Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, geçtiğimiz cumartesi günü 4 Eylül stadında oynanan Sivasspor-Beşiktaş maçına taraftarın yoğun ilgi göstermesine teşekkür etti.
İlk defa bu kadar fazla taraftarın maça geldiğine dikkat çeken Otyakmaz “ Maçta son derece coşkulu ve kalabalık bir taraftar topluluğu vardı. Bundan önceki maçlarda genellikle son dakikalarda yenilen gollerle puan kaybediyorduk,bu duruma nazire yaparcasına bu defa son anlarda biz gol atıp kazandık,bunda taraftarın katkısı fazla oldu. Burada çok önemli maçlar oynadık. Hatta Şampiyonlar ligindeki Anderlcht maçında bile bu kadar taraftar yoktu,hepsine teşekkür ediyorum. Onların bu ilgisi güvenin işareti,taraftar tribüne geldikçe Sivasspor dahada iyi olacaktır. Bundan sonra Sivasspor'un maç kaybedeceğinide düşünmüyorum”dedi.
Yeni yapılacak stadın kapasitesi konusundada görüşlerini açıklayan Otyakmaz “ Bu maça gösterilen ilgi bundan sonraki maçlardada olursa tabiî ki 25 bin kişilik yapılması düşünülen stadın kapasitesinin daha artırılması gündeme gelir. Onun için her maçımızda bu taraftarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Otyakmaz,bu haftasonu Olimpiyat stadında oynanacak olan maça İstanbul'daki Sivaslıların yoğun ilgisini beklediklerini de sözlerine ekledi.
Sivas Hürdoğan