Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 30.01.2011, 12:13   #61
ahmet5861
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ahmet5861 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

bu takımı mahveden lerden biri Mehmet yıldız bu takım iki pas yapmayı beceremiyor dan dun top oynuyor arkadaş bunlara iki pas nasıl yapılır nasıl pas alınır nasıl pas atılır kalem kağıtla gösterilmeli yazık bunlara verilen paralara seyircimiz çok sabırlı nereye kadar rıza hoca seni yıldız yiyecek haberin olsun bir ikincisi bunlara ayağa pas nasıl yapılır ver kaçlara ve pas alacak oyuncuların rakip oyuncuların arkasına geçip top bana gelmesin dercesine sorumluluk almayan bu oyuncularla lig de kalmamız hayal Antalya maçında 15 dakika oynamalıydı yıldız ilk çıkacak oyuncu bence o yere yatmaktan verdiği rakiplere paslardan kına geldi arkadaş 90 dakika bir isabetli pas verse gam yemeyeceğim rıza hoca nasıl göremez bunları anlamıyorum her halde gruplaşma var korkuyor dokunamıyor galiba
ahmet5861 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ahmet5861'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.01.2011, 12:44   #62
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu zemine göre bu havaya göre 1 puan iyidir öpüp başımıza koyalım
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2011, 13:02   #63
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

değişen bir şey olmayacak gibi aynı tas aynı hamam yok karmış yok hava soğukmuş iyi ozaman yaz gelene kadar bekleyelim
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2011, 14:06   #64
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Şu görüntülere baktıktan sonra değerlendirecek fazla birşey yok.

Bu havada bu zeminde futbol oynanırmı hakem senin futbol yönetme anlayışın bumu.Hadi maç başlarken kar azdı maçın başlamasıyla beraber karın yağacağını kimse bilmiyormuydu hava raporuna bakan olmadımı bu maçın gözlemcisi yokmuydu.Neyse TFF yetkilileri bu görüntüleri göründe ne şartlarda futbol oynanmış bakın.

Ayrıca bu maça sipiker dahi göndermeyip maçı anlatma zahmetinde bulunmayan TRT yide kınıyorum sizede yazıklar olsun...
Maçtan saatler önce 11 gibi kar yağışı başladı ve akşama kadar durmaksızın devam etti. Ama hakeme bu konuda bişey diyemeyiz çünkü topun zıpladığı her sahada futbol oynanır. Benim tepkim alttan ısındırmanın neden çalıştırılmadığı. Antalya sporlu futbolcular bu karlı zeminde zorlanır düşüncesiyle ısıtma çalıştırılmadıysa eğer, gördük kimin bu sahada zorlandığını.
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MaXiMuM'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.01.2011, 14:18   #65
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1644 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçtan saatler önce 11 gibi kar yağışı başladı ve akşama kadar durmaksızın devam etti. Ama hakeme bu konuda bişey diyemeyiz çünkü topun zıpladığı her sahada futbol oynanır. Benim tepkim alttan ısındırmanın neden çalıştırılmadığı. Antalya sporlu futbolcular bu karlı zeminde zorlanır düşüncesiyle ısıtma çalıştırılmadıysa eğer, gördük kimin bu sahada zorlandığını.
Ankarada yağan kar Sivasa yağan kardan fazladır.

Şu anda oynanan maçta 19 mayıs zeminide alttan ısıtmalı.Sahaya bakıp aradaki farkı farketmek gerek..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.01.2011, 14:18   #66
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Maçta zemin ısıtmasının açık ve 15 derece olduğu söylendi. Dereceyi yükseltip karın erimesini sağlamak mümkün müdür bilmiyorum ama eğer rakibi karlı sahada oynatmak gibi küçük hesaplar yapılıyorsa yanlış yapılıyor. İkinci devre başlarken rakibin ceza sahasını temizleyip bizim ceza sahamızı temizlememek de futbol etiğine yakışmadı. Karlı saha olmasaydı bu maçtan 3 puan alırdık. Özellikle Tita ve Necati bu sahada nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar. Bizimkiler ise tam tersi. Ayrıca krampon seçimi de yanlış gibiydi. Bizim oyuncularımız devamlı düşerken Antalya ayakta kalmayı başardı.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2011, 14:20   #67
msck58
Yeni Yiğido

