Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 2010-2011 Ara Transfer Sezonu ve Önerilerin
Alt 31.12.2010, 14:57   #1
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 562 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2010-2011 Ara Transfer Sezonu ve Önerilerin

Alıntı:
cügo58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arklar konya erdal kilicarslan ve emre toramanla fesh karari almislar.yani oyuncular serbest . Sizce bu oyuncular is yapmaz mi? Ozellikle erdal
Sevgili arkadaşlar,
Konyaspor düşme potasında bizden daha kötü durumda iken işine yaramayan verim alamadığı oyuncuları bırakıyor.. Randıman alamadım diyor,
Kurtulma mücadelesi veren Sivasspora altımızdaki takımın kovduğu adamları kurtarıcı olabilirmi diye görüş belirtiliyor bu kadar da olmaz arkadaşlar biraz mantıklı ayakları yere basan yorumlar yaparsak daha sağlıklı olur
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eskibektaşlı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.12.2010, 15:10   #2
cügo58
Yiğido

104 Mesajına 159 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 cügo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eskibektaşlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili arkadaşlar,
Konyaspor düşme potasında bizden daha kötü durumda iken işine yaramayan verim alamadığı oyuncuları bırakıyor.. Randıman alamadım diyor,
Kurtulma mücadelesi veren Sivasspora altımızdaki takımın kovduğu adamları kurtarıcı olabilirmi diye görüş belirtiliyor bu kadar da olmaz arkadaşlar biraz mantıklı ayakları yere basan yorumlar yaparsak daha sağlıklı olur
Arkadas sen erdali taniyormusun?
Bu sitede herkes kafasina göre ,tanimadigi oyuncu hakkinda bile yorum yapiyor.
Bank asya ligindekilerin hepsi bizim altimizda degilmi ? Peki pedriel niye bizde is yapiyor ?
Birakin arkadaslar su Takima Göre siniflandirmayi.
1. 2. Lig. Fark etmez önemli olan oyuncunun yetenekli olmasidir.

Birde genel olarak bisey soylemek istiyorum.
Lutfen herkes yorum yapmadan once kendine bilgi edinsinki tartisma yüksek seviyede devam etsin.
Oyle konyada is yapmadi bizde niYe yapsin demeyli olmaz.
Kendisiyle veya oyun tarzinda bildigin zaaflari varsa lütfen anlatki bizde bilelim.

Onemli olan Sey nerede oynadigi ve nereli oldugu degil onemli olan Nasil oynadigi ve sivasimizi öne tasimasi.

Saygilarla
cügo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.12.2010, 17:10   #3
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 562 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cügo58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadas sen erdali taniyormusun?
Bu sitede herkes kafasina göre ,tanimadigi oyuncu hakkinda bile yorum yapiyor.
Bank asya ligindekilerin hepsi bizim altimizda degilmi ? Peki pedriel niye bizde is yapiyor ?
Birakin arkadaslar su Takima Göre siniflandirmayi.
1. 2. Lig. Fark etmez önemli olan oyuncunun yetenekli olmasidir.

Birde genel olarak bisey soylemek istiyorum.
Lutfen herkes yorum yapmadan once kendine bilgi edinsinki tartisma yüksek seviyede devam etsin.
Oyle konyada is yapmadi bizde niYe yapsin demeyli olmaz.
Kendisiyle veya oyun tarzinda bildigin zaaflari varsa lütfen anlatki bizde bilelim.

Onemli olan Sey nerede oynadigi ve nereli oldugu degil onemli olan Nasil oynadigi ve sivasimizi öne tasimasi.

Saygilarla
1965 den bu yana ligleri ve 1970 den buyana da Sivassporumu takip ediyorum
az buçuk kendi çapımda futbolda oynadım, Göztepe kaptanı rahmetli Gürsel Aksel ve Altınordulu Muzaffer de hocalarımdı yani futbola yabancı değilim,

Şimdi Erdal ın iyi meziyetleri var ise Konyaspor yönetimi,teknik adamı görmüyormuydu hele hele ateş çemberindeyken meziyeti olan oyuncuyu neden bıraksın ?

O zaman Rıza hoca Sedat Yeşilkaya yı,Saido yu,İ.Şahin i neden bırakma gereği duyduysa Konyasporda Erdal ı benzer gerekçeyle bıraktı, ''oyunuyla bana katkısı olmuyor'' dedi.

Benim bakış açım böyle tabii ki sizinde öyle yapacak birşey yok, zaten Sivas
artıklar çöplüğü olmuş inşallah almazlar düşüncesindeyim.
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.12.2010, 17:37   #4
cügo58
Yiğido

104 Mesajına 159 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 cügo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
az buçuk kendi çapımda futbolda oynadım, Göztepe kaptanı rahmetli Gürsel Aksel ve Altınordulu Muzaffer de hocalarımdı yani futbola yabancı değilim,

Şimdi Erdal ın iyi meziyetleri var ise Konyaspor yönetimi,teknik adamı görmüyormuydu hele hele ateş çemberindeyken meziyeti olan oyuncuyu neden bıraksın ?

O zaman Rıza hoca Sedat Yeşilkaya yı,Saido yu,İ.Şahin i neden bırakma gereği duyduysa Konyasporda Erdal ı benzer gerekçeyle bıraktı, ''oyunuyla bana katkısı olmuyor'' dedi.

tabiki herkesin Bakis acisi baska karsilikli saygi gostermeliyiz

ama ben yinede faydali olcana inaniyom.
Adam almanyanin u15- u20 takimlarinda oYnadigi zaman 41 gol atmis ve bu alanda rekoru elinde tutuyor alman federasyonunda üstelik Bayern munihin alt yapisinda yetisti. Ben almanyada oldum icin takip ettim.

Belki ziya doganin oyun taktigine uymadi icin birakti.
Yinede herkesin gorusune saygim var kardes.
cügo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.01.2011, 01:25   #5
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:

Ara transfer dneminde transferlerin bir çoğu kendi takımlarında werim alınamayan futbolcuların yer değiştirmesidir.sanırım bunun daha başka bir açıklamasıda yoktur.Sizin mantığınızla bakacak olursak giden futbolcu kotü futbolcudur anlamını çıkartıyorum.Bursaspor bu ara donemde Krita Hüseyin Cimşir ve bunlardan daha onemli ofans futbolcusu Bekir Ozan Has la yollarını ayırmayı düşünüyor..we emin olun bu futbolcular çok kaliteli futbolcular değildir belki ama kotü futbolcularda değil..Şuna eminim hüseyini bir kenarıya koyun Bekir Ozanla Kritayı süper ligde bir çok takım kendi takımında gormek istiyor duyumlara gore yapılmıs teklifleride epey fazla.Şunu anlatmak istiyorum Giden futbolcular kotü futbolcudur düşüncesi yerine kendi takımlarında bekleneni weremeyen futbolculardır düşüncesi bana daha mantıklı geliyor

Etiketler
ara, Çalışmaları, edilec, fink, gÜzel, götürüldü, haberler, hazırlık, heyecanı, ivme, kazandı, maÇından, olabilir, olabİlİr, oyuncu, servet, servette, sezonu, sonra, tekke’ye, teklif, transfer, yakında, yiğido, Ünsalbilica, Ünsalbİlİcada, zapotocny, önerileriniz