Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Kim kazanır?
Sivasspor 96 62,75%
Gaziantepspor 40 26,14%
Berabere biter 17 11,11%
Katılımcı sayısı: 153. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin ve yoru
Alt 28.09.2010, 16:04   #51
turks
Yiğido

132 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 turks FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin ve yoru

HER HAFTA RAKİP TAKIMDAN BİR YADA İKİ OYUNCUYU MEŞHUR EDİYORUZ İNŞALLAH BU HAFTA AYNISI TEKRARLANMAZ
turks isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2010, 16:08   #52
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Gaziantep 3 tane atar gider.Polyannacılık yapmanın alemi yok.Bu adamla hiç bir yere varamayız.Bu maç dönüm noktası olacak,bu sefer kazanacağız derken gözümüzü bank asyada acacağız.Yol yakınken önlem almazsak gideriz.Önlem alacak adamda yokya işte bi umut.

Gecen yıl paraşütsüz düşüyorduk bu yıl ayagımıza birde taş bağladılar.Sonumuzu iyi görmüyorum hayırlısı Allah'tan bakalım.....
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2010, 16:15   #53
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1001 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin ve yoru

Hala bu takıma ve bu hocaya güvenen %58 varsa,
bizim bu hale düşmemiz ve de bu ligden düşmemiz müstehaktır !

*G.Antep'i yensek bile sözümün arkasındayım, bu takım bu hoca ile kesinlikle düşecektir ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.09.2010, 16:18   #54
Ali Selim
Yiğido

Ali Selim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

87 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ali Selim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Valla Arkadaşlar Kim ne derse desin takım bizim takımımız. Ama neyleyim gel görki çok üzülüyoruz artık SİVASSPORUN maçlarını izlerken rahat etmek stressiz bir maç izlemek istiyorum. Ne bu ya her hafta aynı üzüntü. 2. Sene Önce Her galibiyetten sonra hafta başından çarşamba günü e kadar işyerinde sivasspor kravatı ile gezerdim şimdi o kravat nerede haberim yok galiba bir yerlerde tozlanmıştır aynı bizim yüreğimiz gibi bir galatasaray galibiyetiyle sevindirdin 5 haftadır süründürüyon.
Ali Selim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2010, 16:27   #55
Ali Selim
Yiğido

Ali Selim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

87 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ali Selim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bazı arkadaşlarımın yorumlarına bakıyorum da destek verme yönünde inanın bunu ben daha fazla istiyorum ve veriyorumda her sivassporlu gibi 2 sene önce i.b.b maçında şampiyonluğu kendi evimizde bıraktık 90 dk sonunda ayakta alkışladık yine aynı sene g.antep deplasmanında tamamen şampiyonluktan uzaklaştık sahamızda oynanan hacettepe maçında ayakta alkışladık, şampiyonlar ligi ön elemesinde 5 yeyip geldik aynı görüntü geçen sene ne kadar sitem etsekte yine herzaman takımımızın arkasında bu büyük taraftar vardı ( olması gerekir ) trabzondan 6 yeyip geldik eskişehir maçında destek ama artık gerçekten 2 senedir yorulduk taraftar olarak bizlerde 90 dk rahat maç seyretmek istiyoruz gülmek eğlenmek maç sonu eve geldiğimde büyük oğlum (4) baba galiba sivas yenilmiş diyerek yüzüme bakıyor artık halimizden çocuk bile anlıyor. Tamam yine destek hep destek ÖLÜMÜNE destek ama yönetim,teknik heyet ve futbolcular taşın altına elini koysunlar sivasspor için arma için kutsal forma için şanlı yiğidolar için hiçbirşey için değilse bile PARA için oynasınlar düşünmek bile istemiyorum ama bu takımın maçlarını TRT 1 den seyretmek istemiyorum İSTEMİYORUZ

--------------------------------------------------------------------------
SEVDİM SENİ BİR KERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEMEM
Ali Selim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2010, 16:28   #56
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben mevcut hoca'da pek bir eksik göremiyorum, ancak teknik direktör değişiklikleri her zaman için o takıma yeni bir kan gibi olumlu fayda veriyor, bunun örneğklerini geçen sene biz ve bu senede ManisaSpor’da gördük, ancak manisa’nın kadrosu itiraf etmek gerekirse bizimkinden çok daha iyi, orta sahalarında Murat Erdoğan gibi agresif futbol oynayan, devamlı baskı yapan, ara paslar atabilen bir oyuncuları var.