msck58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 msck58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takım bir iki hafta içerisinde tam olarak oturacak gibi.ancak kesin olan şu ki MEHMET YILDIZ misyonunu doldurmuştur. takıma resmen zarar veriyor.hala her topu kendine istiyor geleni eziyor gelmeyenede takım arkadaşlarına kızıyor. sergen yalçının tespiti yüzde yüz doğru. mehmet yıldız bu takımı baltalıyor.
msck58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2011, 14:52   #68
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Maçı sahada seyreden biri olarak gördüğüm kadarıyla Takımın en iyisi Kadir,Mehmet vede genç kaaandı
Takımın en kötüsü Önce saha sonra Cihan,Enermo,kamanandı,vede gol atmasına ragmen Erman.diğerleri normal oynadı.Maçda bu 3 kötü oynayan adamın yerlerine hep mehmet doldurup kapatmaya çalıştı.Kamanan diye bir oyuncu tamam akıl namına bir şey olmadığını biliyordumda önceden surati vede vurduğu toplar ile katkı yapıyordu şükür onuda bitirmiş derhal satılması lazım.Ziyadan sonra sol tarafta mükemmel geleceği olan bir oyuncu daha kazanır sivasspor( kaaan)En büyük yanlışta Rıza hoca neden Grosckiyi oyundan aldı vede cihan ve Enermoya o kadar sabır gösterdi,keitayla oyuna niye başlamadı anlamak zor diye düşünüyorum
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2011, 15:04   #69
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu milletteki mehmet yıldız antipatisini anlamış değilim dün sahada ayakda duran mücadele eden tek futbolcumuzdu
ayrıca bende kaana değinmek istiyorum biraz ürkekdi ilk yarı ama ikinci yarı güveni yerine geldi kumaşının iyi olduğunu gösterdi
kimse merak etmesin bu takım düşmez rıza hoca birşeyler yapmanın gayretinde
bu takım bu sene ligde kaldığı takdirde rıza hocamız takıma yapacağı iki ,üç genç takviyeyle eski günlerimize döneceğiz benim inancım tam
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2011, 17:46   #70
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1487 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Aniden bastıran kar mutlaka bütün planları alt üst etmiştir. Çünkü o kadar kuvvetli bir yağış vardıki dışarda nerdeyse hayat durma noktasına gelmiş ama sadece bu maç durmamıştı çizgilerin temizlenmesi haricinde... Ayrıca Kapalı Vip tribünün soğuk olması keşke Maratondan bilet alsaydık dedirtti.
Maça gelince bu sahada bu şartlarda aslında bir puan çok iyi diyebiliriz. Bunun bir çok sebebleri var. Bir hafta önce Arenada çıplak gözle takip etme imkanı bulduğum Sivassporla bu haftaki 4 Eylüldeki takım arasındaki fark dağlar kadardı. Bu şunu gösterdiki yeni aldığımız oyuncuların bu zeminde futbol oynamaya alışkın olmadığı yönünde bir düşünce oluşturdu bende. Ayrıca o kadar transferin ilk defa yanyana bu sahada oynaması bizim bütün planlarımızı bozdu diyebilirim. Defansda alternatifsiz kalan Rıza hocamız Kaan'a sarılmış ve ona umut beslemiş. Tabi Antalyada bütün yaptığı ataklarda onun üzerinden gelince bir orta Muratın bir hatası ve maalesef golü yememize neden oldu. Neyseki aynı hatayı onlar da yaptı ve Ermanla golü buluverdik. Gittikçe ağırlaşan zemin fiziksel açıdan hazır olmayan Grosickiyi bayağı yordu hocada onu almak zorunda kaldı. Ayrıca ayakta durmakta zorlanan Eneramonun düştüğü yerden mücadele etme hırsı hem hoşumuza gitti hemde ona birde sarı karta patladı. Burdan defalarca parantez açmadan belirttiğim Kadir yine çok iyiydi ama grip olması mutlakaki onuda etkilemiş olacak sahanın zemininde oda etkisiz kaldı. Burda bazı arkadaşlar Mehmet Yıldızın bu maçtaki kötü oyunundan bahsetmişler ama galiba ben ya yanlış maç seyrettim yada o arkadaş isme göre yorum yapmış. Çünkü Mehmet Yıldız canla başla o kadar mücadele ettiki sağolsun hakem efendi onuda engelledi. Ayrıca Sayın hakem beyefendiyede bir kaç şey söylemek gerekiyor. İsmini söylemek bile istemiyorum, ar ediyorum kendime çünkü değmez. Tüm arkadaşların gözü önünde yönetmiş olduğu bu adil, bu centilmence maçtan dolayı onu tebrik ediyorum. Bu tebrikleri zaten o da duydu maç bitiminden sonra. Sağolsunlar taraftarlarımız onu çıkış tüneline kadar tebrik yağmuruna tutarak uğurladılar. Bakalım bir dahaki maçımıza ne zaman verilecek bu adam ve bakalım bu defada ne kadar tebrik edeceğiz onu...
Bir oyuncudan daha bahsetmek istiyorum. J.Navratil, bu adam bizim defansa artık cuk diye oturdu. Çok sakin soğukkanlı bir tandem oyuncusu. O havada bile hemen hemen sıfır hata ile oynadı. Yazacak daha çok şey varda ben yorgunum. Artık Galatasaray ve Antalya maçlarını geride bıraktık. Bu takım iyi olacak arkadaşlar hemde çok iyi buna inanın.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı