ben tokattayım gidebilirsem giderim işallah giderim
Kardeşim gidebilirsen bu maçla ilgili görüşlerini ve fotolarıda bizlerle paylaşırsan çok güzel olur.Sivasspor bizim herşeyimiz herzaman iyi ve kötü günlerde hep destek tam destek olmalıyız.
__________________ Biz Sivassporluyuz
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı HababamHa'a Teşekkür Ediyor...
Üniversiteyi Tokat'ta okudum ve Tokatsporun iç sahada oynadığı hemen hemen bütün maçları takip ettim. Tokatlıların Sivasspora hem sevgisi hemde kıskançlığı üst seviyede tabi buda normal...
Güzel düşünülmüş bir program... Sakatsız ve sorunsuz geçmesi dileğiyle...
Komşu kentin yiğit insanlarının yiğidoların memleketine selam olsun !
İsmim Emre.. www.spor60.com sitesi editörüyüm...Dostluk maçımızın MAÇ AFİŞİ ana sponsoruyuz. 35*50 ebatında kartona kağıda poster maç afişlerini yaptırarak şehrimizin insanlarını - şehrinizin insanları ile el ele kol kola maça davet ettik.. Sivasspor'a Süper Ligde başarılar dileriz...
Selamlarımla
Yukarıdaki Mesaj için 11 Kullanıcı emre060'a Teşekkür Ediyor...
dostca başlasın dostca bitsininşallah sakatlık felan olmadan bjk maçına en iyi şekilde hazırlanırız bu maçla birlikte..dost tokatsporada başarılar onlarıda görürüz yakın zamanda süperligde inşallah..
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Tokatlı kardeşler,Tokatspor'da Sivas'da ciddi biçimde takip ediliyor. Ancak bu sezon beklediğimiz başarıyı gösteremedi. İnşallah yeni sezonda Sivasspor'da Tokatspor'da artık bizleri üzmez,tm Tokatlılara Sivas'dan selamlar
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı favori58'a Teşekkür Ediyor...
Arkadaşlar, 4 Eylül belediyespor'un Play-Off için oynayacağı hayati OYAK reno maçı güme gidiyor herhalde.
Cumartesi saat 14.30'da dış sahada takımıza destek olalım,bu maç Sivas için çok önemli haberiniz olsun
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı favori58'a Teşekkür Ediyor...