Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 13.02.2011, 02:30   #1
F&YİĞİDO&B
Acemi Yiğido

F&YİĞİDO&B - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 F&YİĞİDO&B FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Uzun bir sure sonra bu konuya yazmak nasip oldu. Malesef ki o zamanlar sampiyonluga oynarken simdi ise kume dusmemeye oynuyoruz. Ancak futbol bu bugun iyi yarin kotu olabiliriz lakin beni esas uzen taraftar profilimizin zerre kadar degismedigidir. O zamanlarda tutturmustunuz bir trabzon dusmanligi, yine ayni hareketlere devam ediliyor ve bunu yapmaya calisanlarda forumda belli basli kisiler. O zamanda yazmistim yine yaziyorum. Hic bir takim hic bir taraftar bir senede buyuk olmaz. O yillarda bile burada biziz artik 4. buyuk, trabzon degil diye naralar atan tipler vardi. Ne demistim, ey buyuk Sivasspor taraftari, birakin milletin buyukluguyle ugrasmayi. Herkese kendi takimi buyuktur, bizler burada kendi takimimizi yukariya nasil tasiyacagimizin planlarini yapalim. Ortada dagitilan bir buyukluk var ise, bizlerde yeni buyuk takim olarak bu arenaya girmeye calisalim.
Ben yonetime, hocaya yada futbolculara kizmiyorum; boyle bir taraftar profiliyle Sivasspor buyuk filan olamaz, bu yazdiklarim birilerini rahatsiz edecek bundan suphem yok ama yillar beni hakli cikardi nasilsa. Ayni kafayla gidersek bu takim kumede duser, ligin asansor takimlarindan biri haline gelir. Tabi bu takim artik 4. buyuk diyen tayfada bu sefer baslar bu takimdan hic bir sey olmaz demeye.
Uzun lafin kisasi, taraftar anlayisini degistirmedigi surece bizden herhangi bir sey beklemeyin. Yoksa dun B.Uygun geldi 2 sene sampiyonluga oynadik, yarin o gitti kume dusmemeye oynuyoruz.
Mesele bu degil iste, mesele kim gelirse gelsin bu takimi taraftariyla bakis acisiyla her zaman zirve takimi haline getirmektir.
Malesef olmadi, bu saatten sonrada olacagi yonunde zerre umudum yok.. Yillar once yaptigimiz uyarilarin bir ise yaramadigi insani uzuyor... Olan Sivassporumuza oluyor...
F&YİĞİDO&B isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bizler, değerlendirelim, figüran, maçı, mİyİz, savunman, yoksa