Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen!
Alt 15.01.2011, 23:01   #31
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

128 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen!

verdikleri sözü unutuyorlar bursaspor bile şimdi yeni sattat yapiliyor ama bize 3 sene oldu aşa yukari bir kazma yok ortata bu konuyu açan arkadaşimizin elini öpmek lazim kimse ilgilenmiyor traftarlarimiz bile yok sayilir hepsi oturmaya gidiyor busne bi yeniçeriler ortaya çikti onlarda olmasa bagiran yok
57babasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 57babasivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.01.2011, 23:02   #32
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1466 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Bugün spordan sorumlu Devlet Bakanına sorular sorulurken dikkati çekti. Aklımda kaldığı kadarı ile Stadyumları yapıyoruz. Projelerimiz devam ediyor. Sivas projemiz de devreye girecek gibi kelamlar etti. Demekki bizimde bilmediğimiz bazı gelişmeler var. Bakalım ne zaman müjdeli bir haber alacağız.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.01.2011, 23:03   #33
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ahmetcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet Bakan Canli yayin da acikladi siralam söylemedi ben öyle anlamadim sadece Tranzonda deniz doldurma isi basladi.

Ama Sivas a Stad yapacagiz dedi bizimki tranzon dan daha önce yapilip biter yeterki SIVASSPORUN yönetimi biraz daha fazla bu isin pesini takip ederse.

Demin Kanal D de canli ya yainda izledim adamlar, daha dogrusu gelatinsarayin yönetimi stadi yaptirmak icin sürekli BASBAKANI rahatsiz etmisler.

Ama isin esas ayibi o kendini bilimez gs taraftari Sayin BASBAKANIMIZ Stada acilislara katilmak üzere girdi diye anons yapilinca yuh sesleri yükseldi sürekli tekrar etdi.

YUHHHHHHH gatasaraya. NANKÖRLER.

GÖZÜNÜZE DIZINIZE DURSUN.

SIVASSPOR INSALLAH BU NANKÖRLERE HADINI BILDIRECEK.

BÜYÜK BASKAN DURMA CALIS.
Galatasaray taraftarı ne yaptıgını bilir.eğer başbakanı ıslıkladılarsa demekki bişey bildikleri vardır.
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Divriği58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2011, 23:08   #34
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Arkadaşlar...
Sivasa stad yapılmamasının en büyük nedeni bence çok farklı...nümüzdeki yıllarda Türkiyenin alacağı herhangi bir organizasyonda kim ne stad yaparsa yapsın bu organizasyon istanbul bursa izmir ankara trabzon ve g.Antep gibi şehirlere werilecektir.Burada İstanbul dünya nezdinde metropol bir kent olduğu için sorgusuz sualsiz maç werilecek ve stadlar yapılacaktır.Geriye kalan şehirlerinde bolgesel yapısı büyüklük ve takım başarısı gibi kriter baz alınarak stad inşaatlarına buralardan başlayacaklardır.G.Antebin herhangi bir başarısı olmayıp çok büyük bir kent olmasa bile blgesel konumu itibari ile güneydoğu kısmı gzardı edilmesin diye belki maçlar werilecek we ihtimal dahilinde olduğu için burayada stad yapılacaktır.Sivasın bu konudaki en büyük şansızlığı ise iç andoluda başkente yakıon oluşudur olası bir organizasyonda Ankara Sİvasın nüne geçecektir diye düşünüyorum.Bu nedenle; tamamen benim fikrimdir her kim Sivasa soz wermiş olsada ben yakın zamanda Sivasa yeni bir stad yapılacağını sanmıyorum.Aslında bu anlattıklarımın rnekleri gün gibi ortada...istanbulda olimpiyat türk telekom stadları yapıldı..Bursaya şubat ayında başlanması kararlaştırılan büyükşehir timsah arena yapılıyor ki galatasarayın stadından proje olarak iki misli büyüklükte gibi(102 donüm)..İzmire bakın ATATÜRK stadı var...yani bu çark zaten işliyor...Sivas iki konuyu halledebilirse bir çok şehrin nüne geçip bu stadı devlete yaptırır.Birincisi süperligde kafaya oynayıp ben dahil sizlerinde arzuladığı şampiyonluğu alacak ikincisi Bütün Sivas halkı içindeki istanbul sempatizanlığını bırakarak(olanlar için soylüyorum)futbola bakış açısını değiştirip organize olup o stadı yüzde doksan doluluk oranında oynayacak...Hiç bir kardeşim bana kızmasın bunlar olmazsa ben Sivasa herhangi bir stad yatırımının olacağını sanmıyorum ..eğer yaparlarsada mewcut stadın sağını solunu değiştirip kapasitesini 3-5 bin arttırarak yaparlar..Stad istendiği zaman 6-10 bin kişiye oynanıyor neden yapalım stadı diye sormazlarmı..ben bu konuda daha once bir yorum yapmıştım ..Mevcut şartlarda gorebildiğim kadarıyla Sivasspor 35-40 bin kişilk stadı kaldıramaz..ama ilerleyen yıllarda bunu başarabilir..Bursada bile 45 bini 1 yıldır kararlaştıramadılar acaba doldurabilirmiyiz diye(türkiyenin doluluk oranına sahip en yüksek stadı olmasına karşı)
Belki bana kızan gorüşlerime katılmayan bir çok kardeşim vardır Ama ortadaki gerçekler çok açık ve net.Ben aslında bu yorumu stadın yapılıp yapılmaması için değilde Sivas şehrinin futbola yaklaşma Sivassporu sahiplenme we bu takımı layık olduğu yerlere taşıması için yaptım .Sivaslılar bunu başardığı zaman stad da yapılır en iyisinden zlenen günlerde gelir........
Alt 15.01.2011, 23:16   #35
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

