Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Federasyona başvuruyoruz!
Alt 21.10.2010, 01:03   #101
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Federasyona başvuruyoruz!

Alıntı:
KaNgAlLıYiGiDoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş güzel demişssinde Bursa maçında tamamen katledildik buna ne diceksin. Sende söylüyosun çok güzel futbol oynadınız diye. Gole giderken adam düdk çalıyo durduk yere. Hakemler tutacaksa yine sizi tutsun 3 büyüklerdense Bursa şampiyon olsun ama hakemlerin size karşı olumlu tavırlarını hiçe sayamazsınız. Sayarsanız eğer hainlik olur...
anlatmak istediğim hakemin bizi kayırması değil...hatta cümlelerime balamadan sunu bilmeni isterim ben bursasporluluğum bir yana sivasıda tutarım bu yüzden bu foruma üye oldum..sıvas g.s galıbıyetınden sonra buradakı bır çok arkadas sampıyonluk naraları atarken ben herkeslerı uyararak evvela takıma sahıp cıkılıp takımdakı eksık yanları tespıte davet ettım...sivas bursa macında g.s macından çok daha ıyı oynadı ama takımda aksayan yönlerı coğu kısı görmemezlıkten geldı bursa macındakı hakem hatalarına bende katılıyorum..ama olay sudur kı sıwasspor gıbı köklu bızım sampıyonluğumuzun en buyuk nedenı olan kulubun basın sözcusu cumlelerı doğru kullanmalıdır..kullanmazssa haklıyken haksız duruma duser..gecen yıl bızım ıbrahım baskan mesut mestan adıl cenkcıler (bu saydıklarım yonetıcılerımızdır)hakemler hakkımızı katlettığı bır cok macta çok sıwrı cıkıslar yapmamıslardır ..belkıde bu yonlerı kendılerını tff ye sempatık hale getırmıstır bakınız bu bıle bır takım adına kazanctır..kardesım benım en buyuk derdım sudur : hakkınız yenebılır bu ne ılk nede son olacaktır ..sen tepkını elbette göstereceksın ama abartmayacaksın ve oturup ısıne bakacaksın eksıklerını gıdereceksın..ben burada sayın unsalın sadece ve sadece gündem değitirmek için bu acıklamaları yaptığına inanıyorum..sunuda belırtmek ısterım kıbana göre sayın bakkal bır co karkadasımın dedığı gıbı kötu bır hoca değıldır ben yıılardır futbolun ıcınde olan bırıyım futbolda oynadım ..mesut bakkalıda her daım takıp ve takdır ederım...emınım kı buca macı mesut bakkal ve sız sıvassporun cıkıs maçı olacaktır unutma bu cumlemı.. bursadan saygılar...
Cevap: FEDERASYONA BAŞVURUYORUZ
Alt 21.10.2010, 01:09   #102
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: FEDERASYONA BAŞVURUYORUZ

Alıntı:
57 Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
haklisin sivasli olmayan kisiler var,bunlardan biri benim ama sunu unutma sivasli degilim diyede sivassporluda olamazsin diye bir kural olamaz.ben sivasli olmasamda sivassporu taraftariyim.benim kapimin önünde galatasaray-fenerbahce maci oynandi bütün arkadaslarim ve dostlarim bu maci seyretmeye gitdiler ben bu maca gitmedim ama bana yaklasik 160 km uzakliginda olan hollandaya sivassporun maclarina gitdim sevmeseydim sivassporu tek basima ailem ile oralara gitmezdim.sen sivasli olmayipta sivasspru destekleyen kisilerle gurur duymalisin.bizler burada düsüncelerimizi yaziyoruz,ve bundada kötü bir niyetimiz yok,takima faydamiz olsun istiyoruz.belkide sezon basindan beri elestiren taraftara kulak verilseydi belki bugün bu kötü günlerde olmayacaktik.beni kizdiran nokta her maglubiyetde hakem hatalari konusuluyor,hic biride ne futbolcuda kabahat buluyor nede hocada,sahsen ben futbolcu olsam yönetim hatalari baska yerde aradikca neden iyi oynayayimki nasil olsa mac kaybetdiyimde suclusu baskalari olacak diye düsünürdüm
sewgılı kardesım:
bende sıvaslı değilim..ama sıvassporu destekleyenlerın içindeyim..berkay 5858 nıklı arkadasın yorumunu sanırım yanlıs anlamıssın (tabi bence) bu arkadas sivaslı olmayan derken sivasta yaayıp sıvaslı olup bizansı tutup stada gelip sivasın macını izlerken çekirdek çitleten kisilerden bahsediyor..en azından ben öyle anladım..ve bu kısıler emın ol klasık ıstanbul takımlarını tutan kısılerden daha tehlıkelı ve daha sıwasa dusman kısılerdır...cunku buradakı bır cok gerçek sıvassporlu kardeslerim bu yonde yorum yapmıslardır...saygılar..
Alt 21.10.2010, 02:03   #103
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU İŞİ BAŞKAN ÇÖZER AMA EMİNİM SIVASIN KALEMİNİ FEDEROSYON KIRMIŞ YA HEP HAKEM HATASI BİZE HAYRET DİMİ YANİ
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2010, 09:37   #104
gazibeyli3858
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gazibeyli3858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bırak mazeret aramayı maç tekrarlansa yenecek gücünüz hırsınız varmı birşeylerin altına sığınmayı bırakın artık.

