu kadar kuvvetli ve dirayetli olmayacaktır. YÖNETİMİ ELEŞTİRELİM AMA MANTIKLI Bİ ŞEKİLDE.
haklısın kardeşim.bende dünki maçın etkisiyle yönetimi istifaya davet edenlerdenim ama mantıklı düşününce hatalarına ragmen bu yönetim devam etmelidir.ancak yönetimde kendi içindeki çürükleri temizlemelidir.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2010, 17:07   #114
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu hoca gitse ne değişecek takımda? Birisi bunu bana izah edebilir mi?
bu oyuncuların ve maalesef kadromuzun gücü bu, istediğin hocayı getir bundan iyisini başaramazlar, sorun hoca da değil.
Çok süper bir kadromuz var da hocanın yanlış taktikleri yüzünden mi yeniliyoruz sanıyorsunuz?
Bence asıl sorun yeterli ve gerekli transferleri yapmayan yönetimimizdedir.
isimlerini bilmiyorum, ancak transfer komitesindeki kişiler kimse çıkıp istifa etsinler, Fikret Ünsal garibanını önümüze atıp saklanmasınlar.
Ayrıca Fikret Ünsal'a da takımımızda stoper görevi vermeliler, adamcağız ivanovs ve diallo'nun yanına cuk diyeoturur ve bütün atakları durdurabilir, tıpkı yönetime yapılan tüm atakları şu an üzerine çekip durdurduğu gibi.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2010, 17:26   #115
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI

daha hiç bir şey kaybedilmiş değil. ne bu karamsarlık. bu hocanın yerine kimi getireceksiniz.
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2010, 17:28   #116
muratugur58
Acemi Yiğido

muratugur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

53 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 muratugur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

beyler yuh artık tek suçlu hocamı futboldan anlıyanda yorum yapıyor anlamıyanda yorum yapıyor.senin takımının yedek kulübesinde oturacak adamın yok.seni yenen manisanın yedekten gelen adamlarına senin gücün yetip almadın .ondansonra borcu olmuyan kulüp diye öğünüyor bizim yneticiler. bir külübün yedek kulübesi güçlü ise o takım kolay kolay düşmez.bakkal gitse ne olacak sihirli bir degnekmi degecek sanki.senin elindeki malzeme iyi olursa her şey güzel olur.kurmuşsun bir beleş takım yaşlı dedelerden dakika 60 tan sonra dökülüyor takım manisa maçındaki 2 gölü amatör takımın defansı yemez bu ayıpta onlara yeter.sadece bizim memlekette var futbolcuların antranör gönderme alışkanlıgı. sanki futbolcular melake bence tum suçlu futbolcular çıkıp adam gibi futbolunu oyna bunlar çıkıp gt gıvıdıyorlar ondan sonra herkez mesut bakkala yükleniyor .BENCE BİRİNCİ SUÇLU YÖNETİM PİNTİLİK YAPMAYIP DOGRU DÜRÜST ADAM ALACAKSIN.yoksa bırakın gidin bank asyada oynuyalım.
muratugur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı muratugur58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.09.2010, 20:37   #117
personel79
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 personel79 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Holigann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
konuyu ılk yorumdan okumaya basladım ama en sacmasını okumak alıntı yapdıgım bu son teslımıyetcı ,acızlık duyguları uyandıran mesajda oldu!