Bizim asıl eksikliğimiz hocada değil bizim kadromuzdadır.

Geri dörtlümüz fena sayılmaz aslında ama sakatlananlar olunca yerlerine oynayan yedeklerimiz de iş yok ( Ferhat Bıkmaz, Uğur Kavuk ve benzerleri)

Orta sahamız yol geçen hanı gibi, hala orta sahayı oturtmaya çalışıyoruz çünkü sakatlıklar durumunda onlarında alternatifleri iyi değiller, Zita'nın oynadığı tüm maçlarda galip gelemesek bile iyi oyunumuzla yenildik yada berabere kaldık, Zita'nın yerini dolduracak bir oyuncumuz yok, Kadir Bekmezci kapasitesi belli bir oyuncu, kapasitesinin üstünde oynamaya çabalamasından dolayı ve devamlı pres yapmaya çalışıp koşmasından dolayı da takdir ediyorum.

Forvet hattında da Kamanan ile oynamaya alışmış olan Mehmet Yıldız yalnız kalıyor ve orta sahamız zayıf olduğu için genelde Ivanovs’un kendi yarı sahamızdan attığı uzun topları kaleye arkası dönük olarak almaya çalışıyor. Ceyhun ise son haftalarda bencil oynamaya başladı, Cihan’la yeteri kadar paslaşmıyor. Galatasaray maçında Zita’nın Mehmet Yıldız’ı paslarıyla nasıl besleyip sonra da yardıma gidip rakip defansı nasıl rahatsız ettiğini hatırlayalım.

Ara transfer döneminde 4 tane kendini ispatlamış orta saha oyuncu ile sol bek ve sağ bek için de birer tane alternatif defans oyuncusu almazsak istediğimiz kadar hoca değiştirelim pek değişen bir şey olmaz.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.09.2010, 16:40   #57
izmirliyigido
Gast

Yenilmeyelimde, tahmin yapmak istemiyorum...

AYK
Alt 28.09.2010, 16:46   #58
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben mevcut hoca'da pek bir eksik göremiyorum, ancak teknik direktör değişiklikleri her zaman için o takıma yeni bir kan gibi olumlu fayda veriyor, bunun örneğklerini geçen sene biz ve bu senede ManisaSpor’da gördük, ancak manisa’nın kadrosu itiraf etmek gerekirse bizimkinden çok daha iyi, orta sahalarında Murat Erdoğan gibi agresif futbol oynayan, devamlı baskı yapan, ara paslar atabilen bir oyuncuları var.

Bizim asıl eksikliğimiz hocada değil bizim kadromuzdadır.

Geri dörtlümüz fena sayılmaz aslında ama sakatlananlar olunca yerlerine oynayan yedeklerimiz de iş yok ( Ferhat Bıkmaz, Uğur Kavuk ve benzerleri)

Orta sahamız yol geçen hanı gibi, hala orta sahayı oturtmaya çalışıyoruz çünkü sakatlıklar durumunda onlarında alternatifleri iyi değiller, Zita'nın oynadığı tüm maçlarda galip gelemesek bile iyi oyunumuzla yenildik yada berabere kaldık, Zita'nın yerini dolduracak bir oyuncumuz yok, Kadir Bekmezci kapasitesi belli bir oyuncu, kapasitesinin üstünde oynamaya çabalamasından dolayı ve devamlı pres yapmaya çalışıp koşmasından dolayı da takdir ediyorum.

