yazık ya çok yazık hakkımı yiyen hakemlere haram zıkkım olsun orda faulun f si bile yoktu.ben 1 puana üzülüyıordum yenildik ne farkettiki 1 puan alsak ne oalcaktı ki?rıza hocayada helal olsun adma çok içten hocalık yapıyor.inş hakkımız alacağız keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
rıza hoca.. takım eskişehiri perişan ederken, yaptığın değişikliklerden sonra eskişehir atak üstüne atak yapıyorsa, al başını ellerinin arasına, düşün ve ben yanlış yaptım de..
yazık be çok yazık.bu kadar süper futbolu ligde hiç kimse oynamıyor ama bu kadar şansız takımda ben görmedim arkadaş bu endir ya lanet olsun?hakemler hakkımız ahram zıkkım olsun.BÖYLE LİGİNDE VARYA....... BÖYLE HAKEMLERİNDE.........yazıkalr olsun be yazıklar olsun yeter artık yeter.
adamlar yataaaa yataaa mac kazandilar takimin tutulur yeri yok
adam en iyi oyunculari sanki haftaya onemli mac varda dinlendirir gibi cikariyor al sana takim biz cok iyi mucadele ederiz ama mac kazanamayiz bu takimi yenemediysek daha mac kazanamayiz adamlar son on dkkada basladi maca sen oyna yat
__________________ "SENI SEVIYORUM DEMENE GEREK YOK KIRMIZI DEDIGIMDE BEYAZ DE YETER !!"
ya bu ne bıcım bır iş anlamadım son dakıka gol yedık hemen herkes hocaya suc buluyor arkadaslar terbıyesızlık yapmayın takımdakı oyunun ıyıye gıttıgını göremeyecek kadar körmüsünüz
Serimiz hayirli olsun. zaten serimiz bozulmadi. helal olsun diyecek baska birsey yok. adamalar ilk defa bizi yendi. anasini satiyim ne camurmus lan, bir türlü cikamadik. bank asya ligi hayirli ugurlu olsun.
yazık be çok yazık.bu kadar süper futbolu ligde hiç kimse oynamıyor ama bu kadar şansız takımda ben görmedim arkadaş bu endir ya lanet olsun?hakemler hakkımız ahram zıkkım olsun.BÖYLE LİGİNDE VARYA....... BÖYLE HAKEMLERİNDE.........yazıkalr olsun be yazıklar olsun yeter artık yeter.
hakem düzgün yönetti bu maçta, hiç hakem diye sızlanmaya gerek yok..
ya bu ne bıcım bır iş anlamadım son dakıka gol yedık hemen herkes hocaya suc buluyor arkadaslar terbıyesızlık yapmayın takımdakı oyunun ıyıye gıttıgını göremeyecek kadar körmüsünüz