Alıntı:
karşıyakalı Nickli Üyeden Alıntı
ilk başka düşmemek için bir takım kuralım diyen yöneticiler acilen bu takımdan uzaklaştırılmalı.ligde 18 takım içinde en akıllı yönetim bizimkiya takımında istenmeyen ve kovulan bütün topçuları bir araya topladılar adeta yaşlılar kampı olan bir takım oluşturdular.bu takımında gücü bu kadar yapabilecekleri budur bundan fazla bi şey beklemek bunlardan ahmaklık olur.yönetim para harcamamak adına transfer yapmadı bakkal mesutda köy bakkalı mantıgıyla yönetime şirin görünmek adına transfer yaptırmadı.taraftarın tüm feryatlarına ragmen bu takıma transfer yapılmadı.kimse taraftarı kaale alıpta bunlar neden bu kadar feryat ediyor diye düşünmedi herkes kendi çıkarını düşündü.şimdide kalkmış beyefendiler taraftarı suçluyor neymiş tribünler tam dolmamış neymiş gereken destek verilmemiş.artık bunları kimse yemiyor beyler takım içinde ne alicengiz oyunlarının döndügünü herkes biliyor ve sezon başında tüm takımlara verilen 5 milyon euronun nereye gittigini merak ediyor herkes.bu para transfere gitmedi o zaman bu para nooldu .birisi açıklarsa iyi olur.en kısa sürede yönetim kendini yenilemelidir.ileriyi gören ve ilerisi için takım kuran bi mantalite takıma yerleştirilmelidir ve ona göre bi hocayla anlaşılmalıdır.köy bakkalı mantıgıyla günü kurtarmak için yaşlı adamlarla takım doldurulmamalıdır.kayseriye şöyle bi göz atsanız yeter.inanıyorumki 3 yıl içinde şampiyon olacaklardır.
|
bilmem hatırlar mısınız? bülent'in futbolcuların emekliliği için tasarladığı bir tatil köyü projesi vardı.
o proje gerçek oldu, emekliliği gelen bütün futbolcular, yayla havasını solumaları ve kendilerini büyükşehirlerin stresinden uzakta tutmaları için sivas çevre yolu üzerinde inşa edilen tesislerde kampa gönderildiler.
böylece bülent uygun'un şampiyonluk hayali ertuğrul sağlam tarafından çalındığı gibi, tatil köyü hayali de sivasspor yönetimi ve mesut bakkal tarafından çalındı. bülent uygun'a ikinci darbe böylece indirilmiş oldu. oh olsun bir daha belini doğrultamaz!