Cevap: Maçı değerlendirelim...
Sn. Abdullah YİĞİT'in yazısını okudum. Yazıklar olsun diyerek bitiriyor yazısını.
Evet ilk defa bu kadar ağır bir eleştiri yaptığını görüyorum kendisinin. Demekki artık O da farkına vardı bazı şeylerin.Çoğu zaman hakeme, yan hakeme, seyirciye söz söyler, mücadele etmeyen, kişiliksiz, karaktersizlere laf söyletmezdi.
Evet artık gün gibi aşikardır ki bizim kadroda artık paraya pula doymuş, kendini bir halt zanneden, takımı gerek oynayarak gerekse yedekte yatarak sabote eden ruhsuzlar var.
Bunları tamamen ayıklamadan, başarıya, mücadeleye aç gençleri takıma koymadan bir adım ileriye gidemeyeceğiz.
Bunlar medet umdukça batıyoruz, başımız öne eğilmekten, günaha girmekten başka bir şey yapamıyoruz.
Bu takımdan acilen Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak, İbrahim Şahin, Akın Vardar, Sedat Yeşilkaya, Alioum Saidou, Uğur Kavuk gibi bugün itibariyle amatör ligde oynayabilecek futbolcular bir an önce ve ne şartla olursa olsun kovulmalıdır. Geçmişte yaptıkları için teşekkür ederken bugünkü yaptıkları için de bir şeyler etmek zorundayız ki bilinsinki iyi ile kötü asla bir değildir ve olamazda.
Yönetim aciz olma karakterli ol. Karaktersizlere gereken dersi ver.
Arkanda koskoca milyonlar var.
Şeriatın kestiği parmak acımaz.
|