Rıza hocam bi röportajında "Geride kalan 6 hafta beni çok yordu. Öte yandan bu 6 hafta beni çok hırslandırdı. Teknik direktörlüğe yeni başlamış gibiyim. Eskişehirspor'dan böyle gitmeyi hak etmedim" demiş. Bu hırsın Sivassporda iki katına çıkacağına eminim. İnşallah çok iyi olacak Sivasspor. Rıza hocamda hak ettiği yere gelerek güzel günler yaşatacak bizlere. Hoşgeldinn Rıza Hocam....
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tiend'a Teşekkür Ediyor...
hakkımızda hayırlısı inşallah uzun süreli başarılı bir birlik olur, ama takviye şart bu sefer usta ve yetenekli oyuncular alınmalı vede parası sorun olmamalı...
EVET RIZA HOCANIN LAKABI OTOM KARICA RIZAYDI FUTBOLCULUK DÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLİRİM FEDAKAR YAPIYA SAHİP BİR İNSANDIR TAKIMI İÇİN 100 DE BİR İHTİMALİ OLAN TOPA BİLE KOŞARDI BİZİM İNSANIMIZIN YAPISINDA BU VARDIR ZATEN SADAKATLİ VEDE FEDAKAR RIYA HOCA KAPRİSLERİ OLMAYAN EFENDİ KİŞİLİGE SAHİP BİR İNSAN EN AZINDAN MEMLEKETİMİZİN İNSANI BİZİM YAPIMIZI BİLİYOR BİZDEN BİRİ BELKİ BİRDEN BİRE OLMAYACAK BELKİ YİNE SIKINTILI GÜLER YAŞAYACAGIZ AMA BAŞKA HOCALARA 1 SABIR GÖSTERDİYSEK RIZA HOCAYA 3 SABIR GÖSTERMEMİZ GEREKLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM RIZA HOCA YUKARIDA YAZDIGIM GİBİ SADAKATLİ BİR İNSAN NADİR KİŞİLİKLERDEN BİRİ BUNU BEŞİKTAŞTA GEÇİRDİGİ FUTBOL HAYATINDAN GÖREBİLİRİZ ALT YAPIDAN YETİŞTİ A TAKIMA ÇIKTI KAPTANLIK YAPTI VE FUTBOL HAYATINI BEŞİKTAŞTA BİTİRDİ ŞİMDİ BÖYLE YAPIDA 10 FUTBOLCU SAYALIM DESELİM ÇOK ZORLANIRIZ TAKDİR EDERSİNİZ SÖYLEMEK İSTEDİGİM RIZA HOCA TAKIMA ISINIRSA TAKIMI BENİMSERSE İNANIN SİVASSPORU ÇOK İYİ YERLERE GETİRİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU BELKİ KISA DÖNEMDE OLMAZ AMA ZAMANA YAYILIR İSE RIZA HOCA BU İŞİ YAPAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH ALLAH MAHÇUP ETMEZ
TEKRARDAN HOŞ GELDİN ATOM KARINCA
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı taraf'a Teşekkür Ediyor...
İlk önce şunu belirtmek isterim.Yorum yazanların neredeyse tamamı Rıza hocanın SİVAS lılığından dem vurarak konuya o açıdan bakmış.Saygı duyarım ancak bende görüşlerimi şöyle açıklamak isterim.Efendim Rıza hoca SİVAS lı diye daha iyi mi çalıştıracak SİVASSPOR u.Bunu böyle düşünmek o zaman şimdiye kadar SİVASSPOR a hocalık yapmış kişilere hakarettir.Onlar SİVAS lı değildi onun için vurdumduymazlardı öylemi yani.Biz ilk önce şu dar düşünme kalıplarından bir kurtulalım.Herkesi düşman görmekten bir kurtulalım.Önemli olan SİVASSPOR umuzun başarısı bizi başarılı yapsında isterse İsrailli olsun.