ne kadar çok ümitsiz olsamda stad konusunda yinede başbakanlığa bir e mail attım.
"Hayırlı günler sayın Başbakanım, bugün Galatasarayın yeni stadının açılışı gerçekleştirildi, sayın Başbakanım biz Sivaslılarada 35 30 bin kişilik stad sözü vermiştiniz iki üç sene önce, halen stad konusunda bir gelişme olmaması bizi çok üzüyor, biz Sivassporlular olarak verilen sözün tutulmasını iştiyoruz, stadımızın yapılmasını iştiyoruz sayın Başbakanım. inanıyorumki mesajımızı cevapsız bırakmıycaksınız." bu mesajı yazıp gönderdim, aslında bütün sivaslılarımız e mail yağmuruna tutmalı başbakanlığı.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyupk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2011, 23:29   #36
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1182 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

İki ay sonra Başbakan'ın verdiği sözün 3. yılı.Ancak hala somut bir adım atılmış değil.Gelişme varsa bilmiyoruz ama en azından ortada bir proje bile yok herhalde.Spordan sorumlu bakan Sivas'ın adını anmış..Bir parmak bal çalıp bizi susturmak mı bu?Başbakan'a yapılan nankörlüğü de gördük.Ne diyelim!
Alt 15.01.2011, 23:43   #37
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar...
Sivasa stad yapılmamasının en büyük nedeni bence çok farklı...nümüzdeki yıllarda Türkiyenin alacağı herhangi bir organizasyonda kim ne stad yaparsa yapsın bu organizasyon istanbul bursa izmir ankara trabzon ve g.Antep gibi şehirlere werilecektir.Burada İstanbul dünya nezdinde metropol bir kent olduğu için sorgusuz sualsiz maç werilecek ve stadlar yapılacaktır.Geriye kalan şehirlerinde bolgesel yapısı büyüklük ve takım başarısı gibi kriter baz alınarak stad inşaatlarına buralardan başlayacaklardır.G.Antebin herhangi bir başarısı olmayıp çok büyük bir kent olmasa bile blgesel konumu itibari ile güneydoğu kısmı gzardı edilmesin diye belki maçlar werilecek we ihtimal dahilinde olduğu için burayada stad yapılacaktır.Sivasın bu konudaki en büyük şansızlığı ise iç andoluda başkente yakıon oluşudur olası bir organizasyonda Ankara Sİvasın nüne geçecektir diye düşünüyorum.Bu nedenle; tamamen benim fikrimdir her kim Sivasa soz wermiş olsada ben yakın zamanda Sivasa yeni bir stad yapılacağını sanmıyorum.Aslında bu anlattıklarımın rnekleri gün gibi ortada...istanbulda olimpiyat türk telekom stadları yapıldı..Bursaya şubat ayında başlanması kararlaştırılan büyükşehir timsah arena yapılıyor ki galatasarayın stadından proje olarak iki misli büyüklükte gibi(102 donüm)..İzmire bakın ATATÜRK stadı var...yani bu çark zaten işliyor...Sivas iki konuyu halledebilirse bir çok şehrin nüne geçip bu stadı devlete yaptırır.Birincisi süperligde kafaya oynayıp ben dahil sizlerinde arzuladığı şampiyonluğu alacak ikincisi Bütün Sivas halkı içindeki istanbul sempatizanlığını bırakarak(olanlar için soylüyorum)futbola bakış açısını değiştirip organize olup o stadı yüzde doksan doluluk oranında oynayacak...Hiç bir kardeşim bana kızmasın bunlar olmazsa ben Sivasa herhangi bir stad yatırımının olacağını sanmıyorum ..eğer yaparlarsada mewcut stadın sağını solunu değiştirip kapasitesini 3-5 bin arttırarak yaparlar..Stad istendiği zaman 6-10 bin kişiye oynanıyor neden yapalım stadı diye sormazlarmı..ben bu konuda daha once bir yorum yapmıştım ..Mevcut şartlarda gorebildiğim kadarıyla Sivasspor 35-40 bin kişilk stadı kaldıramaz..ama ilerleyen yıllarda bunu başarabilir..Bursada bile 45 bini 1 yıldır kararlaştıramadılar acaba doldurabilirmiyiz diye(türkiyenin doluluk oranına sahip en yüksek stadı olmasına karşı)
