Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Kim kazanır
Sivasspor 145 43,28%
Fenerbahçe 129 38,51%
Berabere biter 61 18,21%
Katılımcı sayısı: 335. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
Alt 20.05.2011, 16:36   #261
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

maç yorumları dışında herşeyi hep beraber yazdık çizdik sanırım.. birazda maçtan kadrodan nasıl oynamamız gerektiğinden bahsetsek?

mehmet topuz ve gökhan gönülün kanadı bence belirleyici olacak. oradan çok gelmek isteyecekler .. ziya yerine tecrübeli hayro ile başlamak benim fikrim

sedat +navratil göbekte inşallah sedat kazmalık yapmaz sakin oynarsa sorun çıkmaz..hava toplarında sorun yok gibi.. abdurrahman yeterince güçlü ve form tuttuysa bizim sağ kanattan çıkışlarımız fenere sorun yaşatabilir..mehmet yıldızda kararsızım.. o günkü formu inşallah iyi çıkar..orta alanda sert baskı gerek bursa ve antep ancak feneri böyle önleyebilen takımlar.. kaptığımız topları sakin ve doğru seçimlerle yönlendirisek ben fenere gol atacağımıza inanıyorum.. ama en önemlisi ilk önce gol yememek..korcana başarılar diliyorum..
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2011, 17:02   #262
mars12
Yeni Yiğido

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mars12 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVAS-FB DOSTLUĞUNDAN BAHSEDEN arkadaşlarıma bişey soracam ,bu nasıl dostluk ben bilmiyorum,fb heryıl bize bedavadan oyuncumu veriyor,bizim bilmediğimiz paramı veriyor,takımı sivaslılargibi atatürk hava limanındamı karşılıyor,sivas sadece fb nin enrahat deplasmanı ,taşlamıyoruz onlar gibi sahada futbolculara dayak atmıyoruz,trübünde küfretmiyoruz,,okadar,maçın sonucundan çok sivasporun kazanacağı para önemli benim için biletleri 250 tlden aşağı satmamalıyız,tahmine gelince bu maçta daha istekli olan taraf fb olacaktır zaten gücüde ortada,sivas ligi bitirdi,ben rıza hocanın fbye büyük birders vereceğine inanıyorum alacağı bir intikam var, bundan iyi fırsatda olamaz milyonlarca fb yalakasının hüngür hüngür zırlaması en büyük arzumdur belki ts taraftarıda sevinecektir olsun ,ikiside sevmediğm takımlar,son haftalarda oynadığımız oyunu görünce kazanacağımıza dair beklentim yok,yalnız eğer iyi konsantre olursak ,berabere kalabilecek gücümüz var.fbde balla kazanıyor ts de balla kazanıyor .
Servet FENERBAHCE tarafindan bedavaya verilmis daha sonra SIVASspor tarafindan yüksek bir bonservis bedeli ile gsye satilmistir.

Ismail Kartal SIVASSPORU Süper lige cikarmistir.

Bülent Uygun SIVASSPORA sampiyonlar liginde öneleme oynatmis büyük bir sanssizlik eseri sampiyonluguda kil payi kacirmistir.

Hangi Istanbul kulübü SIVASA gelip dostluk maci yapar sezon basinda,yaz ayinda?Bunu dost kulüp FENERBAHCE yapmistir.

trabzon SIVASA düsman gözü ile bakar herkesin bildigi gibi 2007 senesindeki olaylari hatirlatirim.

FENERBAHCE SIVASTAN bu macta herhangi bir sey talep etmiyor güzel mücadele olsun yeter.

FENERBAHCE vede SIVAS dost kulüplerdir.
mars12 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2011, 17:21   #263
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1203 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Keşke böyle bir maç olmasaydı..
Bugüne kadar olan olaylar beni Sivasspor'dan çok soğuttu..
Artık tek umudum kaldı;o da Fener'e çelme takmak..Eskişehirspor gibi oynarsak tüm samimiyetimle söylüyorum ki Sivasspor benim için biter..
Alt 20.05.2011, 17:25   #264
Yiğiter
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1203 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

"Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçı öncesi NTV Spor Muhabiri Hakan Gündoğar'ın sorularını yanıtladı. Sarı-lacivertli taraftarlara ayrılan bilet sayısı konusunda Trabzonspor'un yaptığı itirazı değerlendiren Çalımbay, "Fenerbahçe taraftarı son maçta takımının yanında olmayı hak etti" ifadelerini kullandı."

