Alıntı:
Muzaffer6758 Nickli Üyeden Alıntı
Bayraktar'ın dedigini bir kenara bırakmak istiyorum. Bunun gibi beyinsiz insanlar kayda bile alınmaya layik degil...
Benim daha çok dikkat çekmek istedigim konu yeni stadyumun kapasitesi. Arkadaslar bence 25000'lik kapasite Sivasspor'umuz için gayet uygun. Mevcut stadyumun kapasitesi 20000'in altında ve bugüne kadar full dolu oldugu mac sayisi sınırlı. Eger yeni stadyumun kapasitesi 35000-40000 olursa maçlarda tribünlerde genis bosluklar olacak. Bu bosluklar oldukca hem kendi takımımıza destek hem karsı takıma uygulanacak baskı oranı azalmıs olacak. Ancak 25000'lik bir stadyum, eger dolarsa, cok daha avantajlı olur.
Bence küçük ama dolu bir stadyum, büyük ama bos bir stadyum'dan çok daha uygun
|
bırakın artık böyle yorumları diye 40 bin sefer yazıldı. Diyorum ya sizin gibi düşünenler olduktan sonra SİVAS'a büyük yatırımlar da yapılmaz 35 bin kişilik stad da yapılmaz. 20 bin kişilik deseler şehrin dışına atsalar (Sıcak Çermikten taaa öteye) onu da kabul edersiniz. Boş yere konuyu değiştirme ve de stad kapasitesi hakkında fikir üretme. Eğer 25 bin kişilik stad olur da doldurabilirsen, 35 bin kişilik olsun, senin o 25 bin kişi seyircin (taraftar değil) gelsin yine yeter. Boş boş konuşmayı yorum yapmayı fikir üretmeyi bırak lütfen. Yine diyorum ilerisini düşünün, çeşitli organizasyonlarda SİVAS'ım da maç ve maçlar oynansın istemezsiniz değil mi? Konu 1 kuruş etmeyen TOKİ başkanı iken sen stad kapasitesine yorum yapıp yorum yaptırıyorsun. Burada TOKİ başkanına gereken lafı söyleyip stadımızın da 35 binkişilik olması için çabalamanı tercih ederdim.