Belki bana kızan gorüşlerime katılmayan bir çok kardeşim vardır Ama ortadaki gerçekler çok açık ve net.Ben aslında bu yorumu stadın yapılıp yapılmaması için değilde Sivas şehrinin futbola yaklaşma Sivassporu sahiplenme we bu takımı layık olduğu yerlere taşıması için yaptım .Sivaslılar bunu başardığı zaman stad da yapılır en iyisinden zlenen günlerde gelir........
Zaman zaman sitemizde mesajlarını okumuştum..Şimdi böyle ciddi bir konuda,hem de seni hiç ilgilendirmeyen bir konuda Sivas'la ilgili gereksiz ve kaynaksız bir yorum yapıyorsun...Türkiye'de şu anda kaç tane ilçeye kaç tane küçük çaplı şehire ne kadar kapasitede stat yapıldığını biliyor musun?Ş. Urfa,Erzurum gibi 3. ligde olan illere 25,3obin kapasiteli statlar yapılmış durumda..3.ligdeki Erzurum'a 25 bin kişilik modern bir statyumun inşaatı bitmiş durumda..50binlik Rize'ye 17000 kişililk modern bir stat yapıldı..3.ligdeki Ordu nun ilçesi Ünye nin statının tribünleri tek tek yıkılarak 15binlik stata yapılıyor...Alanya'ya 15 binkapasiteli stat geçen yıl bitirildi..En son da 3.ligdeki Çorum'a modern 25 bin kişlik stat yapılacağı haberleri kendi belediye sitelerinde yayınlandı..Stadı toki yapacakmış..Durum böyleyken kalkmış Sivas şöyle böyle ,Sivas'a düşük kapasiteli stat yapılmalı ya da eski stadın kapasitesini artırın diye bir de akıl veriyorsun...Öyle ya da böyle bu stat Sivas'a yapılacak..Sivas'ın hiçbir ilden aşağı kalır bir durumu da yok...Bizi herhangibir ilin durumu da ilgilendirmiyor...Bir stat yapılırsa ne için yapılır;dünyada çok sayıda büyük sttalar var;hatta bazı statlar varki,örneğin Villareal gibi 50bin nüfüsu olan bir ilçe takımın bile 27bin kişilk stadı var,hem de 2 yıl önce yapıldı...Bir stat bir ilin yaklaşık 40-50 senelik ihtiyacını karşılamakta;yani geleceğe yapılan ciddi bir yatırımdır...Modern bir statta futbolun dışında konser,sergi ,toplantı gibi etkinlikler yapılarak kulübe gelir de sağlanmaktadır...Sivassporda artık modern bir sttada sahip olup hem tarftarına güzel bir maç izletmek hem de gelirlerini artırmak istiyor..Böyle sttayuma er veya geç sahip olacağız ..Buna inanıyorum ki hiç kimse mani olamayacak;ÇÜNKÜ 6. ŞEHİR VE ONUN YİĞİDOLARI HER ŞEYE LAYIK..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2011, 23:49   #38
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar...
Bursa'yada İstanbul yakın o zaman Bursayada 45 40 binlik stat yapılmaz. Şimdi sen dersinki biz şampiyon olduk tabiki yapıcaklar. Görüşlerinizi hoş bulmadım şayet kusura bakmayın.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyupk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2011, 00:02   #39
yukariekecikliy
Yeni Yiğido

