Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: AÇIKLAMA
Alt 02.05.2011, 23:54   #1
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: AÇIKLAMA

Alıntı:
mesut şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
favori 58 şimdi aklında şüphe kalmasın tanışmak isterim çünkü senin bulunduğun yerde ne ben nede kardeşlerimin olmasını isterim. iyi bir provakatörsün senin ne yapacağın belli olmaz....!

Sen demek istiyorsun,provoktörlük senin işin galiba,benim aklıma hiç böylebir şey gelmedi. ama sen hemen nasıl olduysa damgayı vurdun,zaten ne geliyorsa başımıza senin gibilerden geliyor. Bu faruk taşseteni ilk defa birinin savunduğunu gördüm. gruplara sor bakalım bu şahıs yiğidoyara neler yapıyor. <bunun yüzünden maça gelmeyenler var,biraz bilinçli ol insanlrı tanımadandamga vurma
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.05.2011, 08:58   #2
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen demek istiyorsun,provoktörlük senin işin galiba,benim aklıma hiç böylebir şey gelmedi. ama sen hemen nasıl olduysa damgayı vurdun,zaten ne geliyorsa başımıza senin gibilerden geliyor. Bu faruk taşseteni ilk defa birinin savunduğunu gördüm. gruplara sor bakalım bu şahıs yiğidoyara neler yapıyor. <bunun yüzünden maça gelmeyenler var,biraz bilinçli ol insanlrı tanımadandamga vurma

Birader senin kimliğin yok mu? Neyden korkuyorsun da kimliksiz kişiliksiz davranıyorsun.Sanalda belli isimlerin arkasına sığınıp neden yorumlar yazıyorsun.Erkek gibi davran ben buyum de adını yaz.Erkekliğin gerektirdiği budur.Yoksa burdan herkes hakkında ithamlarda bulunmak kolay.İçindekileri Faruk Taşsetenle yüzyüze konuşacak cesarete sahip olmadığından mı?Kaç deplasmana bizimle geldin de yaptığı destekleri bileceksin.Otur sen kendi hurafelerinle burda yazı yazarak kendini tatmin et.Ha erkekliğin tutarda adını soyadını yazmak istersen pm den bekliyorum
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.05.2011, 09:30   #3
mesut şahin
Yeni Yiğido

11 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mesut şahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
konuyla alakası olmadan faruk taşseteni buraya taşıyorsun sonrada ben provakatör diilim diyorsun. bak bilader kişisel bazı sorunların olabilir ama bunu burada değil kendisiyle hallet.veya bir konu aç faruk taşseten ilgili düşüncelerini oraya yaz.burada yönetimin adı geçmezken sen kafana göre yönetimide olaya dahil edersen bu provakatörlüktür.. yener e adını soyadını mesaj at yüz yüze konuşalım...
mesut şahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mesut şahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
aciklama