Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor'da Çalımbay Dönemi
Alt 23.10.2010, 13:55   #61
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivasspor'da Çalımbay Dönemi

herşey bitmiş.. memlekete hayırlı olsun demek kalır bize de..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.10.2010, 13:56   #62
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Battalgazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Denizli'de beşiktaşta göztepede yaptıklarına niye bakmıyorsun? Yaşın küçük maziyi mi hatırlamıyorsun yoksa bir husumetin varda görmezden mi geliyorsun.
5 senede 5 mesaj yazip burada bana gazel okuma
yasim en az riza kadar vardir, hic merak etme...
seni listeme aldim sonuclar iyi gitmeyince hala riza diyenlerden mi olacak yoksa yanar dönrlerden mi görecem..
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.10.2010, 13:56   #63
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rıza'yı beğenmeyenler neye göre beğenmiyor söyleyin de bilelim? siz gerçek hayattan kopuksunuz, cm, pes, fifa oynayarak sanal futbola dalmışsınız ama hayatın gerçekleri size uzak! kim gelseydi veya gerçekçi olalım, bu kadronun başına kim gelirdi sorularına verecek cevabınız bile yok...

boş boş konuşuyorsunuzzz
Eskişehirde Sivastan elli gömlek üstün kadro vardı da ne oldu.Artistlik yapıp batuhanı ümit karanı kadro dışı bıraktı.Adam şimdi her hafta gol atıyor.

Göreceğiz iki-üç hafta sonra kim boş boş konuşuyor.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.10.2010, 13:57   #64
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ismail kartal önerilerine gülüp geçiyorum! bir defa rıza hoca'yı bırakın mesut bakkal'ı bile ismail kartal ile mukayese etmek ayıptır! bank asya'da aldığı başarılar dışında hiçbir tecrübe ve başarısı olmayan bir adamcağızı sivasspor'un başına layık görüyorsanız yazık!
O Begenmedin Hoca Suan Fenerbahcede PROFESYONEL TAKIM ANTRENÖRÜ. Demekki Adamda Varki Birseyler Biz istiyoruz. Ayrica Ben Sivasspora Kimi layik Gördüklerim Ortada bundan birkac Ay önce sol kanata takviye Yapilmasini Istedim, Neden Acaba? Takimin Kötülügüü istedigimdenmi? Suanki Sivassporun durumu Ortada. Bilip BIlmeden yazmayin bizimde kendimize göre bildiklerimiz var hemso
Alt 23.10.2010, 13:58   #65
Battalgazi
Yeni Yiğido

Battalgazi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Battalgazi isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
5 senede 5 mesaj yazip burada bana gazel okuma
yasim en az riza kadar vardir, hic merak etme...
seni listeme aldim sonuclar iyi gitmeyince hala riza diyenlerden mi olacak yoksa yanar dönrlerden mi görecem..
Uzunca bir dönem rahatsızlık nedeniyle giremedim doğal olarakta yazdığım mesajlar veritabanı şişmesin diye silinmiş. Bu her web sitesinde olan şeylerdir.
Listene al. Sen burada gazel okuma bence, Yaşın kaç olursa olsun benim yaşım 46. Bazı şeyleri zamanında kendi gözümle gördüm takibini yaptım. 2 gün öncesini hatırlamadan 2 gün sonrası için yorum yapma pişman olursun.
Battalgazi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.10.2010, 13:58   #66
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Batuhan, Ümit Karan hangi takımda dikiş tutturdu. Onları kadro dışı bırakması olumsuz değil olumlu bir durum. Bunlar futbolcuya dayalı sistemin karşısında olduğunu gösterir.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mishka'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.10.2010, 14:00   #67
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Battalgazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Uzunca bir dönem rahatsızlık nedeniyle giremedim doğal olarakta yazdığım mesajlar veritabanı şişmesin diye silinmiş. Bu her web sitesinde olan şeylerdir.
Listene al. Sen burada gazel okuma bence, Yaşın kaç olursa olsun benim yaşım 46. Bazı şeyleri zamanında kendi gözümle gördüm takibini yaptım. 2 gün öncesini hatırlamadan 2 gün sonrası için yorum yapma pişman olursun.
görecegiz kim pisman olacak..
bu takim carsamba kupadan elensin, 8tastan fark yesin o zaman görecegiz rizacilari (NOKTA)
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.10.2010, 14:01   #68
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1642 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Bundan iyisi can sağlığı.Hayırlı olsun.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.10.2010, 14:01   #69
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Haalen Rizayi Istiyenlere Gülüyorum. Adam Hazir Iyi Giden Takimi Bozdu ve Kacti Gitti. Gerci bizdeki Takimi Bozamaz cünki Ortada Takim Yok.
Alt 23.10.2010, 14:02   #70
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Üsüyoruz58Reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eskişehirde Sivastan elli gömlek üstün kadro vardı da ne oldu.Artistlik yapıp batuhanı ümit karanı kadro dışı bıraktı.Adam şimdi her hafta gol atıyor.

Göreceğiz iki-üç hafta sonra kim boş boş konuşuyor.
verdiğin örneklere bak! batuhan, ümit karan dediğin adamlar ahlak yoksunu, karakteri zayıf, kabiliyeti iyi ama bir kaç hafta iyi oynayıp sonra kendileri dahil takıma zarar veren adamlar. batuhan'ın şahsiyeti de kabiliyeti kadar iyi olsaydı eskişehir'de değil manchester city'de olurdu!!!! anlatabildim mi?

rıza hoca karakter sahibi bir insan olduğu için böylesi karaktersizlere istedikleri imkanı tanımıyor, disiplin uyguluyor!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
Çalimbay, Çalımbay, dönemi, hoca, resmen, riza, rıza, sivassporda, sivassporumuzda, test, yeni