Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bakkal'dan Duygu Yüklü Veda
Alt 24.10.2010, 08:31   #21
bozcelik
Acemi Yiğido

19 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 bozcelik Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Bakkal'dan Duygu Yüklü Veda

Alıntı:
Bestepeli-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yolun acık olsun hocam sen bence bület uygundan bilşe başarılıydın senin hatan ftboldan anlamayan insanlarla calışman oldu s spor taraftarı gibi
hadi ordan sende,futboldan kimin anlayıp anlamadığını 16 maçta gördük yediği 21 golün 19 unu sağdan yiyen ve buna bir önlem alamayan hocanın hocalığında şüphe duyarım.önce bir göz doktoruna gitsin biz tribünlerden görüyoruzde o görmüyor mu.yardımcı hocası olmasa kılı bile kıprdamıyacak.sivasspor taraftarı futboldan anlamıyor dediğine göre sen sivasspor taraftarıda değilsin o zaman git başka yerlerde yaz
bozcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2010, 09:15   #22
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

eline emeğine sağlık yolun açık olsun hocam
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2010, 09:29   #23
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Sezon başında MHK değişsin diye imza torlarsan onlarda bunu sana ödetirler.Mesut hocanın dem vurduğu hakem hataları hep bu yüzdendir.Bedelini ise ne ne yazıkki Mesut hoca ödemek zorunda kalmıştır.Yolun açık olsun Yiğido Mesut!!!
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2010, 09:31   #24
Caner POLAT
Tecrübeli Yiğido

Caner POLAT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 Caner POLAT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

2 haftada 4 puan topladığınız da bazı meçhul kişiler sizi yere göğe sığdıramıyordu.Bu seyircinin en kişiliksiz özelliği skora göre destek veya köstek olmasıdır.

Herşey için teşekkürler hocam.
Alt 24.10.2010, 09:31   #25
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben şahsım adına Mesut hocayı kişilik olarak beğendim. Sportif olarak biraz daha başarı bekliyordum. En azından şu anda 12 puanda olmalıydık diye hesap ediyorum. Ama umarım herkes için böyle olması daha iyi olur.

Ayrıca taraftarımızın da artık tartışılması lazım. Sivasspor taraftarı maalesef çok değişiyor. Hiç beklemediğim şekilde taraftarımız Trabzon, Eskişehir gibi taraftarlara benzemeye başladı. Bizi biz yapan değerlernde uzaklaşmayalım. İstifa kararları gerektiğinde gerekli kişiler alır bu kararları. Taraftarın bunu yapmasına gerek yok. Son 3 hpca değişikliğimizde de böyle oldu.

Taraftar içinde de gerçi çoğu kişi bağırmadı ama takımı kurtaracağını zanneden küçük çocukların nasıl Bakkal İstifa diye milleti bağırtmaya çalıştığını kendi gözlerimle gördüm. Bundan sonra böyle taraftar istemiyorum ben. Başarısızlıkta taraftarın da payı var. Bazı kararlar için taraftarın bağırmasına gerek yoktu. Takıma destek olunsun yeter. Zaten Konya, Kasımpaşa, Buca bu 3 tane rakibimizden başka yok maalesef..

sen 12 puana razi isen senin futbol anlayisindan suphe ederim kardes 9 haftada 12 puan superrr yaa neden gonderiyorlar bakkali o zaman sezon sonunda 30 puani yakalarizz senin hesabinla bu kadar da gercek disi dusunulmezki yaa senin her zaman her sartta yendigin bursa trabzon 20 puan barajini gecsinler sen 12 ye razi ol birakalim bu isleri kardesim 9 haftada 27 puan var bunu nasil aliriz onu dusunelim..
senin hesabina gore sadece ic sahadaki maclari alicaz disardaki maclar onemli degil yenilsede... bakkalim yolun acik olsun gec oldu istifan ama hayirlisi
Alt 24.10.2010, 09:45   #26
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

benim dusuncem guzel hareket etti mesut hoca bu hafta akli basinda bi konusmayla veda etti hocam bu kadar uzun bekletmeseydin alinan kotu sonuclardan dolayi taraftar kizgin sana... her ne kadar kotu durumda olsakta emegin yok degil takima var.. verdigin emekler icin tesekkurler ama giderken yanindada iki uc tanesini gotursen hoca daha iyi olmazmi .. bakkal el degistirdi ama icindeki mallar ayni... curuk domates tarihi gecmis cikolatalar.. riza hoca geldi ya bu mallari toptancisina iade edecek biraz zorlanacak yada hele bunlari satiyimda yenisini sonra aliriz mantigiyla taraftarlarimizi uyutmaya devam edecek... ara transferde riza hocanin takinacagi tavri heyecan icinde bekliyorum simdiden..
hep hocaya gunah kesdik yaa bi dusunelim oyuncularin hic mi kabahati yok bunlarin hesabini yonetim neden kesemiyor... ben anlamis degilim bunu.. hoca degisilecek degis hoppp yeni hoca gelsin ... bu kadar kolaymi dunyanin en buyuk sektorunde isleri bu sekilde kotu yonetmek ... risk alacaksan alttan basliyacaksin tepeden birilerini kovsan ne olur kovmasan ne olur gelen cok olur ama uretim yoksa neye yararki buu uretimide futbolcu yapacak ...
mesut hoca tekrar tesekkurler sana yolun acik olsun.. riza hocam sende gec kaldin sivasa gelmekle ama sanada kolay gelsin hayirli olsun diyorum...
hade beaa yonetimmm futbolcularada el at gozun sevemmmmmm....
Alt 24.10.2010, 10:00   #27
COBANSARAYLI
Tecrübeli Yiğido

COBANSARAYLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 124 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 COBANSARAYLI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizi bank asyadan kurtardın ALLAH Senden razı olsun yolun açık olur İnşAllah
bu yorum gecen sezon icin mi ?
adam sozlerinde hakli hakemlerin yuzunden bu duruma geldi bir macta penalti pozisyonu ya bir kez oluyor yada olmuyor onuda hakem calmazsa bu duruma dusuluyor buca macinda hakem penaltiyi verseydi bugun halen gorevde olacakti ama bu durum boyledir sivasspor yonetiminin hakem hatalari ile ilgili mhk ye sikayetlerini yazili iletmeli ve bu durum boyle devam ederse sivassporu kimse kurtaramaz yaziktir 17. ile 11. arasinda sadece 3 puan var
bugun sivassporun puani 11 olabilirdi ama sans ve hakem hatalari bu duruma getirdi ve unutmayalim daha sezonun basindayiz onumuzde daha cook maclar var,
insallah riza calimbay sivas li olmasindan dolayi sivasspora daha gonulden onem verir ve basarili olur devre arasinda mutlaka takviye yapilmali ve meydan dayagina karisan futbolcular gonderilmeli kavgayi sahada rakiple mucadele yapan futbolcular alinmali
kimse sivasspordan daha ustun degildir
mesut bakkala emeginden dolayi ve delikanlica gonullu ayrilmak istemesinden dolayi tesekkur ediyorum,kendiside hakkini helal etsin ve yolu acik olsun
COBANSARAYLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2010, 10:22   #28
TEKOTORİTE58
Acemi Yiğido

55 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 TEKOTORİTE58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bulut@ğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bakkal efendi dünya beri maça çıktın bi gs maçını kazandın oda tamamen tesadüftür bununlamı övünüyorsun hatan olmadığını düşünüyorsun sen böyle düşünmeye devam et rıza hocanın gelişiyle bir şeyler değişir takım canlanır galibiyetler başlarsa senin hatan ozaman belli olacaktır ki zaten rıza hocanın gelişiyle bir şeylerin değişeceğine şahsen ben inanıyorum en azından senden daha iyi yönetecektir takımı
AYNEN KATILIYORUM ZATEN SENİNLE BEN AYNI DOGRULARI SÜREKLİ YAZIYORUZ.BAKKALIN GİTMEDEN SİVASSPORUN GALİBİYETLE TANIŞAMAYACAGINI YAZMAKTAN BIKMIŞTIM İSTİFA YAZA YAZADA BIKMIŞTIM BAKKAL BUGÜN AGLAYARAK GİTMİŞ GİTMESEYDİ SEZON SONUNDA KENDİSİ ÇEKİP GİDECEK BU SEFER BİZ AGLAYACAKTIK.KESİNLİKLE BİZİ DÜŞÜRÜRDÜ BAŞARISIZ OLDU SİVASDA LİDE BIRAKMIŞ DİYAR 3 MAÇ ALSAYDI GÖRÜRDÜN.BİRKERE OYUN TAKTİGİ SIFIR OYUN OKUMA SIFIR KADRO SEÇİMİ YANLIŞ OLACAGI BU ÇARŞAMBA GÜNÜ MANİSA MAÇINDAN İTİBAREN SİVASDAKİ DEGŞİM HİSSEDİLECEKTİR BAŞARILI OLUP OLMAYACAGINI ZAMAN GÖSTERECEKTİR.
TEKOTORİTE58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2010, 10:24   #29
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

mesut hocamıza sivassporumuza verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederim yolunuz acık olsun
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2010, 10:27   #30
TEKOTORİTE58
Acemi Yiğido

55 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 TEKOTORİTE58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sezon başında MHK değişsin diye imza torlarsan onlarda bunu sana ödetirler.Mesut hocanın dem vurduğu hakem hataları hep bu yüzdendir.Bedelini ise ne ne yazıkki Mesut hoca ödemek zorunda kalmıştır.Yolun açık olsun Yiğido Mesut!!!
NE HAKEM HATASINDAN BAHSEDİYON HAKEMLERMİ DİYOR MAL İBRAHİM ŞAHİNİ OYNAT TEK FORVET OYNAT KALEYE ŞUT ATMA KORKAK OYNAT
YANLIŞ KADRO ÇIKAR TRANSFERDE DAHA İYİ OYUNCULAR YERİNE BELEŞLERİ ALDIR BU TAKIM BAMNA YETER.AYNI HAKEMLER ŞİDİDE VAR BU ÇARŞAMBA GÜNÜ HOCA FARKINI GÖRECEGİZ MANİSAYI KUPADAN ELEYEREKMESUT BAKKAL OLSA OLSA TEKNİK TRAKRÖLÜK YAPAR.TEKNİK TREKTÖR ŞİMDİ YENİ GELDİ
TEKOTORİTE58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bakkaldan, duygu, veda, yüklü