Cevap: Maçın ardından
Sevgili Mesut Hoca!
Geçen sezon geldiğinde çok kötü bir Sivasspor'a geldin, ve o kötü Sivasspor'u vasat bir takım haline çevirerek 7 beraberlikle bizi ligde tuttun. Sana bunun için milyon kere teşekkür ettik bu forumlarda, insanlar seni Sivas'ı şampiyon yapmış gibi sevdiler.
Ancak gel gör ki hayat geçmişte yaşanmıyor, yaşadığımız gün bugündür ve bugün takıma dönüp baktığımızda en az geçen seneki takım kadar kötü, dirençsiz, zayıf, silik, ezik ve şahsiyetsiz bir futbol oynandığını görüyoruz!
Sayın Hocam, sezon başında sana en çok umut bağlayanlardan birisi bendim. Kurmadığınız bir kadroyla Sivas'a ruh üflemiştiniz ve bu şekilde lige tutunmuştuk. Bu sezon sizin kurduğunuz kadro ve sizinle kamp yapan futbolcularla çok daha dirençli bir takım göreceğimi umuyordum. Bu forumları takip edenler bilir. Size hep destek oldum. Ancak bugün itibariyle size tanımış olduğum kredi tamamen tükendi. Size artık güvenmiyorum.
Size bir çağrıda bulunmak istiyorum: Lütfen geçen yıl çok kıymetli beyefendi Muhsin Ertuğral hocamızın yaptığı gibi yapın ve tazminat beklemeden çekin gidin! Güzellikle ayrılalım. Kaçırdığı her galibiyetle 750 milyar, her beraberlikle 300 milyar gelirden olan ve göğüs reklamı alamadığı için Kızılay reklamını yerleştiren bu sahipsiz kulübe tazminat peşinde koşarak bir tekme de siz vurmayın! Lütfen, rica ediyorum!
Lütfen, güzelce istifa edin ve gidin! Sizi güzelliklerle hatırlamaya çalışalım!