Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Keita'ya meydan dayağı!
Alt 20.10.2010, 16:38   #81
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1528 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Keita'ya meydan dayağı!

Aynı şeyin Almanya'da Nuri Şahin'e İngiltere'de Tuncay'a Rusya'da Hasan Kabze'ye yapıldığını düşünün birde öyle bakın bu duruma...

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2010, 16:45   #82
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1623 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Abdullah DuMaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aynı şeyin Almanya'da Nuri Şahin'e İngiltere'de Tuncay'a Rusya'da Hasan Kabze'ye yapıldığını düşünün birde öyle bakın bu duruma...
Onlara Orada Böyle Birşey Yapılmış Olsa.Tüm Spor Caiması ayağa kalkar.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2010, 17:05   #83
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1182 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

-Bu olay Sivasspor'un ayıbıdır.Irkçılık yapsaydınız bu kadar ayıp olmazdı,küme düşseniz bu kadar ayıp olmazdı.Bu 4 ıyuncu da tarafatrın gözünden düşmüştür.Keita ne olursa olsun misafirdir,4 kişi bir olup ona saldırmak hangi vicdana,hangi merhamete hangi FORMAYA yakışır?
-Sivasspor kulübü Keita'dan milyon kez özür dilemek zorunddır.Bu 4 oyuncuya da en ağır ceza ne ise o verilmelidir.Gerekirse bu kulüpten gönderilirler!Bu,ufak bir utanç değil!
-Yöneticimiz sayın Fikret Ünsal "incir çekirdeğini doldurmayacak şey" dediği olay bu ise ,ben insanlıktan istifa ediyorum!

Cuma günü tüm stat keita için inlemezse,o 4 futbolcuyu yuhalamazsa yazıklar olsun bize!
Alt 20.10.2010, 17:15   #84
mgulseven
Yiğido

mgulseven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 120 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 mgulseven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Çok ama çok yazık.Bu tür olaylar SİVAS ve SİVAS halkına yapılan nankörlüktür.Bu şehri bu insanları ve bu kadar samimi bir taraftar kitlesi olan takıma futbolu bırakıp boks maçı yaparak eziyet çektirenler hiç mi utanmıyor anlamadım.
mgulseven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mgulseven'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.10.2010, 17:16   #85
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

beyler kulüp istihbaratçımız 007 hayalkafe bunları söylüyorsa bu takımda artık bazı taşların ciddi ciddi yerinden oynaması gerekir.

çok benzer şeyleri düşünüyordum ben de..., hayalkafe'nin söylemesi daha etkili olur tabii ki şimdi!

bir de bu pislikler ortaya çıktıktan sonra mesut hoca'yla alakalı fikirlerim de değişti! belki de takım içerisindeki bu çeteci yapılanma nedeniyle adam otoritesiz kaldı, belki de bu sebeplerden futbol oynatamıyor! olamaz mı? adamcağızı istifaya çağırarak belki de bilmeden adama haksızlık ettik!!!!!!!!!!!!!!!!!

en iyisi bu hengamede fazla ses etmeden bir kenarda oturup hakkın hakim olmasını beklemek!!!!!

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor için köklü bir değişim zamanı gelmiştir bu son yapılan terbiyesiz ve hadsiz davranışlar futbol takımının adeta bir çiftliğe döndüğünün bu kötü günlere nasıl gelindiğinin göstergesidir!
sizler nasıl insanlarsınız ya böyle devrecilik adam kayırmaca yaparak delikanlılık yaptığınızı mı sanıyorsunuz? mehmet yıldız çıkıyor basit bir özürle geçiştiriyor hani kaptan ya ona dokunulmaz! kaptana bakın hele 4 kişiyle bir adama saldırıyorlar ya sen sedat efendi? bilicayla oluşan uyum sayesinde top oynamayı öğrendin maksimum performansını sergiledin yanından öyle savunma oynamayı bilen bir adam ayrıldıktan sonra gerçek kapasiten çıktı ortaya ayrıca her yıl gördüğün gereksiz ve sınırları zorlayan kartlarını disiplinsizliklerini saymıyorum bile !! sen kimsin de o onurlu sivasspor formasını kaldırıp atıyorusn! hayrettin ya sen? bir de öz sivaslı olacaksın öz sivaslı delikanlı olur 4 kişiyle bir olup suçu ne olursa olsun bir kişiye saldırmaz ! hala seni alkışlayanları sana tempo tutanalrı anlamıyorum her dönem mutlaka böyle bir sorunlu davranışın oluyor ama birkaç pohpohlayan çıkıyor bi şekilde seni kolluyor! belki de abdurahmandan böyle bir olaya karışmasını beklemezdim demek ki sedat ve mehmet abilerinden kapmış o da birşeyler!

performans kötü oyun formsuzluk da eleştiriler belli bir dozda olmaldıır doğru sınırlar aşılmamalıdır ama futbol takımında hem de her maçta banko 11 de oynayan bu adamların yaptığı be densizliğin hiçbir mazareti ve özrü olamaz! kimse sivasspordan değerli ve büyük değildir! bu saatten sonra bu adamlar bu takımda kalacak ve oynayacaksa yazıklar olsun! sizleri bugünlere getiren sivasspor, buradan almasını da bilir! gerekirse paf takımdan adamlarla maçlara çıkılsın oynamayan oyunculara şasn verilsin ama bu densizlikleri yapanlar Sivasspor bünyesinde kalasın! herşey 3 puan + prim demek değildir sporuc ahlaklı olmalı kulüp onurlu durmalıdır! ben başkanımıza güveniyorum ama onun dışında bazı isimler var böyle olayalara prim veren özellikle! onlar da artık gitisn bu takımdan!

