Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı
gaziantep maçı için söylenecek tek şey var o da rıza çalımbay;
-oyunu okuma yeteneği sıfır.
-iyi oynamaya başlayan rakibi sıkıştıran takımı 2 değişiklile sahadan resmen sildi.75 dk sonra.
-3.golde tolunay sevinmedi sadece ohhhhhh çekti.çünkü sıkışmıştı top alamıyorda öyle ya da böyle gol yiyceketi.ama ballı olunca yemiyor atıyorsun.
olabilcek şey mi oldu rakibin en tehlikeli adamı boş bırakıldı.
-rıza hoca oyuna suareizi aldı adama top servis edecek adam yok.topa vuramadı.
-sandro iyiydi başta alacaktın.
-keita nerede?
-korcan süper miydi?
antep gününde değildi.olsaydı 10 şut atsa içe girerdi.
-antep niye 3 sarı gördü.çünkü sivas orta alanı ele geçirmişti.1 gol bulsa umut umuttur.belki de 3-3 olacak
-haftaya kaleye kesin korcan geçer.
-
|
aynen yaa.. anlamıyorum.. oyuna suarez'i alınca gol mu atacağız zannediyor rıza hoca. adamın ayağına top deymedi rıza hoca orta sahayı mehmet yıldız'ı oyuna alarak katlettiği için.
Rıza hocam, lütfen rica ediyorum taraftarın sesini dinleyin. eskişehire karşı da 3 forvetle oynadık da ne oldu. o maçtan ders çıkardın sandık ama aynı türkü devam ediyor.
bu maçta da ikinci yarı forveti mehmet yıldız ile 2'ye (gereksiz yere) çıkarttın, ikinci yarı da suarez ile 3 forvet oynadık. eğer 3 forvet oynayınca gol atılıyor olsaydı bütün takımlar sahaya 5, 6 tane forvet sürerlerdi, en çok forvet oyuncusu ile oynayan maçı kazanırdı.
takıma gol attırmak için üreticiliğiniz orta sahayı öldürüp forvet oyuncularını sahaya almak ise herkes teknik direktör olabilir demektir. gol atacaksak 4 forvet de oynayalım, kamanan'ı da sahaya alalım, o zaman kesin gol atarız!
ortasahayı mahvettikten sonra suarez'i oyuna almak nedir, mehmet yıldız'ı oyuna almak nedir. eskişehir ve manisa maçlarından sonra ders aldınız sanıyordum ama artık korkuyorum bir gün 4 forvetle oynayacaksınız diye!