Cevap: Sivaslı 4 Eylül stadına gelmiyor!
Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı
zaten sivas futbol izleyeni hiç bir zaman taraftar olmadıki. sadece sinema izler gibi maç izledi. istedilerki sivasspor her önüne geleni yensin her sene şampiyon olsun. çok iyi futbolcular alınsın eee para nerde. 5 liraya maç izliyorsunuz bir gün dedinizmi kardeşim 5 liraya maç olmaz şunu artırın hiç değilse iyi futbolcular alıırsınız demedik. herkes bilecen burada bile hepimiz sanki dünyanın en iyi teknik direktörü gibiyiz asıyorua kesiyoruz. şunu oynat bunu oynat. şunu oynatma. o kadar çok biliyoruzki. rahmetli amcam derdiki bana akıl verme bana para ver akıl veren çok ama para veren yok. koskoca sivasta yardım kampanyası açılıyor sivasın en zengin adamı 5000 lira veriyor. biz sivasspora sahip çıkabiliyormuyuz allah aşkına söyleyin. boş türibinler varmış biz buyuz işte. çekirdek yemeyi birde küfür etmeyi biliriz başka ne biliyoruzki. allah şükür aklı başında taraftar varda bazı küfür edenleri uyarıyorlar. sivasspora ne verdikki karşılında bişeyler istiyoruz. mağazalarda lisanslı olmayan sivasspor forma kaşkol şapka gibi şeyler satılıyor gidip onları alıyoruz maça onlarla giriyoruz. sonrada sişvasspor neden böyle diyoruz. yönetim kuruluna da söylenecek sözlerim var neden isanssız ürün satılmasına izin veriyorsunuz kardeşim. sizler orada necisiniz.bütün mağazalarda lisanssız ürünler var. gidin bakın en başında kunduracılar çarşısı bütün giyim kuşam satan mağazalar konak pasajı ne bileyim her yerde var. gidin müsahale edin. yetkiniz var toplattırın.telefoncularda sivasspor amblemi olan kılıflar satılıyor gidin müsahale edin.hem sivassporu sahipsiz bırakıyoruz hemde sivasspordanbejklentilerimiz oluyor.pes doğrusu. başka bişey dmiyorum. hocanın işine b,ir daha karışmayın şunu oynat bunu oynatma diye. artık bir bilen geldi. kendi hemşehrimiz. ona sahip çıkalım.iyi gündede kötü gündede yanında olalım ve stadı dolduralım. rıza hocanın akıl almaya ihtiyacı yok. o bundan sonra herkese akıl verir. susalım ve takımı destekleyelim. stadı dolduralım.
|
bu takımın paraya ihtiyacı yok kardesim. yıllık 30 milyon dolar geliyor digitürkten. ve reklam sponsor mac galibiyet primleri vsvs... 3 kuruş paraya kıyıpta transfer yapmazsan sonuç boyle olur... bizim yönetimin cebinde akrep var arkadas..! adama demezler mi ne oluyor bu paralara... yenilik yok transfer yok o yok bu yok eee nerde bu para o zaman???
кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
|