Cevap: Maçı değerlendirelim...
Maçın en kötüsü kimdi =Akın Güven vermiyor. Nerde o eski Akın. Bir an önce Ramoviç in dönmesi lazım... Yan yardımcı hakem Özellikle ikinci yarıda 2 net ofsayt olmayan pozisyona bayrak kaldırarak puan yada puanlarımızı engelledi..
Maçın en iyisi kimdi Diallo Her pozisyonu kesti. Sedatın yerine oyuna girdi. Özellikle son topda biraz şans yanımızda olsaydı bu maçın bir numaralı kahramanı idi. Ayrıca Deniss ile iyi bir ikili oldular. Her maç oynasın giderek form tutatcaktır. Kadir Çok beğeniyorum oyun sitilini. Basit oynuyor top kesiyor. Geçerse hafif fauller yapıyor. Boş koşular yaparak rakibin dengesini bozuyor. Bu maçtada elinden geleni yaptı. Suarez Oynadıkça dahada iyi olacak buna inanıyorum. Özellikle kafa toplarının hepsini indirdi. Presde yapıyor yılmıyor hakem kararlarında çirkeflik yapmıyor. Temiz oynuyor özetle benim hoşuma gitti... Keita Mevkisi itibarı ile basit oynasın yetiyor. Bu maçtada basit oynadı. bol bol servis yaptı. Alan savunmasını çok iyi uyguluyor fakat biraz ayaklarına hakimiyetinde sıkıntı var. Bu tarz oyuncularında üstüne gidilmeli bol maç yaptırıılmalı ki ritmini bulsun. İvanovs İlk golde zamanlama hatasına rağmen oda iyi oynayanlardan. Diallo girince kenisini buldu. Özellikle oyunu iyi okuyup zamanını kollayıp ileri çıkmak istemesi bizim için artı bir durum Fakat sorunu geri koşmalarda bunuda halledersek çok iyi olacak. Abdurrahman Özlediğimiz Dereliye kavuştuk diyebilirmiyiz acaba. Evet evet özlediğimiz görmek istediğimiz Dereli bu idi. İnşallah böyle oynayacak bundan sonra. Bindirme yapacak orta kesecek. Fakat fiziken bitmemesi gerekiyor. Çünkü çok yönlü oynayan nadir oyuncularımızdan birisi o.. Ziya Çok kötü oynadığımız maçlarda dahada sivrilmişti ama bu maçta o kadar sivrilmedi. Hata yapmadı ama oynama isteği ayaklarına hakimiyeti beni öldürüyor. Böyle oynasın canımı yesin diyenleri duyar gibiyim.
Maçta göze çarpanlar Yeni hocamızın artı elektriği olumlu yansımış takımımıza inşallah bundan sonra kabus görmek istemiyoruz. Diyeceksinizki yenildik be kardeşim. Ama ben bu yenilgiye rağmen ben bu takımın artık kabus görmeyeceğine inanıyorum.
Ne gibi eksiklerimiz var = Ceyhunun yanına iyi bir oyun kurucu, kaliteli bir kaleci, Ve takımı ateşleyecek kanatlandıracak Tshabalala gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler = Mağlubiyete rağmen benim bu oyun sistemimiz çok hoşuma gitti.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|