Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 10.04.2011, 16:09   #51
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

BU ÇAMURDAN HEP BERABER ÇIKTIK

Maçta göze çarpanlar : Hırs ve üretkenlik bazında çok iyi durumdayız. Son vuruşlarda beceri noksanlığımız göze çarpıyor, ayrıca defansif problemlerimiz diğer maçlara nazaran az görünse de yinede yediğimiz golde defans oyuncularımız adeta gol yememiz için elinden geleni yaptılar. Hediye goller veriyoruz.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Genel olarak presi 90 dakikaya yaymak çok zordur. Biz oyunun 15-20 dakikası hariç çok iyi pres yapıyoruz. Rakip takım ayağa oynayan ve hızlı ara paslarla gole direk giden futbolculardan kurulu bir takım. Hoş kupa maçından dolayıda olsa bir kaç eksikleri olsada onlarda sonradan oyuna girdiler ama nafile oldu. İşte bu takımı sıkı ve sert presle alt edebilirsiniz. Biz bunu maçta çok iyi yaptık.

Maçın en iyisi kimdi : Evvela Mehmet Nas'la başlamak lazım... Çok seri düşünüyor çok seri düşündüğünü yapmaya çalışıyor. Hava toplarındaki etkisiz elemanlığının tam tersine yerden dikine ve isabetli paslarla oyuna direk etki ediyor. Hayrettin Yerlikaya, maçın 36. saniyesinde bir pozisyonu benim onun hakkındaki düşüncelerimi sabitleştirdi. O pozisyonda yerdeki topa kafası ile çok riskli müdahelesi onun ne kadar bu takıma aşık olduğunu gösterdi. Türkiyede tüm atakların yüzde 60 üzeri sağ kanattan gelir diye bir tezi vardı Doktor Kubilayın. İşte bu maçtada aynen böyle oldu. O, bir şeyler yapmaya çalışıyor, çabalıyor, didişiyor. Yüreğiyle oynuyor. Bir sarı kart gördü ama bana göre tamamen haksız bir karrttı, ama o bizim neferimiz.... Kadir Bekmezci ye daha ne diyebilirki. Gizli ajan gibi çalışıyor maşallah. Zinde dinamik ve topsuz oyun kahramanı. Maşallah maşallah. Korcan Çelikay Onu bize getirenden Allah razı olsun. Bir iki top çıkardı ama çok kritikti bu kurtarışlar. Karambollerde topu tutmak çok risklidir. Tokatlaması ise tamamen konsantre meselesi, Top serseri olur ve rakibi bozar. Aferin Korcana... Erman da oyun devamsızlığı var. Ama her zaman istiyorki sazı alayım çalayım diyor. Ama bu maçta BJK maçından daha çok çalıştı. Süslemesinide yaptı, eski takımına son darbeyi vurdu devirdi... Jacob Navratil geldi geleli en iyi oyununu sergiledi. Tam bir kesiciyim diyor. Ama Yanında Sedat Bayrak biraz oyun stilini yansıtmasına engel oluyor gibime geliyor. Gerçi Sedat Bayrak bu maçta vasatın altında oynamadı ama yinede onda bir tedirginlik hissediyorum.

Maçın en kötüsü kimdi : Galipken kötü aramak prensibime aykırı ama sadece Kamil Grosicki beklentilerimizin altında oynadı, Mehmet Yıldız bir mükemmel asist yapmasına rağmen bir kaç top öldürdü o kadar.

