beyler kulüp istihbaratçımız 007 hayalkafe

bunları söylüyorsa bu takımda artık bazı taşların ciddi ciddi yerinden oynaması gerekir.
çok benzer şeyleri düşünüyordum ben de..., hayalkafe'nin söylemesi daha etkili olur tabii ki şimdi!
bir de bu pislikler ortaya çıktıktan sonra mesut hoca'yla alakalı fikirlerim de değişti! belki de takım içerisindeki bu çeteci yapılanma nedeniyle adam otoritesiz kaldı, belki de bu sebeplerden futbol oynatamıyor! olamaz mı? adamcağızı istifaya çağırarak belki de bilmeden adama haksızlık ettik!!!!!!!!!!!!!!!!!
en iyisi bu hengamede fazla ses etmeden bir kenarda oturup hakkın hakim olmasını beklemek!!!!!
Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor için köklü bir değişim zamanı gelmiştir bu son yapılan terbiyesiz ve hadsiz davranışlar futbol takımının adeta bir çiftliğe döndüğünün bu kötü günlere nasıl gelindiğinin göstergesidir!
sizler nasıl insanlarsınız ya böyle devrecilik adam kayırmaca yaparak delikanlılık yaptığınızı mı sanıyorsunuz? mehmet yıldız çıkıyor basit bir özürle geçiştiriyor hani kaptan ya ona dokunulmaz! kaptana bakın hele 4 kişiyle bir adama saldırıyorlar ya sen sedat efendi? bilicayla oluşan uyum sayesinde top oynamayı öğrendin maksimum performansını sergiledin yanından öyle savunma oynamayı bilen bir adam ayrıldıktan sonra gerçek kapasiten çıktı ortaya ayrıca her yıl gördüğün gereksiz ve sınırları zorlayan kartlarını disiplinsizliklerini saymıyorum bile !! sen kimsin de o onurlu sivasspor formasını kaldırıp atıyorusn! hayrettin ya sen? bir de öz sivaslı olacaksın öz sivaslı delikanlı olur 4 kişiyle bir olup suçu ne olursa olsun bir kişiye saldırmaz ! hala seni alkışlayanları sana tempo tutanalrı anlamıyorum her dönem mutlaka böyle bir sorunlu davranışın oluyor ama birkaç pohpohlayan çıkıyor bi şekilde seni kolluyor! belki de abdurahmandan böyle bir olaya karışmasını beklemezdim demek ki sedat ve mehmet abilerinden kapmış o da birşeyler!
performans kötü oyun formsuzluk da eleştiriler belli bir dozda olmaldıır doğru sınırlar aşılmamalıdır ama futbol takımında hem de her maçta banko 11 de oynayan bu adamların yaptığı be densizliğin hiçbir mazareti ve özrü olamaz! kimse sivasspordan değerli ve büyük değildir! bu saatten sonra bu adamlar bu takımda kalacak ve oynayacaksa yazıklar olsun! sizleri bugünlere getiren sivasspor, buradan almasını da bilir! gerekirse paf takımdan adamlarla maçlara çıkılsın oynamayan oyunculara şasn verilsin ama bu densizlikleri yapanlar Sivasspor bünyesinde kalasın! herşey 3 puan + prim demek değildir sporuc ahlaklı olmalı kulüp onurlu durmalıdır! ben başkanımıza güveniyorum ama onun dışında bazı isimler var böyle olayalara prim veren özellikle! onlar da artık gitisn bu takımdan!
Sivassporda köklkü değişikliğe yendine yapılanmaya ihtiyaç vardır onun yapılma zamanı da tam bugündür
şimdi kaldırıp kimse bu oyuncuların şöyle emeği geçti böyle hakkı var vefasılzık etmeyin kim oynar onların yerine gibisinden laflar etmesin kim oynasın biliyor msusuz? en azından dürüst olanalr onulu duranlar ve ahlaklı olanlar!!!
|