24.11.2010, 17:35
|
|
|
Usta Yiğido
6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Kale yine Akın'ın
Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı
Beyler burdan akını 2 maç kötü oldu diye eleştirenler sanırım geçen sene den pek haberdar değiller.Petko kötüyken akın kaleye geçsin diye yalvarıyorlardı.Akında form düşüklüğünün farkında ve gidermek için extra çalışıyor.
Bilenler bilir Sivassporun en fedakar oyuncusudur.Geçen sene kontratlar bittiğinde herkes akın imzayı atacak mı diye tedirgn oldular.O fiyat konuşmadan her sene bu takıma imza attı.Her kalecinin kötü zamanları olur.Ama bu sadece akının sucu değil.Orta sahamızı geçen akın la karşı karşıya kalıyordu.Stoperlerimiz den ivanos çimleri sayarken ziya oyunda onun kademesini kapatıyordu...
Herkes afde vefa sahibi olmalı..Şu an küme düşsek takımda kalacak adamların başında akın gelir.Çok iyi bir kaleci değil ama bu ülkede kalenizi yedek olarak emanet edebileceğiniz en iyi kalecilerden birisidir.Özdenin son dk kafasını akın çıkarmasa şu an da bankasya maçlarını tartışıyor oldurduk.Ben akına güveniyorum ve kalbimizde onunla...
|
Sana aynen katılıyorum,Akında hata yapmak istemiyor fakat futbolda bunlar oluyor malesef.Akına bizler sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak.Bende Akına güveniyorum..
|
|
|