Alıntı:
spainloco Nickli Üyeden Alıntı
Evet Arkadaşlar taraflı tarafsız bütün Türkiye'nin Sempatisini kazanan sivassporumuzun bir destekçiside yunanistandan.. Kendisi Kostas POAK taraftarı..
Turkiye'ye her 2-3 ayda geliyor merhabadan öncesi SİVASSPOR cıkıyor agzından..
Sivasspor -bjk __ Sivasspor_gs maçlarında bile yunanistandan tebrik için aradı..
Sivassporumuzdan en coç begendiği isim ise Mehmet Yıldız. Aldığı duyumlara göre ise olimpiyakos yetkilerin mehmet yıldızla görüştüğü..
Bu sezon 4 buyuklerin kötü olması değil sivassporun basarısının oldugunu söylüyor yunan dostumuz..
Bende sivasspor sevgisine duyarsız kalmadım ve kendisine bir sivasspor atkımızı hediye ettim..

|
merhaba sevgılı kardesım..bursada yasayan bır sıvaslı olarak tebrık edıyorum ve sıze bır onerıde bulunuyorum bılmem destek verırmısınız..malum yonetımımız bu konuda cok tembel..su resımde gorunen atkı ve formaları bır ınternet adresınde satısa koysanız da bızde sıvaslılar olarak bursa caddelerınde arabamızda ve uzerımızde gururla tasısak.ne dersınız ?? cevabınızı özelden yazarsanız sevınırım her gun gırme fırsatım olmuyor...tekrar aynı konuyu bulamam dıye cevabınızı ozelden beklıyrum..saygılr