Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 24.04.2011, 09:41   #101
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

maçın en kötüsü kim=sivas rehavete kapıldık hiç bir şekilde iyi oynıyamadık uğurdan sağ kanat olursa benden forvet olur
en iyisi=eneramo, maçta göze çarpan=yıldızın bundan sonraki maçlarda yedekten oyuna girmesi lazım kamilede pas atılmıyor harelde bunu dışladılar rıza hocanın buna el atması lazım
rıza hocanın oyuna hamlesi=kötü oyunu okuyamadı artık kamananın kadroya girmesi lazım
sahamızdaki 2 maçtada 6 puan almamız şart!!
bizimkiler rehavete kapılmış oynamıyor
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 09:49   #102
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1499 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Karabükspor - Sivasspor (2-1) maçı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir Canlı olarak maçı izledim/izledik... İzleyenlerimizin bir çoğu sizin düşündüklerinizle aynı düşünceye sahip.. Ama bakış açısı olarak sizden daha geniş düşünebilirler.. Yani siz yayıncı kuruluşun verdiği görüntüler ışığında değerlendiriyorsunuz. Canlı seyredenler ise her tarafı görüyor ve ona göre yorum yapıyorlar. Maç öncesinde yaşanan bilet rezaleti yüzünden yaklaşık 20-30 kişilik bir gurup içeri giremediler. Bunun sebebi ise bedava bilet yüzünden... Unutmayalımki bedava bilet inisiyatifi bizim elimizde değil rakip takım yönetimin elindedir. Eğer onlar olur derse gerçekleşir. Hal böyle olunca VIP tribünü yanında yer alan taraftarımızın mağduriyeti söz konusu oldu. Ama maçın ilerleyen dakikakalarında bu sorun aşıldı taraftarlarımız yerini aldı. Ayrıca maç esnasında karşı tribünün (Karabüksporun) taraftarı hiç susmadı. Bir defa gol attığımız esnada 15-20 saniyede sustu o kadar. Helal olsun keşke bizimde böyle bir modern tezahürat yapan taraftarımız olsa diye içimizden geçirdik. Stad harabe şeklinde her taraf inşaat. Giden top gelmiyor. Galip takıma avantaj sağlıyor. Ayrıca maçtan önce takımımızın kamp yaptığı otelde bizlere karşı gayet nazik davranan ve kırmayan sayın Faruk Taşseten ve Başkanımız Mecnun Odyakmaza teşekkür ederim.

Maçta göze çarpanlar : Cley arkadaşımızında dediği gibi biz artık ligi bi-tir-mi-şiz... Olay bu kadar basit. İlerde oynanan maçta defansif olarak konsantresiz vurdum duymaz mevki almalar. Geride oynarkende yine adam sende tavırlar bizleri kahretti. Bir kaç oyuncumuz dışında mücadele adeta sıfırın altında idi. Defans ayağında çok top bekletiyor ve Özellikle play-maker oyuncu varsa karşınızda ona avantaj sağlıyor. Nitekim Emmanuel Emenike bir çok pozisyonda bizi zorladı. Orta saha oyuncularımızın tamamı gereksiz top kayıpları yaparak asli görevlerinin ne olduğunu unuttular. Kanat oyuncularımızın sanki ayaklarında taş bağlı, adeta vücutları ayaklarını çekemiyor, şut atmaya aciz gibiydiler... Michael Eneramo ve sonradan oyuna giren R. Pedriel Suarez 'i bu saydıklarımda ayrı tutuyorum. Ama onlarda az top gelmeleri yüzünden pek fazla varlık gösteremediler.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Tekrar söylemekte fayda var. Bu takım lige havluyu atmış görünümde oynuyor. Emmanuel Emenikenin bir çok takımla transfer dedikodusu çıktığı halde canla başla oynaması dikkat çekiciydi. Oyuncuları tek tek yazmak istemiyorum. Bir-iki-üç oyuncu belki çıkar belki çıkmaz iyi oynayan veya oynamak isteyen. Başka yok çünkü... ama bu kadar ruhsuz futbol bizleri o kadar üzdüki yol boyuncu hiç birimiz konuşamadık bile.

