Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı
ben hayretler içindeyim arkadaş bu fikrt beyden ne istiyorsunuz o bizim basın sözcümüz elbet sivasın hakkını aramak onun ve yönetimin işi.bu ******** hakemler kaç maçımızı katletti biliyormusunuz .taraftarız diye ortaya çıkmayınelbet hakkımız aranacak hakemler kafasına göre düdük çalmıyacak.sırf fikret bey söyledi diye muhafelet yapmak çok aptalca bir davranış.gerçek sivaslıysak yigidoysak takıma ve yönetime tam destek olmalıyız buda sözcüyü eleştirmekle olmaz.bu hakem adisi bursa maçında 3 puanımızı çaldı.kayseri maçında 1- 0 öndeyken ve takım iyide oynuyorken bu hatalar kasıtlı olarak yapıldı ve istenen sonuç elde edildi.şimdi bu maçı tekrar ettirebilirsek belki gene yenilebiliriz ama bu ******** hakemde bi dahaki maçımızda bunları yapamaz anladınızmı.
|
sonuna kadar katılıyorum aslına bakarsan bende fikret ünsala pek sempati ile bakmam ama bu hakmeler konusunda söylediklerine a'dan z'ye kadarkatılıyorum nedese haklıdır yan... özellikle cüneyt çakır deniz çoban gibi hakemlere ne dese haklıdır....