Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.03.2011, 23:00   #191
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Riza hocaya sorularim var

1) Geldin geleli her mac sonrasi basit gol defans hatasindan bahsediyorsun peki o zaman niye defansa transfer yapmadin?

2) niye 2 tane kiralik kaleci aldin? bunlardan birisinin sadece bank asya deneyimi var digeride 6 aydir mac yapmamis. Hangi takimin yedek kalecisi yabanci?

3) 6 aydir oynamayan Mendonca'yi niye aldin?

4) Hazir olmayan Eneroma'yi niye aldin?

5) Takimda torpilli futbolcular var mi?
Kardeşim; Bir yerde işler iyi gitmediğinde değil üç beş yüzlerce soru sorabileceğin nokta tesbit edebilirsin..We bunları sormaktada bir taraftar olarak haklı sebeplerin vardır.Sen defansın zaafiyetlerinden yakınırsın buradaki başka kardeşlerim (ki çok gordüm) ofansın zayıflığından yakındı çoğu zaman...Yani Sivasspor futbol takımının içerisinde zaafiyetlerin çokça olduğunu genel anlamda soyleyebiliriz...Burada bu takdir hakkını elbette hoca kullanıp gerekli gordüğü yerlere transferlerini yapacaktır ve yapmıştır..Kalecilerini yedek alıyorsa kanat futbolcusu alıyorsa defansa takviyeler yapmıyorsa hocanın kendine gore bildiği şeyler wardır ki bunu sen ben tartışırız ama bir sonuç çıkaramayız..Her zaman belirtmişimdir Rıza hocayı insan olarak çok sewer hoca olarak asla taswip etmem..Ama bu takımıda çok rahat bir konumda almadı..Binbir dert sıkıntı we düşme potasındayken aldı we elinden geleni yapıyor diye düşünüyorum..Bizler her şeyin hocada bittiğini sanıyoruz oysaki hocanında sozünün bittiği noktalar wardır.Transfer yapmadı diyebiliriz belki transferi istedi takımın bütçesi elwerişli değildi yonetim almadı bunu bilemeyiz...Kiralık kaleci aldı belkide onümüzdeki sezonlarda gerçekten iyi bir kaleci almak için bunu yaptı ..Bunlar olabilir olmayabilirde Anlatmak istediğim gemi kaptanı hocadır yaptığı işler kendine gore doğrudur veya yanlıştır ama nihayetinde bu kişi Türkiyede saygı gormüş Rıza Çalımbaydır...Taswip etmesekte saygıyla yaklaşmalı we beklemeliyiz diye düşünüyorum...Torpil olayına gelince inan bunu okuyunca tebessüm ettim biraz.Rıza hoca şu konumda bırak torpilli futbolcuyu düşünmeyi eğer oyle bir torpili bulabilirse ewwela kendisine uygular diye düşünüyorum..Bu sıkıntılar içerisinde torpil falan düşünemez..Saygıalar...
Alt 06.03.2011, 23:40   #192
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

yedek bekletmek için neden yabancı aldınız .birisi çıksın ve bunun hesabını versin.oynatmayacaksanız neden yabancıları kadroda tutuyorsunuz.ya oynatın yada almayın.10 tane yabancı alana kadar 4 tane kaliteli ve ilkonbirde oynayacak yabancı alın daha iyi.sıradan adamlara dünyanın parasını veriyosunuz sonrada yedek bekletiyosunuz ben bu işe bi anlam veremiyorum.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2011, 01:59   #193
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gaziantep maçı için söylenecek tek şey var o da rıza çalımbay;
-oyunu okuma yeteneği sıfır.
-iyi oynamaya başlayan rakibi sıkıştıran takımı 2 değişiklile sahadan resmen sildi.75 dk sonra.
-3.golde tolunay sevinmedi sadece ohhhhhh çekti.çünkü sıkışmıştı top alamıyorda öyle ya da böyle gol yiyceketi.ama ballı olunca yemiyor atıyorsun.
olabilcek şey mi oldu rakibin en tehlikeli adamı boş bırakıldı.
-rıza hoca oyuna suareizi aldı adama top servis edecek adam yok.topa vuramadı.
-sandro iyiydi başta alacaktın.
-keita nerede?
-korcan süper miydi?
antep gününde değildi.olsaydı 10 şut atsa içe girerdi.
-antep niye 3 sarı gördü.çünkü sivas orta alanı ele geçirmişti.1 gol bulsa umut umuttur.belki de 3-3 olacak
-haftaya kaleye kesin korcan geçer.
-
aynen yaa.. anlamıyorum.. oyuna suarez'i alınca gol mu atacağız zannediyor rıza hoca. adamın ayağına top deymedi rıza hoca orta sahayı mehmet yıldız'ı oyuna alarak katlettiği için.