Maçta göze çarpanlar : Bu takım küme düşmeyecek derken bazı taraftarlarımızdan tepki almıştık. Özellikle İkinci devrenin sonlarına doğru takım adeta şaha kalktı ve bunu gerçekleştirdi. Site yönetimi olarak biz hep inandık sizlerde gördüğünüz gibi artık biz BU ÇAMURDAN ÇIKTIK diyebiliriz. Bundan sonra bize matematiksel olarak 2-3 maç bile kafi gelecek. Şimdi dahada yukarılara çıkmamız gerekiyor. Her galibiyet maddi anlamda bir getiri demek. Buda bizim rahatlamımız açısından geleceği şekillendirmek adına çok önemli bir mevzu.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Mustafa Kamil Abitoğlu'nu hiç beğenmedim. Çok kritik pozisyonlarda adeta bizim yüreğimizi ağzımıza getirdi. İlk devre Mehmet Yıldızın kaval kemiğine yapılan kasti tekmeyi sarı kartla geçiştirmesi onun Süper lig adına yakışmadı. Sol kanattan olmadık yere Hayrettine hem faul hemde sarı kart göstermesi, sağ kanattan yine Hayrettinin pozisyonuna benzer bir faul ve Sedat'a sarı kart göstermesi hakemlik adına REZALETT'ti.. Artık biz alıştık bu durumlara.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Hocamız sisteminden, kafasındaki şablondan hiç ödün vermiyor. Cihan Yılmaz BJK maçında sonradan oyuna girmesine rağmen ilk onbire almayışı bunun ilk örneği... Oyunu santim santim düşünüyor ve düşündüğü noktalarda da oyuncularını gah ilk devre gah ikinci devre yerine getiriyor. Oyuncu değişiklikleri fevkalade yerinde. İlk yarıda belki bizim gibi oda rüzgarın durmasını tahmin etmedi ama değişiklikler yerindeydi. Sadece Mehmet Nas sonlara doğru bizi korkuttu o zamana kadarda oyuncu değişikliğimiz bitmişti. Maçın 91. dakikasında sadece şunu söylemek istiyorum....

TEŞEKKÜRLER RIZA HOCAM TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2011, 16:13   #52
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

çok önemli bir galibiyet aldık genel olarak takım iyiydi son vuruşlarda çok yetersiz ve beceriksiz kalıyoruz çok çok rahat geçmesi gereken 2.yarı çok stresli geçti rıza hoca 90 dk suareze nasıl dayandı onuda anlayamıyorum bazen çok fazla güveniyor nitekim gol atıyor ama neredeyse hiç ayagına hakım degıl top surme pas verne gibi yeteneklerı hıc yok ama kanat oynatıyor suarez cihan değişikliği daha etkili olabılırdı 2.1 yendık ama ciğerim soğmadı açıkçası belediyeden nefret edıyorum
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2011, 16:15   #53
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hocamiza ve futbolcularimiza yurekten Tesekkurler.. artik son bir darbe kaldi onumuzdeki hafta kendi sahamizda k.pasa macini solene cevirerek kazanip bu ligde kaldigimizi ilan ederiz cumle aleme.. bilemiyorum en son ne zaman 4 mac arka arkaya kazanmistik.. en son ne zaman 4 macta sadece 1 gol yemeyi basarmistik.. bu takim Riza Hocanin eseridir.. tekrar Tesekkurler ve alkislar Sn. Riza Calimbay'a.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda blacksky'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2011, 16:16   #54
Playaz58
Acemi Yiğido

Playaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Playaz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu macta ne bir futbolcu elestirilir ne bir teknik direktor elestirilir ne taraftar elestirilir....

Kucuk hatalarda yaptiysak, gollerimizi attiysak, golde yediysek...3 puani aldik ve super lig' de kalacagimizi garantiledik.

Bu macta 3 puan icin emegi gecen herkesin alnindan operim!
Alt 10.04.2011, 16:18   #55
umut3558
Yeni Yiğido

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 umut3558 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rıza hoca gerçekten bizim için büyük bi şans oldu. ilk geldiği zaman da söylemiştim, bu takımı rıza da lig de tutamazsa kimse tutamaz...
umut3558 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda umut3558'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2011, 16:18   #56
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
amet_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden rezil olalım tavarih haklı şekilde eleştiri yapmış taklit yapmıyalım diye orjinal fikirler çıkarıp takımı desteklemek rezillikmi oluyor süper ligde istanbul takımları ve trabzondan sonra en fazla trübün ortalaması sivassporundur yani bukadar yüksek ortalamaya rağmen gidipte 58. dakika şovu 58000 taraftar sayısı yerine başka motive edici bir slogan bulunabilirdi onu demek istiyor çünki bunlar daha öncede başka takım tarafından kullanılmış slogan veya uygulamalr
Aynen bunu demek istedim ama sanırım arkadaş cümlelerimden "Takıma destek vermeyelim" şeklinde bir şey algılamış. Nasıl çıkardı bu sonucu merak ettim
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2011, 16:18   #57
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu arada artık başkalarına özenerek taraftar kampanyaları yapmayalım.