Maçın en iyisi kimdi : Michael Eneramonun vermiş olduğu mücadeleyi takdirle karşılamak lazım. Yani mücadele açısından diğer arkadaşları onlara yakın oynasalardı bu maçı kesinlikle kazanırdık diye düşünüyorum. Birde gol attı ama nafile oldu ne yazıkki. sadece istatistik yaptı kendi priminin yükselmesine neden oldu o kadar. R.Pedriel Suarez, bakınız bu adamın kesinlikle oynaması lazım. Çünkü rakip forvete eliyle diziyle vücudu ve presiyle basan ondan başka oyuncumuz yok. Grosicki korkak, Erman kısa boylu ve oda korkak. Eneramo zaten yapıyor. Hal böyle olunca hava toplarında baskıyı kuramıyoruz. Hareketli toplarda mutlaka değerlendirilmeli Pedriel... Defansa kadar gelip baskı yapması bir kaç pozisyonda ''aha işte bu'' dedirtti bize...

Maçın en kötüsü kimdi : Bu saydığım iki oyuncu dışında hepsi kötü oynadılar. Ama özellikle altını çizdiğim Mehmet Yıldız kardeşimiz çok berbat ve saç baş yoldurucu bir oyun sergiledi. Adeta tribünden çıldırdık biz. Demekki ilk onbirde oynaması artık bundan sonra çok çok zor Mehmet'in... Tamam takım kaptanı, tamam herkesi çok iyi tanıyor, bir sürü meziyetin var ama olmuyor artık Mehmet kardeşimiz. Diğerlerini zaten saymıyorum kötü oynadılar kısaca ama Mehmet çok fena idi bu maçta...

Maçta göze çarpanlar : Maçta üzüldük, yenildik puan alamadık ama, maç sonu Karabüklü kardeşlerimiz bizimle karşılıklı tezahürat yapmaları çok hoşuma gitti. Maç esnasında karşılıklı atışmalar doğaldır. Sataşmalar normaldir. ama maçın nihayetinde dostluk kardeşlik bizleri gayet memnun etti. Ayrıca maç içinde Mehmet Yıldızın çıkıp S.Mendonça'nın bile girmesi bizim biraz toparlanmamıza neden oldu. Yani o kadar farketti Mehmetin çıkışı.. Eğer daha sağlam bir orta saha olsaydı demekki bayağı zorlayacaktık bu kadar kötü oynamamıza rağmen...

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bir iki pozisyon haricinde sırıtmadı hakem. Oda normaldir. Çünkü ev sahibi takımın seyircisi önünde oynuyorsunuz ve ufak tefek hatalar yapıyorsunuz. Bariz bir hatası yok denecek kadar azdı...

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Rıza hocamız diğer maçlara nazaran çok iyi değildi. Ama bana göre orta sahayı kalabalık tutup (Rada-Mendonça-Kadir gibi) forvette Suarez ve Eneramo ile başlasaydı bu maça nazır daha iyi sonuç alırdık diye düşünüyorum.

Ayrıca bizim matematiksel olarak düşme ihtimalimiz hala devam ediyor. Bu önümüzdeki iki haftayı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Yoksa lig sonuna kadar bayağı bir Cebirsel işlemler yaparız... En iyisi al maçı kapa defteri kitabı...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.04.2011, 10:55   #103
kareas
YASAKLI ÜYE

24 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kareas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
elbeylii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KAREAS HOCANIN NEYİ VAR SEN SİVASLI BİLE DEGİLSİN HOCAYA ATMA TERBİYESİZLİĞE LUZUMU YOK HOCAYA ATMA
hocaya atmıyım sana mı atıyım ) ben sivaslı değilim hııı peki nereliyim onuda yazsaydın..sen benim kim olduğumu bilseydin kulakların yerinden çıkardı) sen daha pantolana entere derken ben Sivasspor için ege temsilcisi olarak futbolcu arıyordum,hüseyin yıldırım tesislerini İLK DEFA sivasspora kazandıran ekibin içindeydim,sivasspora İLK DEFA özel otobüs tesis eden ekibin bizzat içinde oldum,Sivasspora başkanlık yapan bir kişinin kardeşiyim,sen ne bilirsin Sivasspor içinde neler dönüp bittiğini,önemli olan o ailenin içinde neler konuşulduğu nasıl maçlara çıkıldığıdır.daha da bi şey yazmıyorum
kareas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 11:38   #104
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