Forvet hattında da Kamanan ile oynamaya alışmış olan Mehmet Yıldız yalnız kalıyor ve orta sahamız zayıf olduğu için genelde Ivanovs’un kendi yarı sahamızdan attığı uzun topları kaleye arkası dönük olarak almaya çalışıyor. Ceyhun ise son haftalarda bencil oynamaya başladı, Cihan’la yeteri kadar paslaşmıyor. Galatasaray maçında Zita’nın Mehmet Yıldız’ı paslarıyla nasıl besleyip sonra da yardıma gidip rakip defansı nasıl rahatsız ettiğini hatırlayalım.

Ara transfer döneminde 4 tane kendini ispatlamış orta saha oyuncu ile sol bek ve sağ bek için de birer tane alternatif defans oyuncusu almazsak istediğimiz kadar hoca değiştirelim pek değişen bir şey olmaz.
Kadronun eksik olduğu doğrudur ama cok sağlam bir 11 çıkıyor.Mesut denen futbol cahilide elindeki adamları kullanamıyor.Teknik direktör değişikliği bizi en azından rahatlatacaktır ilk devreye kadar.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2010, 17:17   #59
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Mesut Bakkal takıp edebıldıgım kadarıyla kişilik açısından daha önceki hocamız Muhsın Ertugral gıbı 10 numara insan.Son derece sempatik ve içten birisi.
Ama iş teknik direktörlüğüne gelince takıma pek katkısı olduğunu söyleyemem,bu durumda alınması gereken karar bellıdır,umarım yonetım bu adımı atarken cok gecıkmez,çünkü bu sene ligin dibi fokur fokur kaynayacak,bu sene kötü takım da yok,hükmen lıgden dusurulecek takım da yok!!!Gönül Mesut Hocanın bu haftayla birlikte ileriki haftalardada basarılı olmasını dıler ama olmuyosada daha fazla uzatmanın manası yok.

Maç hakkındakı dusunceme gelınce,benım sezon basında Anadolu'dan zirveye oynayabılecegını dusundugum ıkı takımdan biriside G.antep'di.Sezona her ne kadar onlarda ıyı baslayamamıs olsalarda,rıtımlerını bulduklarında bızım savunmanın dengesızlıgınıde goz onune alırsak bızı cok zor durumlara sokabılırler kendı evımızde. İşimiz yine çok zor,zaten bu kadroyla ne zaman kolay olabilirki..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.09.2010, 17:24   #60
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Manisaspor'un Sivasspor ile oynadığı maçta omzuna aldığı darbe nedeniyle sakatlanarak Özel Sekiz Eylül Hastanesi'ne kaldırılan Sivassporlu Murat Sözgelmez bugün öğleden sonra taburcu oldu.

26 Eylül günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada, omzuna aldığı darbe nedeniyle sakatlanan 25 yaşındaki Murat Sözgelmez, ambulansla Özel Sekiz Eylül Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yapılan muayene ve tetkikler sonucu sağ omuzda akromiyaklavikuler çıkık saptanan Murat için ameliyat kararı verildi. Murat'a, bu tür çıkıklar için üretilmiş özel titanyumla ameliyatı gerçekleştirildi. Murat'ın 3 hafta sonra antrenmanlara çıkacak duruma gelmesi bekleniyor.
Başhekim Mustafa Gürcan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Manisaspor'un sağlık sorunlarına yardımcı olduğumuz gibi burada misafir ettiğimiz takım oyuncularının da müsabaka esnasında başlarına gelebilecek her hangi bir sakatlanmada yanlarındayız. Ortopedi uzmanımız Op. Dr. Engin Kandiya futbolcumuzun ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Futbolcu arkadaşımıza acil şifalar diliyorum" dedi.
(SÇ-ÖA-ERS-S)
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 50sekiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
maçı, sivassporgaziantepspor, tahmin, yorumları