Sivassporda köklkü değişikliğe yendine yapılanmaya ihtiyaç vardır onun yapılma zamanı da tam bugündür
şimdi kaldırıp kimse bu oyuncuların şöyle emeği geçti böyle hakkı var vefasılzık etmeyin kim oynar onların yerine gibisinden laflar etmesin kim oynasın biliyor msusuz? en azından dürüst olanalr onulu duranlar ve ahlaklı olanlar!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2010, 17:17   #86
ciproxinxr
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ciproxinxr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazıklar olsun size terbiyesiz adamlar Allah'tan korkun be.nasıl gücünüz yetti bir tane adama. siz futbol oynayacağınıza resmen çete kurmuşsunuz. neyi bölüşemiyorsunuz kardeşim.birde derizki türkler asildir, merhametlidir,ne yazıkki bu sıfatlardan nasibini almamış insanlarda varmış.belki keita haksız veya suçlu bunumu yapmak gerek çok yazık çooook.
ciproxinxr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2010, 17:25   #87
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
-Bu olay Sivasspor'un ayıbıdır.Irkçılık yapsaydınız bu kadar ayıp olmazdı,küme düşseniz bu kadar ayıp olmazdı.Bu 4 ıyuncu da tarafatrın gözünden düşmüştür.Keita ne olursa olsun misafirdir,4 kişi bir olup ona saldırmak hangi vicdana,hangi merhamete hangi FORMAYA yakışır?
-Sivasspor kulübü Keita'dan milyon kez özür dilemek zorunddır.Bu 4 oyuncuya da en ağır ceza ne ise o verilmelidir.Gerekirse bu kulüpten gönderilirler!Bu,ufak bir utanç değil!
-Yöneticimiz sayın Fikret Ünsal "incir çekirdeğini doldurmayacak şey" dediği olay bu ise ,ben insanlıktan istifa ediyorum!

Cuma günü tüm stat keita için inlemezse,o 4 futbolcuyu yuhalamazsa yazıklar olsun bize!
çok haklısın kardeşim.. herkes haddini bilecek.. bilmeyenlere de biz bildireceğiz..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı burakkova'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2010, 17:29   #88
bozcelik
Acemi Yiğido

19 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 bozcelik Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent hocanın zamanında böyle kavga olacaktı, mümkün değil hepsi kadro dışı kalırdı.Yönetimin ve teknik heyetin bu konudaki acizliği.
bozcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2010, 17:37   #89
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Yabanciya kalkan eller kirilsin diyorum.Sedat,Abdurrahman ve Hayrettin bir zahmet su ana kadar yenilen gollere baksinlar.Ankaragücü yillar önce Abdurrahman´i ve Sedat´i bedelsiz Sivas´a vermisti.Yani benden gitsinlerde ,nerede oynarlarsa oynasinlar niyetiyle.Bu olaylarin gercegi varsa adi gecen oyunculari takimdan uzaklastirilmasinda yarar görüyorum.Herkes gecen yil Yasin´e yüklenmisti ne oldu ,takimda ne degisti.M.Yildiz´dan ,Sedat´dan,Abdurrahman´dan ve Hayrettin´den medet umanlar takim Bank asya ligine dogru yön aldi bu gercegi görün bari.TAKIM SÜPERLIG KAPASITESINDE DEGIL.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2010, 17:52   #90
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEYLER BU KONUDA TARAFTARIMIZA GÖREV DÜŞÜYOR... BENCE SİVASLI ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMALI VE HAKSIZLIGIN KARŞISINDA DURMALIDIR. MAÇTA KEİTA ADINA TEZAHURAT YAPILARAK YÖNETİME TARAFTARIN BAKIŞ AÇISI GÖSTERİLMELİDİR..

VE EN ÖNEMLİSİ ADI GEÇEN 4 FUTBOLCUYU LÜTFEN TRİBÜNE ÇAGIRMAYIN.. BU LAFIM ÖZELLİKLE YİGİDO GENÇLİK VE YENİÇERİLER GRUBUNDA TRİBÜN AMİGOLARINADIR..

YEMİN EDİYORUM BU ADAMLARIN OYNADIGI TAKIMDAN SOGUDUM. ZATEN SON DÖNEMLERDE ÖZELLİKLE HAYRETTİN VE SEDAT'TA SORUNLAR ÇIKIYORDU. MEHMET ZATEN TAKIM ONUN MALI GİBİ DAVRANIYOR.. TEK YAKIŞTIRAMADIGIM ADAM APO.. AMA KOMPLE KADRO DIŞI İSTİYORUM. BU DÜŞMEMİZE NEDEN OLACAKSADA DÜŞELİM AMA BİZE YAKIŞANI YAPALIM...
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 85200258'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
dayağı, keitaya, meydan