Takıma sıradan günü kurtaracak futbolcular yerine geleceğe yatırım yönünde futbolcular alınmalı. Rıza hocanın hep bahsettiği alt yapıya da büyük önem verilmelidir. Tamamen bir kulup gibi olmalı ve işi şansa bırakmamalıyız. 2 sene çok büyük sıkıntılar çektik ve ne kadar hata varsa yaptık. Bu sene takıma 2. yarı yapılan takviyelerle ligde kalabildik. Ama lig git gide kuvvetleniyor biz de bunları göz önünde bulundurarak ligin seviyesinin biraz üstünde bir takım kurmalıyız ki ,Gaziantepspor gibi olabilir, bu sene ve bundan sonraki senelerde rahat olalım. Şu da var eğer hatalarımızdan gerçekten ders alır ve tekrarlamazsak takımımız iyi yerlerde olacaktır...
Korkulu rüyami Belami bilmem ama biz bunu 2 senedir yasiyoruz bundan kurtulmak icin yönetim iyi bir takviye yapmasi gerekiyor yoksa korkarimki yeni sezon beni yine korkutacak gibi geliyor böyle korkuyla Ligde kalmak Cok zor insallah dedigimde yanilmis olurum, Zirveye oynamayi kim istemez her Takimin hayali bizim yerimizde orasi diye düsünüyorum .
korkulu rüya bu senede sona erdi desek daha dogru olur.sezon başlamadan mecnun başkan söyle demişti hatırlarsanız;geçen yıldan ders aldık yeni sezonda bu sıkıntıları artık yaşamayacagız; ama dedigi gibi olmadı ne ders almışlar ne bi şey yine aynı sıkıntıları yaşadık yine kendi gayretimizden çok rakiplerin sayesinde ligde kaldık .şimdi yine aynı söylemler devam ediyor umarım gerçekten ders alınmıştır bu sezon ve bidaha bu kötü yerlerde takımımızı görmeyiz