Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başkan olaya el koydu!
Alt 09.11.2010, 01:15   #11
SvS58lka
Yeni Yiğido

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SvS58lka FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkan olaya el koydu!

Alıntı:
amr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hadi isim vermeyelim. ama bu yönetim son iki yılda takıma ne katkı sağladı allah aşkına. bir göğüs reklamı yok, bir sponsor yok. bunlar takımın oynaması ile değil daha çok yönetimin ilişkileri ile sağlanan şeyler değil midir. ayrıca 3-5 mesaj yazmak ya da 100-200 mesaj yazmak arasında çok da önemli bir fark bulunmaz.
sivasin ve sivaslinin makus talihi.. her alanda bizler bu tur otelemelerle karsilasmiyormuyuz ayni durum sivasspor icinde gecerli bizim turkiyede bir yerlerde sivrilmemiz istenmiyor bunun bir cok sebebi var onlara deginmek istemiyorum ama gogus reklamindan tutun bunu gecen yillardaki sampiyonluk mucadelelerimizdeki tavirlardan da bir anlam cikarabiliriz acaba bursaya gosterilen sempati bize gosterilse biz sampiyon olamazmiydik evet olurduk bence hemde iki sene ust uste olurduk gecen yilki son hafta maclarini hatirlayalim bjk bursa ve fr ts maclari bence cok anlamli uzun lafin kisasi bizler sevilmiyoruz aklimizi basimiza alip birlik icerisinde hareket etmeliyiz sivasin basinda sivas sevdalilari olmali bu tabire de mecnun baskan ve riza hoca uyguyor bence ..dunyadaki turkiye imaji ne ise turkiyedeki sivasli imaji da biraz benzesiyor bence,, bu yazdiklarim benim nacizane kendi dusuncelerim aygilar ..
SvS58lka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
baŞkan, koydu, olaya