Rıza hocam, lütfen rica ediyorum taraftarın sesini dinleyin. eskişehire karşı da 3 forvetle oynadık da ne oldu. o maçtan ders çıkardın sandık ama aynı türkü devam ediyor.

bu maçta da ikinci yarı forveti mehmet yıldız ile 2'ye (gereksiz yere) çıkarttın, ikinci yarı da suarez ile 3 forvet oynadık. eğer 3 forvet oynayınca gol atılıyor olsaydı bütün takımlar sahaya 5, 6 tane forvet sürerlerdi, en çok forvet oyuncusu ile oynayan maçı kazanırdı.

takıma gol attırmak için üreticiliğiniz orta sahayı öldürüp forvet oyuncularını sahaya almak ise herkes teknik direktör olabilir demektir. gol atacaksak 4 forvet de oynayalım, kamanan'ı da sahaya alalım, o zaman kesin gol atarız!

ortasahayı mahvettikten sonra suarez'i oyuna almak nedir, mehmet yıldız'ı oyuna almak nedir. eskişehir ve manisa maçlarından sonra ders aldınız sanıyordum ama artık korkuyorum bir gün 4 forvetle oynayacaksınız diye!
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kadirakin58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.03.2011, 06:13   #194
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

ben diyorumki işin içinde bazı işler var gibi. geçen haftaki futbolun onda biri bile yoktu. sanki hafta arasında maç yapan takım sivasspor gibiydi. işte hocalar arasındaki kalite farkı böylesi maçlarda ortaya çıkıyor. tolunay nasılda kendini yetiştirmiş helal olsun. bizim hocadan yana şansımız yok gibi rıza hoca oyunu okuyamıyor gerekli müdahaleleri yapamıyor. yaptıüğı müğdahaleler hatalı oluyor. en önemli haftaydı arayı açabilecek yukarıyı yakayabilecek bir maçtı. yazık oldu.
Alt 07.03.2011, 07:02   #195
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

benim şu ana kadar seyrettiğim kadarı ile kanadımızın biri çalışmıyor.Kamil oynadığı tarafı işletiyor.Ama diğier kanatta çalışmıyor.Bizim içimizden bir kanat oyuncusu çıkarmamız lazım ama bu ne M.YILDIZ,
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2011, 07:03   #196
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

NEDE C.YILMAZ.Bence sol kanatta Kaan denene bilir.Ayrıca ziya dinlense iyi olur.Sedatın yerine ivanovs.Takım o zaman takım olacak inşallah.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2011, 07:30   #197
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

büyük futbolcu olmak zor iş ziya gelecek vaat eden bir futbolcu olarak çıktı ama artık genç yaşına rağmen kondisyonu yetmiyor koşamıyor rakibin arkasında kalıyor. orta sahamız zayıf ketia mutlaka denenmeli. ivanovs neden oynatılmıyor. önce orta sahada oyunu almamız lazım. mehmet yıldız birkaç hafta oynamasın adı var kendi yok yepyeni mücaleci bir takım olmalı. şahsiyetsiz futbol oynuyoruz. bir bakıyorsuınuz umutlarımız kabarıyor bir bakıyorsunuz hezimet,istikrar yok. rıza oyunu okuyamıyor. oyuna müdahaleleri yerinde değil. oyuncu değiştirmelerinde takım ateşleneceği yerde takım çöküyor. manisa maçında kamilin yerine rada almıştı iyiydi.şimdi neden farklı bişey denemek istedi.2+2=4 ederken 5 yapanı bulmaya çalışmak akıl karı değildir. illaki puan almamız gereken bir maçta teknik direktör olarak mucizeler yaratmanız takılımı herşeyiyle ateşleyecek çözümleri üretmeniz gerekir. bu özellikleri ne yazıkki tolunay kafkasta gördüm. üzgünüm rıza hocam. gerçek bu.
Alt 07.03.2011, 07:32   #198
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ben bu maçla ilgili farklı bişeye değinmek istiyorum,yönetimde tanıdığı olan varsa Allahın aşkına şu yazdıklarımı onlara söylesin;
600 km yol git takımını desteklemek için,takımı tribüne çağır ama beyzadeler gelmiyorlar.bu yapılan taraftara ayıp değilmi?sevgili futbolcu kardeşler bunu trabzonda bursada yapamazsınız, köpeksiz köymü bulduk zannediyorsunuz,derdiniz ne.1,5 senedir kahrolarak sizi izliyoruz,arkanızdan elimizden geldiğince deplasmanlara geliyoruz karşılığı bumudur,arpanızmı fazla geliyor,yoksa bizi birşeye saymıyormusunuz?yaptığınıza en güzel cevabı tribünden öyle bir veririzki,haddinizi öyle bir bildiririzki neye uğradığınızı şaşarsınız ama malesefki gün o gün değil !!!
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda aldair'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ALLAHTAN!!!!!
Alt 07.03.2011, 08:15   #199
Yesil_Gozlu_17
Acemi Yiğido

Yesil_Gozlu_17 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yesil_Gozlu_17 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart ALLAHTAN!!!!!

Sivassporumuz yenildikten Sonra Yatip Kalkip Dua Ettim Ki Diger Rakiplerimiz Yenilsin Diye ALLAHtan Onlar yenildi simdi az bir seyde olsa mutlu sayilirim
Yesil_Gozlu_17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2011, 08:29   #200
:cool:
Yiğido

:cool: - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 :cool: FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Diyecek söz bulamıyorum.Bu hafta internete girmeyeceğim haberlere bakmayacağım diye kendime söz verdim ama yine duramadım.Gerçekten yazık olacak bu sene bize.

Etiketler
allahtan, değerlendirelim, maçı