Başkaları plakalarının dakikası gelince seviniyorsa biz o şovu yapmayalım. Başka birşey bulalım.

Başkaları şehirlerinin plakalarını baz alarak deplasman tribününü dolduracaklarını söylüyorlarsa aynı şeyi biz yapmayalım. Başka birşey bulalım.

Bizle özdeşleşecek şeyler yapmamız lazım. Sonra rezil olmak da var görüyorsunuz.
Aynı fikirde değilim. Tabi ki farklı şeyler bulmamız gerekir ama başkaları şunları bunları yapıyor diye biz bunları yapamayız dersek bu işin sınırı yok ve tehlikeli. İki gün sonra "şampiyon sivas" demeyelim taklitçi oluyoruz, "kırmızı beyaz" demeyelim taklitçi oluyoruz diyebiliriz. Sonra da sus pus oturan bir taraftarımız olur.

Benim tavsiyem farklı şeyler arayalım tabi ki, ancak bunları şunları yapmayalım, taklitçi olmayalım diye kendimizi kısıtlamayalım, kapris yapmamıza gerek yok.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kadirakin58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2011, 16:20   #58
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu arada artık başkalarına özenerek taraftar kampanyaları yapmayalım.

Başkaları plakalarının dakikası gelince seviniyorsa biz o şovu yapmayalım. Başka birşey bulalım.

Başkaları şehirlerinin plakalarını baz alarak deplasman tribününü dolduracaklarını söylüyorlarsa aynı şeyi biz yapmayalım. Başka birşey bulalım.

Bizle özdeşleşecek şeyler yapmamız lazım. Sonra rezil olmak da var görüyorsunuz.
ne yani rezil mi olduk yapma kardeş galatsaray olimpiyattaoynarken beleşe taraftar bulamıyordu

bjk fb belediye maçlarında 3-5bin kişiye oynuyorlar sivas 25 bine oynamış kötümü
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2011, 16:21   #59
Doğanşar58
Yeni Yiğido

14 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 524 Doğanşar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maç çok güzel başladı ve bitti zaman nasıl geçti hiç anlamadım gerçekten öncelikle taraftardan başlamak istiyorum taraftar çok güzeldi ve takımı yanlız bırakmadıgı için hepsine çok çok teşekkürler hani hep diyoruz daha tam taraftar olmayı ögrenemedik diye işte bugün bu maçta bunu gördük 1 bagırıyoruz 2 bagıyoruz 3. de sesimiz kesilip derin bir uykuya dalıyoruz sanki buna nasıl bir çözüm bulunabilir gerçekten oturup konuşmak lazım...Takıma gelince takım yine bugün güzeldi ve göze hoş gelen bir futbol oynadı hakem her zaman ki gibi takdir hakkını hep rakipten yana kullandı olsun buda bizi yıldırmadı ve galip geldik..Tüm emegi geçen futbolculara teknik heyete ve en önemlisi taraftara çok çok teşekkür ediyorum bu takım ligde iyi yerlerde olmayı gerçekten hakediyor..Son olarak ta o holosko ahlaksızını taraftara yaptıgı o hareket yüzünden cezalandırılacagını umuyorum...
Doğanşar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Doğanşar58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2011, 16:23   #60
Playaz58
Acemi Yiğido

Playaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Playaz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Burdan sormak istiyorum. Maci staddan izleyen arkadaslar! Sizce stadda kac kisi vardi?

Lutfen bu soruya stadda olan kisile cevap versin!

Etiketler
değerlendirelim, maçı