Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > PTT 1. Lig Takımları

PTT 1. Lig Takımları PTT (1.Lig) takımları hakkında yorumlar bilgiler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: SS ve Kırmızı-Beyaz Hoşgeldin Samsun
Alt 05.05.2011, 19:24   #16
sivasdergi
Yiğido

107 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 sivasdergi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SS ve Kırmızı-Beyaz Hoşgeldin Samsun

Alıntı:
Boyabatli57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selamun Aleykum, arkadaslar !

Öncelikle ilerlemis bir Site sehip oldugunuz icin sizi tebrik ederim.

Sitenize Samsunspor basligina msj atip size tsk etmek icin üye oldum.

Umarim iki takim taraftari arasindaki iyi düsünceler maclar oynadiktan sonra'da dvm eder, insAllah bidahaki sene itibari ile Sivasspor'da Samsunspor'da eskisi gibi Sampiyonluk yarisinda var olurlar.

Neyse Lafimi uzatmayim. Site'de üye olan taraftar'a tekrardan tsk edip, sizi Allah'a emanet ediyorum =)
Haydi kalin saglicakla.
Alıntı:
delaguarda55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzonspor'la olan ilişkimizi bilen bilir, bilmeyen için de en kısa şekilde özetleyeyim: En hafif tabiriyle nefret ediyoruz onlardan! Biz Karadeniz'in diğer takımlarına da benzemeyiz, onlara bekledikleri yalakalığı yapmayız, bu yüzden de bizi İstanbul uşağı olmakla suçlarlar. Her neyse; Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Bu arada sitede yeniyim; Selamun aleyküm

Ve aleyküm selam hoşgeldiniz. Sivas - Samsun arası 5 saat falan. Birkaç defa geldim. İnanın birbirimize birçok anlamda çok yakınız. Aramız da hep iyi olmuştur. Ülkemiz ortak paydamız. Herkese centilmence yaklaşırız. Birçok yönden benziyoruz. Vatanseverliğimiz huyumuz çok benzer.

Futbolda Samsunspor ekolü gerçekten çok önemlidir. Süper ligde sanıyorum 2 maç yapmıştık daha önce.

Kırmızı veyaz renklerimiz, yakınlığımız, takım isimlerinin SS olması bile Sivas - Samsun arasında güçlü bir dayanışmaya örnek.

Bu sene bizde Mehmet Nas oynadı. Geçen yıl Musa oynadı.
Sizde de eski oyuncularımız Hakan Bayraktar ve Agbetu oynadı. Aramızdaki diyalog burdan bile belli.

Hatta Ertuğrul Sağlam Samsunspor'un hocası iken eski oyuncumuz ve hemşehrimiz Muhammet Şeker'e devamlı şans veriyordu.

Eminim ikili ilişkilerimiz hep daha iyi ilerleyecektir.
sivasdergi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hoşgeldin, kırmızıbeyaz, samsun