Kamilin dikkati çekilmeli, 2 haftadır topa bile girmiyor birşeyler var kesin ilk geldiği gibi değil, kesinlikle m.yıldızla maça başlanmamlı, buda anlaşılmıştır, sedat yine konuşmaktan kredisini tüketmiştir, bu defansla işimiz çok zor, bunlar maçın özeti, rehavet bize yaramıyor, takımı tanımak mümkün değil belediye, beşiktaş maçındaki hırslı takım nerede herhalde basındaki sert oynuyorlar eleştirilerinden etkilendiler artık topa giren yok
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 12:12   #105
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Ben yazacak bir şey görmediğim için,hiç bir şey yazmıyorum.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 12:34   #106
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
abdullah58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bUNE HEMSERIM SIVASIN KADROSU BUMU OLMALI
Ewet seneye sivasın kadrosu bana gore boyle olmalı...
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 12:34   #107
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

( Fırat Kasımpasa )
Rıdvan(bjk) Kemal Tokak(Samsun) Tonia Tisdell(Tavsanlı linyit) Hayrettin

Torric Jebrin(Buca) Alper Kalemci(Elazıgspor)
Tunay Torun(Hamburg)
Sercan Sararer Ali Dere(Konyaspor)
Mehmet Akyüz(Tavsanlı Linyit)

Yedekler:1)Cemil Adıcan:Yaş 24 Mevki: Defans Club:Tavsanlı Linyit Degeri:200.000euro
2)Peter Grajciar:Yas 27 Mevki:Orta Saha Club:Konyaspor Degeri:400.000euro
3)Erman Kılıç
4)Abdurrahman Dereli
5)Ziya Erdal
6)Enaramo
7)Kadir Bekmezci
8)Navradil
9)Cihan Yılmaz
10)Enaramo
11)Ali Kuccik(Kiralık)Bjkden
12)Sezer Öymen(Kiralık) Bjkden
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 13:42   #108
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sacma sapan yorumlar yapiliyor.. yok Riza hoca t.de degilmiste asla olamazmista bilmem ne.. kimi getireceksiniz acaba? mourinho, guardiola kapimizda mi yatiyor? TSL'den kimi getirebilirsiniz Sivas'a? en babasi kim gelir? Yilmaz Vural mi? H.Karaman mi? S. Aybaba mi?.. isterseniz B.Uygun'a geri donelim.. akillanmadik anlasilan.

Ikinci ligden mi hoca bakalim? kim var? varsa oneriniz soyleyin.. somut konusun.. ondan hoca olmaz bundan hoca olmaz diye klavye basindan sallayacaginiza burada bizimle paylasin yeni hoca onerinizi.. ya da dogrudan yonetime yollayin parlak fikirlerinizi.

Riza hoca gelene kadar altini cizerek soyluyorum kiz gibi top oynuyorduk.. 5 madta 13 puan cikartinca gelip tesekkur etmeyenler ilk tokezlemede "sen hoca degilsin" diye ususmusler.

Yakismiyor hem de hic yakismiyor.. duygusal bakmayin profesyonel bakin diyorsunuz madem siz de oyle yapin.. net sekilde hoca onerileriniz ortaya koyun tartisalim.. bir tek siz anliyormussuniz gigi futboldan kendinize saklamyin fikirleriniz.. acik olun net olun karninizdan konusmayin.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı blacksky'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.04.2011, 13:53   #109
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eneramo haric takim berbatti,sanki ilk yaridaki oyunu seyrettik,ozelikle ugur kavuk vede mehmet nas cok kotu vede berbat oynadilar,daha fazla yazacaktim ama .yazmiyorum.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 14:54   #110
sefa58
Yeni Yiğido

sefa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sefa58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

MAÇIN EN KÖTÜSÜ KESİNLİKLE RIZA HOCAYDI. AMA EMENİKE zorlada olsa hocaya nasıl mehmet yıldızı aldırıp orta saha oyuncu sokturudu. yaaaaaa. şunu baştan yapacan. hocam
sefa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sefa58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı