Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük
Alt 18.12.2010, 10:04   #1
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1468 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük

Alıntı:
Alibeyoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

bir takim düsünün 2-3 yil haric yillardir sampiyonlugu kovaliyor yillardi ilk 4 dün ilk 5 sin icerisinde yer aliyor ne hikmetsede 26 yildir sampiyon olamiyor onca yil sampiyonlugu kovalayan bir takim neden 26 yil icerisinde bir defa sampiyon olamadi her sene sampiyonluk yarisi icinde olan bir takim neden sampiyon olamadi?
Kendi yazdıklarınla çelişme dostum... 26 senedir şu andaki iktidarmı varda Şampiyon olasınız... 26 senedir Siyasette ön plana ne zaman çıktınız. Herşey yolunda gidiyor. Siyaseti spora alet etmekden başka çözümmü var bu ligde. Beni konuşturmayın şimdi.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2010, 12:04   #2
Alibeyoglu
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alibeyoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kendi yazdıklarınla çelişme dostum... 26 senedir şu andaki iktidarmı varda Şampiyon olasınız... 26 senedir Siyasette ön plana ne zaman çıktınız. Herşey yolunda gidiyor. Siyaseti spora alet etmekden başka çözümmü var bu ligde. Beni konuşturmayın şimdi.
hayrola bu siyasi yönedim bu sene mi secildi?
TRABZONSPORUN ESKI BASKANLARINDAN MEHMET ALI YILMAZDA BU ÜLKEDE SPOR BAKANLIGI YAPDI
gecen sene kimdi spor bakani basbakan
birakin kiskancligi osmanli imparatorlugu adaleti sayasinde 650 yil bu dünyaya hüküm sürdü adil olmasini ögrenin
Alibeyoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.01.2011, 22:36   #3
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu trabzon bu yıl ilk ikiye girsin bende charley chaplın im...aldı bi fikstür güzelliğiyle bu noktaya geldi..ikinci yarı goreceğiz hep beraber..fazla büyütülüyor trabzon..Unutulmasın ki Bursadaki maçı Bursa alsaydı 1 puanla Bursa lider tamamlayacaktı ligi...Burada yorum yapan karadenizli kardeşime ben iki kelimeyi anlatmayı beceremedim çok açık ve net olmasına rağmen..onun için aklıselim olmayan her yorum uzar gider....
Alt 07.01.2011, 22:39   #4
kağanhan58
Acemi Yiğido

kağanhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 129 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 kağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu trabzon bu yıl ilk ikiye girsin bende charley chaplın im...aldı bi fikstür güzelliğiyle bu noktaya geldi..ikinci yarı goreceğiz hep beraber..fazla büyütülüyor trabzon..Unutulmasın ki Bursadaki maçı Bursa alsaydı 1 puanla Bursa lider tamamlayacaktı ligi...Burada yorum yapan karadenizli kardeşime ben iki kelimeyi anlatmayı beceremedim çok açık ve net olmasına rağmen..onun için aklıselim olmayan her yorum uzar gider....

sana bu kez katılıyorum hocam sevmediğim için ya da duygusal yaklaştığmdan değil ama 2.yarı trabzon büyük bir düşüşe geçecek ...fikstürü de zor ve trabzonun içinde en ufak bir mesele dağ gibi büyüyebiliyor...sadri şener ve diğerleri çok abartıldı herşey hemen bitmiş gibi konuşuyorlar ve bence bunun cezasını 2.devre çekecekler....
kağanhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kağanhan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
rabbi, sivasa, trabzona, şapur, şupur, Şükür