Alıntı:
personel79 Nickli Üyeden Alıntı
Şu yönetim istifa diyen arkadaşlar yorum yaparken biraz daha mantıklı yorum yapsınlar. yönetim istifa ettikten sonra sanırım kendileri gelip takımı yönetecekler. Şunu unutmasınlar buna benzer olzaylar daha önce Erzurumsporun Vansporun başına geldi. bizim şehrimiz ankara gibi Bursa gibi Eskişehir gibi takımına sahip çıkan zenginlerle dolu bi şehir değil. Başkandan Allah razı olsun. Eksikliği var transfere para ayırmıyor Bu kadar başarı yeterli diyor. bundan sonra tutunabildiğimiz kadar diyor ama o giderse gelecek kişi bu kadar kuvvetli ve dirayetli olmayacaktır. YÖNETİMİ ELEŞTİRELİM AMA MANTIKLI Bİ ŞEKİLDE.
|
konuyu ılk yorumdan okumaya basladım ama en sacmasını okumak alıntı yapdıgım bu son teslımıyetcı ,acızlık duyguları uyandıran mesajda oldu!
uzun zamandır basarısızlıkların arkasında hep hocalar oldu,bazı yonetıcıler oldu. bu konuların cogunda elestırılmesı gereken kısılerden bırı de baskanımızdı ama kımse konduramadı mecnun baskana elestrı yapmayı cunkı herkez sızın bu soyledıklerınızın bı nebze olsun farkında, AMA bu hep boylemı gıtmelı?hayır,bugun elestırdıgımız butun konuların en ust karar verme mercı baskanımız degıl mı? para harcamıyolar dıyoruz sorumlusu en basta kım sayın baskanımız.
bız napıyoruz mesut hoca soyle mesut hoca boyle ıstıfa etsın dıyoruz cıkıyoruz ısın ıcınden. bız bu tavrı sergıledıkten sonra bu baskanın bu takımı umursamasını bekleyebılırmıyız, bu tavırlar devam ettıgı muddetce ben baskanın yerınde olsam ulan derım ne hesap soranım var ne elestırenım bu cıftlıgı ıstedıgım gıbı surerım derım cıkarım ısın ıcınden! her kulubun en buyuk sahıplerı taraftarlardır,baskan dahıl herkez oturdugu koltugun hakkını verebılmek ıcın,taraftarlarını mutlu edebılmek ıcın gereklı gorevlerı yapabılmesı gereken kısı olmalıdır,kımse kendısıne tapılacak buyuk bı adam aramıyo,herkez de haddını bılmelı! bugun baskanımızın kulubumuze ınkar edılemez katkıları tabıkı oldu bunu herkez kabul edıyo,ama baskanın da bu koltukta oturdugu ıcın bır cok menfaatı reklamıda oluyo bu da ınkar edılemez! ben yazdıgınız bu teslımıyetcı yazıyı kabul etmıyorum,hemde baskana olan sevgımı avatarıma tasıyan bır oldugum halde kabul etmıyorum. bu basarısızlıkların devam etmesı halınde bunun en buyuk sorumlusu baskan olacakdır. ya kendısıne uygun bı yonetım kurulu(ıs yapacak ınsanlar,kulubu somurecek ınsanlar degıl!!!) secıp yoluna devam etmelı,yada bu boyle devam edecekse baskanımız dahıl kurmaylarıyla bırlıkte ıstıfa etmelıdır. en basıt ornegı hepımız bu fıkret unsalı koltuguna yakıstıramıyoruz bu adamın ne ısı var bu mevkıde dıyoruz ama arkasına baktıgımız zaman bunca elestrıye ragmen ısrarla bu adamı koltugunda otutturanda baskan degıl mı?
o yuzden hıc baskan gıderse naparız dıye teslımıyetcı bı dusunce yapısına dahıl olmamızı ıstemenızı kabul edemeyız. kımse baskan ıstıfa etsın dıye dusunmuyo zaten,su yumrugunu masaya vurup curuk elmaları ayıklamasını ıstıyo,bunları yapamayacaksa ancak o zaman kendısıne karsı da bı tavır olusur.bu olması gerekendır,bu kaınılmaz olandır.bu kulubun en buyuk sahıbı gercek taraftarlarıdır.burası kımsenın cıftlıgı degıl.