Alıntı:
Bulut@ğlu Nickli Üyeden Alıntı
yeni çeri grubu arkadaşlar maksat size laf sokmak değil ama sizde yorum yazarken diğer tarafı aşağılayacak şekilde yorum yazmayın siz diyorsunuz biz gidiyok maça deplasmana dahi gidiyoruz biz bağırıyoruz biz tezahürat yapıyoruz diyorsunuz ve millete maça gelmiyorlar diye sitemde bulunuyorsunuz sizin grup öğrencilerden oluşmuyormu cumartesi pazar maça gitmek için gün boyu müsait olabiliyorlar vede gidiyorlar ve inanın her taraftarın cumartesi pazar günü müsait olsa maça gidebilseler eminim hepsi sizin gibi düşünür biz maça gittik der biz trabzona deplasmana gittik siz nerdeydiniz der bide hava atar grup içinden olanlar genel olarak yorum yazdığı için böle taraftar arasında tartışma çıkar. arkadaşın dediği gibi yönetimle itişe kakışa dövüşerek kavga ederek yerinizide maratona aldırdınız madem iyi bir grupsunuz maratonu ayağa kaldırın coşturun maratonu niye sadece siz bağırıyosunuz coşturun maratonuda hep beraber bağıralım hep beraber destek olalım hep beraber tezahürat yapalım siz değilmiydiniz yönetim bizim yerimiz kale arkası değil maratona alın bizi diye sonra yönetime kızıp maçlarada gelmez olmuştunuz hatta diğer bir gruplada kavgaya tutuştunuz birlik olalım beraber olalım takıma destek verelim diyorsunuz bütünleşelim diyorsunuz ayrı ayrı grup oluşturuyorsunuz yerinizi aldınız şimdi toz kondurmuyorsunuz.
ayrıca kardeşim biz yönetimi eleştiriyoruz istifaya çağırmadık ama yönetim istifaya çağırılmayı hak ediyor çünkü elini kolunu bağlayıp oturuyor yönetiminden tut futbolcusuna kadar eleştiriyoruz ki bir şeyler yapsınlar kendilerine çeki düzen versinler takım toparlansın eleştirilerin tek amacı bu.burda küfür edenmi olduda siz öyle diyorsunuz bizde sizin dediğiniz gibi usulünde adabında eleştiriyoruz.
|
bak demişsinki öğrencisiniz maça gitme zamanınız oluyor diye hepimizin okulu dershaneleri var bizde bazı şeylerden kısıp maça gidiyoruz marotonu ayağa kaldırın demişsin bizimde en büyük sorunumuz bu işte biz bu yüzden kızıyoruz sizlere 4 eylüle gelen adamın bağırmasından geçtim üstüne bizim bağırmamızdan rahatsız oluyorlar biz yönetimi eleştirdiğimiz zamanda dedik bu başkandan daha iyisi gelmez diye şimdide diyoruz o zamanlar yönetim ile bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı sorunlarımız vardı yüz yüze konuşunca yanlış anlaşılmalar ortadan kalktı bu takımı eskişehir maçında biz protesto ettik zamanı gelince protesto kesinlikle edilecek ama o formanın her zaman arkasında destek olacağız konuyu uzatmayalım artık daha cevap yazma lütfen bundan sonra seni inşallah stadta çekirdekçilerin arasında değil maratonu çoştururken görürüz