7 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yukariekecikliy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARKADASIM COK IYI BIR KONUYU ACMISSINDA BU SITAT SOZU VERILELI (3)YIL OLDU TRABZONUN ISMI DAHI YOKTU BIZE SOZ VERILDIGINDE TRABZONUN STADINI YAPILACAK YER DOLDURULUYOR SIZ NEDEN BAHSEDIYOR SUNUZ BIZ KIMSEYE BIR SEY DEMEYE HICMI HIC HAKKIMIZ YOK ( BIZIM KIZACAGIMIZ SIVASTAN ONLARI MELCISE EL KALDIR INDIR DIYEMI GONDERDIK BU SIVASIN KADERINDENMIDIR NEDIR BUNLAR MILLET VEKILIYIM DEMEKTEN HICMI SIKILMIYORLAR ACABA BIRDE UTANMADAN CIKIP SIVASA BILMEM KAC TANE ACILIS YAPMISLAR ACILISTA NEYMIS EFENDIM ILK ORETIM OKULUYMUS VAY BE SIZINGIBI MILLET VEKILINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NE DEYIM BEN BIR SIVASLI OLARAK SIZDEN UTANIYORUM NEDENMI SIVASTAN GOTURDUGUNUZ IS YERLERINIDE GURURLANARAK ANLATIN UTANMAYIN ZATEN SIZDE UTANACAK YUZ OLSAYDI O AK PARTIDE KALMAZDINIZ HA SUNUDA SOYLEYIM 2006 SECIMLERINDE AK PARTIYE OY MERMEK ICIN TURKIYEYE GELDIM AMA SIVASINAN OYNADIGINIZ ICIN O VERDIGIM OYLARA COK UZULUYORUM AMA SIZIN SIVAS MILLET VEKILLERI SUYUNUZ ISINDI INSALLAHDA OYLE OLUR (SIVASLIGIBI SIVASLILARA SAYGILARIMLA FRANSADAN IYI GECELER )
yukariekecikliy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı yukariekecikliy'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.01.2011, 01:24   #40
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
cügo58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha yeni Kanal d de sporbakani konustu pojeler uzeri ve
konya antep Antalya trabzon malataya gibi sehirleri saydi ve malesef sivAsimizi saymadi.
Demekki suan sivas ne yazikki planda degil...
Saydı gardaş saydı,eleştirelim tamam da yalan konuşmayalım lütfen.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Çilesi, destek, lütfen, sivasspor, stadyum