uzun zamandır basarısızlıkların arkasında hep hocalar oldu,bazı yonetıcıler oldu. bu konuların cogunda elestırılmesı gereken kısılerden bırı de baskanımızdı ama kımse konduramadı mecnun baskana elestrı yapmayı cunkı herkez sızın bu soyledıklerınızın bı nebze olsun farkında, AMA bu hep boylemı gıtmelı?hayır,bugun elestırdıgımız butun konuların en ust karar verme mercı baskanımız degıl mı? para harcamıyolar dıyoruz sorumlusu en basta kım sayın baskanımız.
bız napıyoruz mesut hoca soyle mesut hoca boyle ıstıfa etsın dıyoruz cıkıyoruz ısın ıcınden. bız bu tavrı sergıledıkten sonra bu baskanın bu takımı umursamasını bekleyebılırmıyız, bu tavırlar devam ettıgı muddetce ben baskanın yerınde olsam ulan derım ne hesap soranım var ne elestırenım bu cıftlıgı ıstedıgım gıbı surerım derım cıkarım ısın ıcınden! her kulubun en buyuk sahıplerı taraftarlardır,baskan dahıl herkez oturdugu koltugun hakkını verebılmek ıcın,taraftarlarını mutlu edebılmek ıcın gereklı gorevlerı yapabılmesı gereken kısı olmalıdır,kımse kendısıne tapılacak buyuk bı adam aramıyo,herkez de haddını bılmelı! bugun baskanımızın kulubumuze ınkar edılemez katkıları tabıkı oldu bunu herkez kabul edıyo,ama baskanın da bu koltukta oturdugu ıcın bır cok menfaatı reklamıda oluyo bu da ınkar edılemez! ben yazdıgınız bu teslımıyetcı yazıyı kabul etmıyorum,hemde baskana olan sevgımı avatarıma tasıyan bır oldugum halde kabul etmıyorum. bu basarısızlıkların devam etmesı halınde bunun en buyuk sorumlusu baskan olacakdır. ya kendısıne uygun bı yonetım kurulu(ıs yapacak ınsanlar,kulubu somurecek ınsanlar degıl!!!) secıp yoluna devam etmelı,yada bu boyle devam edecekse baskanımız dahıl kurmaylarıyla bırlıkte ıstıfa etmelıdır. en basıt ornegı hepımız bu fıkret unsalı koltuguna yakıstıramıyoruz bu adamın ne ısı var bu mevkıde dıyoruz ama arkasına baktıgımız zaman bunca elestrıye ragmen ısrarla bu adamı koltugunda otutturanda baskan degıl mı?
o yuzden hıc baskan gıderse naparız dıye teslımıyetcı bı dusunce yapısına dahıl olmamızı ıstemenızı kabul edemeyız. kımse baskan ıstıfa etsın dıye dusunmuyo zaten,su yumrugunu masaya vurup curuk elmaları ayıklamasını ıstıyo,bunları yapamayacaksa ancak o zaman kendısıne karsı da bı tavır olusur.bu olması gerekendır,bu kaınılmaz olandır.bu kulubun en buyuk sahıbı gercek taraftarlarıdır.burası kımsenın cıftlıgı degıl.
sevgili sivassporlu arkadaşım teslimiyetci diyorsun sizin düşünceniz sürekli yıkılsın yerine başkası yapılsın mantığı. ancak yıkmak değil var olanı sağlamlaştırmak önemli olan. ben hiç bir zaman başkanı eleştirmeyelim veya ona tepkimizi koymayalım dedim. başkanı eleştirmek başkanı ve takımı eleştirmek tabiki bizim en doğal hakkımız. sonuna kadar eleştireceğiz hatta gerekirse yumruğu masaya biz vuracağız ancak bunu yaparken sen git başkası gelsin gibi mahalle futbolunda başkanlık yapmaya benzemez. yazımı biraz daha dikkatli okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. bu eleştirileri öncelikle bireysel taraftar olarak değil takım taraftarı olrak pankartlarla veya sloganlarla başkanı istifaya çağırmadan ona iletmek. eleştirileri yaparken yapıcı olmak tatlı sert olmak gerekir. yıkmak hiç bir zaman çözüm değil sen ben bu takım için kalıcı değiliz bu takımı gelecek nesillerdekilerde destekleyecek önemli olan zor zamanlarda başkanı yapıcı bi şekilde eleştirmek yaptığı hataları ona yıkmadan söylemek. ama bi nedense eleştiri yaparken sadece hataları görüyoruz bi çözüm yapmadan alternatif üretmeden sadece gitsin bitsin diyoruz. Lütfen bir daha düşünün bu takım evet sadece başkanın değil ama eğer iyi yönetirim diyorsan gel sen yönet cesaretinden dolayı herkes seni taktir eder.
personel79 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2010, 20:56   #118
15935758
Yeni Yiğido

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 15935758 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
inanılır gibi değil yaaaaa

adam 13 resmi maç oynattı sadece 1 galibiyet alabildi, o da gs'yi nasıl yendik bilmiyorum........

muhsin ertuğral bile daha iyiydi bundan.

mesut bakkal onurun varsa yarın sabahı bekleme istifa et!!!!!!!!!

yönetim de artık futbolcu transferine vermediği parayı mesut bakkal'a tazminat olarak versin......
gsyi nasil mi yendik ? iyi takım olduğumuzdan değil gs o ara kötüydü
15935758 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 15935758'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2010, 21:30   #119
adalı
Acemi Yiğido

33 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 adalı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mesut haca bizi kümede tuttu omesut hoca olmasaydı düşdüydük mehmet yıldız yapıyor her şeyi yanlış pasları çalıma giriyor topu kaptırıyor mehmet yıldız iki maç dinlenmesi lazım
adalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2010, 23:26   #120
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

futbol anlayışı çok açık futbol yani çok gol pozisyonu veriyoruuz çok gol yiyoruz
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
acaba, ali, bakkal, erdal, gitmedimi, güle, hala, hoca, istifa, keser, mesut, suçlu, tek