Yarın işimiz oldukça zor görünüyor... Allah yardımcıları olsun. Elimizde kalan tek gerekçe hocamızın geçen haftaki maç sonucundan sonra açıklamaları ile artı motive olacak futbolcularımız. Ya gidecekler ya kalacaklar mantığı yani...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
hala vakit kaybediyoruz ne demek performanslari etkileyecek kalip gitmeyi bence bu son 6 macta ne olursa olsun isterse 6 mac kazanilsin gidecek oyuncular belli ve gitmeleri lazim en az 7-8 oyuncuyla yollar ayrilmali ve yerlerine kaliteli adamlar getirilmeli
Bu Konuda sivaslihakan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Dogru dürüst transfer yapmiyacaksin,cebinde akrep varmis gibi sonradanda ya oynarsiniz ya gidersiniz diyeceksin.Baskan senin yasli takiminin kapasitesi bu kadar.Bu isler futbolculari tehditle olmuyor.Seyircilerden istifa sesleri gelincemi uyandin Mecnun baskan,haftalardan beri neredeydin?Herkes Kamanan´i bekledi nasil yanildiklarini gecen hafta gördüler.Forvet ve defans hatti icler acisi.Ara transferler sana gecen yillardan ders olmamis yap ara transferinide.Daha gecen yildan oyuncular elinde kaldi.Takimi borcsuz idare edecegim derken takim küme düsecek sayende.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
ceyhun un olmaması iyi nerde hurdalar var bizim takım almış.bunlarda bülentin şirketindenmi alındı yoksa.ayrıca başkan artık yumrugu masaya vurma zamanını çok geç yaptın.ilk yarıyı 15 puanın üstünde kapatamazsak işimiz bu yıl çok zor.
kanser hastasıyım yarın allahizin verirse maçagidecem ermanı akını kadroda görürsem ben bu hastalığı yenemiyecem ölürü herhalde bun ların yüzünden kanseroldum kansızbunlarya
Sanki çocuk tiyatrosu oynuyorsunuz.Neymiş efendim bu son şanslarıymış.Gönderilecekler bu 6 maç sonunda belli olacak mış mış mış mış.Oldu futbolcularda çocuk ya tamam yav diyecekler madem bu son şansımız asılalım bu maça da kazanalım bari takımda kalalım.Belediye maçı da son şanstı final maçıydı ne oldu.Sanki bu dakikadan sonra gidecekler kendilerini bilmiyorlar.Son 6 maçın sonucu ne olursa olsun gönderilecek adam kendini biliyor zaten ya devere arası ki büyük bir revizyon zor.Sezon sonu kesin gönderileceklerini biliyorlar zaten.Onun için böyle tehditler falan hikaye oynayan adam çıkar oynar.
kardeş çoğu sakat cezalı kimle oynayacaz yha ben mecnun başkanı severim iyi adam da bu yönetim değiştirmeli mıntıka temizliği sonra adam gibi yönetim gelmeli sonra gidip TOTO TAMUZ-MAOR BUZAGHO-EVERTONLU BAXTER (GERÇİ BU OYUNCU NUN GELMESİ ZOR AMA)SONRA ADAM GİBİ PARA SAYIP FRANSADAN süper bir defans işe yaramayan oyunculara acıma yoq yha böle yönetilmeli ben çok fm manager oyunu oynadım sivassporu şampiyon yaptım 8 sene boyunca sonra baktın rıza danda umut yoq gidip ingiltere 2.3. liginde bir tt.getirrr yha böle olur takım
nereye yeniyoruz ya hepside gitsin bence kaleci hariç tüm takımı hiç adam ayırt etmeden hepsini serbest bırakmalıyız gerekirse ben çıkar oynarım bunlardan daha iyi oynarım be.