Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hamit de Real'de
Alt 19.05.2011, 20:53   #1
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hamit de Real'de

Alıntı:
kangallıwert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mesut a Kapak 2...Devamını bekliyoruz...
Mesut'un hangi milli takımı seçeceğinin kararını açıklayacağı zaman, Türk Milli Takımına davet etmede aracı olanlardan birisi de Hamit'ti o dönem ve Hamit ısrarcı olunca Mesut kararından vazgeçmeyeceğini, Almanya'yı seçeceğini söylemiş ve bu Alman basınına Hamit-Mesut tartışması olarak yansımıştı.
Hamit'in alınması gündeme gelince Real Madrid yönetimi Mesut Özil'e soruyorlar önce. Sorun olacaksa vazgeçelim almaktan diye.
Ama Mesut hem Nuri'ye hem de Hamit'e kefil olur, aynı takımda oynamaktan mutlu olacağını söyler, referans olur ve bu transferler gerçekleşir. Mesut'un milli takımımızı seçmemiş olması hoş olmamıştır ama onun haricinde düzgün bir çocuk ve Türkoğlu Türktür. Hakkında söylenenlerin hepsi doğru değildir. Real Madrid gibi bir kulüpte genç bir Türk'ün ilk kez oynamasını zor gördüğünden daha iyi bir gelecek için Alman milli takımını seçmiştir. O kapıdan da şimdilik iki Türk oyuncunun geçebilmesine vesile olmuş,başarılı olmaları halinde belki de Türk futbolcularının avrupanın üst düzey takımları tarafından yeniden takip edilmeleri ve transferleri kolaylaşacaktır.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2011, 21:41   #2
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mesut'un hangi milli takımı seçeceğinin kararını açıklayacağı zaman, Türk Milli Takımına davet etmede aracı olanlardan birisi de Hamit'ti o dönem ve Hamit ısrarcı olunca Mesut kararından vazgeçmeyeceğini, Almanya'yı seçeceğini söylemiş ve bu Alman basınına Hamit-Mesut tartışması olarak yansımıştı.
Hamit'in alınması gündeme gelince Real Madrid yönetimi Mesut Özil'e soruyorlar önce. Sorun olacaksa vazgeçelim almaktan diye.
Ama Mesut hem Nuri'ye hem de Hamit'e kefil olur, aynı takımda oynamaktan mutlu olacağını söyler, referans olur ve bu transferler gerçekleşir. Mesut'un milli takımımızı seçmemiş olması hoş olmamıştır ama onun haricinde düzgün bir çocuk ve Türkoğlu Türktür. Hakkında söylenenlerin hepsi doğru değildir. Real Madrid gibi bir kulüpte genç bir Türk'ün ilk kez oynamasını zor gördüğünden daha iyi bir gelecek için Alman milli takımını seçmiştir. O kapıdan da şimdilik iki Türk oyuncunun geçebilmesine vesile olmuş,başarılı olmaları halinde belki de Türk futbolcularının avrupanın üst düzey takımları tarafından yeniden takip edilmeleri ve transferleri kolaylaşacaktır.

İyi güzel yazmıssın ama Reale gidince alman basınına eger türk milli takımını secseydim real madride gidemezdim..Pisman degiilim acıklamasını veren babammi?Onun yuzunden 2 senede onu ornek alip Almanya'yı secenler bunun hesabınıda o verir...Ayrıca türk milli takımı icin oturup adama yalvarcan mi?Yok Hamit devreye girecek yok akrabalari devreye girecek olme esegim olme...Eger adam gibi türksen dersin almanlara ben türk milli takimdayim bosa arayip sormayin beni...
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı kangallıwert'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2011, 01:04   #3
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

İyi güzel yazmıssın ama Reale gidince alman basınına eger türk milli takımını secseydim real madride gidemezdim..Pisman degiilim acıklamasını veren babammi?Onun yuzunden 2 senede onu ornek alip Almanya'yı secenler bunun hesabınıda o verir...Ayrıca türk milli takımı icin oturup adama yalvarcan mi?Yok Hamit devreye girecek yok akrabalari devreye girecek olme esegim olme...Eger adam gibi türksen dersin almanlara ben türk milli takimdayim bosa arayip sormayin beni...
Guzel bir cevap vermisin garda$,o alman tohumu bizi secmedi ne oldu bak iki tane yuzde yuz turko geldi yanina,allahima sukur olsun bu gunleride gosterdi icin,mesut ozil ne demi$TI ozaman,ben kendimi alman gibi hissediyorum demi$TI,HAIN MESUT.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2011, 01:46   #4
gangster
Acemi Yiğido

gangster - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 gangster Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:

İyi güzel yazmıssın ama Reale gidince alman basınına eger türk milli takımını secseydim real madride gidemezdim..Pisman degiilim acıklamasını veren babammi
Yazınızın sadece bu kısmı için yazıyorum.
Mesut'u Werder Bremen'de oynarken kaç kişi tanıyordu?Mesut'un parlaması Dünya Kupasında Alman milli takımında gösterdiği performans ile oldu.Onun için gayet mantıklı ve realist bir açıklama olmuş.

Etiketler
hamit, realde