Helal olsun bizden iyi oynadılar hakettiler kazandılar tebrik ederim de bari.
gazibeyli3858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gazibeyli3858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.10.2010, 11:59   #105
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

fikret bey onlarca yorumdan ve yıllarca bu forumlardan sizin hakkınızda çıkan sonuç şu: sivasspor taraftarı sizi is-te-mi-yor!!!!!!

doğrudur belki çok hizmetiniz geçmiştir, eyvallah sağolun varolun ama artık hizmet edecekseniz de geçin arka planda hizmet edin yaaaa

ne bu inat Allah aşkına!!!!!!

mecnun başkan sen de gör bu gerçeği, insanlar birilerini antipatik buluyorsa onlarla daha arka planda çalış, insanların daha çok sevip benimseyeceği kişileri vitrine çıkar!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.10.2010, 12:11   #106
eroldeger
Yiğido

65 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 eroldeger FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

AHHBE BE MUHTEREM ÇOK KOMİK DURUMADÜŞÜRÜYORSUN CAMİYAYI SEN ÖNCE OYNADIĞIN OYUNABAK BUDURUMLA50 MAC YAPSAN 50 SİDE AYNI OLUR DAHA ÖNCE MANİSA MAÇINDA YEDİĞİMİZ İLK GOLÜ YANHAKEMİN HEDİYESİOLDUĞUNU GÖRDÜNMÜ ONU GEÇ ANTEP MACINDA NİZAMİGOÜMÜZVGENYAN HAKEK VERMEDİ BUNLARI GÖRMÜYORSUN TAKIMDÖKÜLÜYOR GÖRMÜYORSUN ÇIKMIŞSINBOŞ ŞEYLERLE UĞRAŞIYOR SUN SİVAS ASİL MELMEKETTİR BÖYLE BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAZ ÖNCE DOĞRUDÜRÜT OYNASSIN KONUŞMAYA HAKIN OLUR ZATEN SEN İYİOYNARSAN ALLAH KARŞILIĞINI VERİR TAKIMIN DURUMU BENİ ENSONUNDA KANSERETİ ŞUANDA CERAHPAŞADA KEMOTRPİ GÖRÜYORUM SAYNİZDE ŞUİŞİ MELMEKET SEVGİSİ İÇİN YAPPIN BU AZBİR İŞMİDİRYAZACAK COK SEYVARDA DERMANIM YOK TEDEAVİ COK AĞIR SONRAGENEFIRSATBULURSAM YAZARIM ALLAHA AMANETOLOUN DUAİLE
eroldeger isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eroldeger'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.10.2010, 16:04   #107
egeli58
Yeni Yiğido

egeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 egeli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fikret bey,hadi hakem kural hatasi yapti.tamam.haklisin.ama sen 3 senedir transferlerde yaptigin hatalarda en az 5 trilyon para kaybina sebeb oldun.ne ayip bi durum bu icinde bulundugumuz durum.ayip ayip.insanda biraz utanma olur.ben senin yerinde olsam agzimi acmaya utanirim.baskan disinda bütün yönetimin bir an evel görevden ayrilmasi lazim.iki kelimede baskanlarin baskani mecnun baskana.baskanim bir an evvel bu yönetimden kurtulmazsan kurunun yaninda yasta yanicak.söyliyeyim.seni seviyoruz baskanim...
egeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda egeli58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.10.2010, 18:15   #108
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sahada futbol oynamak için değilde ruhsuz şekilde dolaşarak rakip takımın gollerini seyreden,pozisyonlarda müdahele etmeye dermanı olmayan,veya müdahele etmek istemeyen futbolcuların basın sözcüsünden gelen bu açıklamaya şaşırmamak lazım.sayın fikret ünsal aldığınız teknik drektör sahaya çıkan futbolcuların futbolun f sinden bile uzaklar.bunları görmeyerek sağa sola sataşmak kulübe yakışmıyor.basın sözcüsü olarak bir takım nasıl bu kadar kötü olur onu açıklayın.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2010, 18:42   #109
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gündem değiştirmeyi bırak da bu takımın içler acısı halini nasıl toparlayacaksınız onu anlat.Sanki 1-0 yenilmiş gibi hatadan bahsediyor.İtiraz ederken 3-0 hükmen galip gelmemizi iste yoksa hayatta yenemeyiz kayseriyi.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2010, 00:02   #110
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ulan gerçektende 4 tane yiyeceğimiz bi maç değildi.bakalım böyle adi rüşvetci hakemlerle nereye kadar gideceğiz.neyse her işte bi hayır vardır,İNŞALLAH bu işin sonu da bizim için hayır olur

Etiketler
başvuracağız, baŞvuruyoruz, federasyona, hatasi, iddiasi, kural, Ünsalfederasyona