İyi ne diyelim hocam..Maçtan sonra "Fener bu galibiyeti haketti" dersin olur biter..
Alt 20.05.2011, 17:28   #265
Yiğiter
Usta Yiğido

4 Eylül Stadı kilit maça hazırlanıyor

16:28 | 20 Mayıs 2011

Ahmet Ekici / AA

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk düğümünün çözüleceği Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda, kritik maç öncesinde hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Stat müdürü Fatih Şimşek yönetiminde yürütülen çalışmalarla, zemini doğal çimle kaplı stadyum "yılın maçı" olarak nitelendirilen Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasına hazırlanıyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı prova ile törenlerinde stadyum zemininin hafta sonundaki zorlu maç öncesinde zarar görmemesi için önlem alındığı, çimlerin bu nedenle gösteriler öncesinde biçilmediği, saha çizgilerinin de çizilmediği belirtildi. Gösterilerini tamamlayan öğrencilerin de zeminde gezmemeleri konusunda uyarıldığı ifade edildi.

Zeminin gösteriler nedeniyle son 2-3 gündür öğrenciler tarafından kullanılmasına rağmen futbol oynamaya uygun olduğu, yapılacak çalışmalarla maç gününe kadar daha da iyi hale getirileceği kaydedildi.

Bu uğraş kimin için?
Alt 20.05.2011, 19:02   #266
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor:1 Fenerbahçe:2

Pedriel - Stoch,Niang
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2011, 19:21   #267
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
4 Eylül Stadı kilit maça hazırlanıyor

16:28 | 20 Mayıs 2011

Ahmet Ekici / AA

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk düğümünün çözüleceği Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda, kritik maç öncesinde hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Stat müdürü Fatih Şimşek yönetiminde yürütülen çalışmalarla, zemini doğal çimle kaplı stadyum "yılın maçı" olarak nitelendirilen Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasına hazırlanıyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı prova ile törenlerinde stadyum zemininin hafta sonundaki zorlu maç öncesinde zarar görmemesi için önlem alındığı, çimlerin bu nedenle gösteriler öncesinde biçilmediği, saha çizgilerinin de çizilmediği belirtildi. Gösterilerini tamamlayan öğrencilerin de zeminde gezmemeleri konusunda uyarıldığı ifade edildi.

Zeminin gösteriler nedeniyle son 2-3 gündür öğrenciler tarafından kullanılmasına rağmen futbol oynamaya uygun olduğu, yapılacak çalışmalarla maç gününe kadar daha da iyi hale getirileceği kaydedildi.

Bu uğraş kimin için?
Tepkili olmana biraz hak veriyorum ama herşeyin altında bir art niyet aramanın manası yok bu öyle sıradan bir maç değil süper ligin final maçı berbat bir zeminde oynanması daha mı güzel olur ya da yakışı kalırmı bank asya karşılaşması değil neticede süper ligin şampiyonunun belirleneceği maç.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2011, 21:09   #268
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mars12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Servet FENERBAHCE tarafindan bedavaya verilmis daha sonra SIVASspor tarafindan yüksek bir bonservis bedeli ile gsye satilmistir.

Ismail Kartal SIVASSPORU Süper lige cikarmistir.

Bülent Uygun SIVASSPORA sampiyonlar liginde öneleme oynatmis büyük bir sanssizlik eseri sampiyonluguda kil payi kacirmistir.

Hangi Istanbul kulübü SIVASA gelip dostluk maci yapar sezon basinda,yaz ayinda?Bunu dost kulüp FENERBAHCE yapmistir.

trabzon SIVASA düsman gözü ile bakar herkesin bildigi gibi 2007 senesindeki olaylari hatirlatirim.

FENERBAHCE SIVASTAN bu macta herhangi bir sey talep etmiyor güzel mücadele olsun yeter.

FENERBAHCE vede SIVAS dost kulüplerdir.
servetı bedava aldık dogru ama bedava da verdık 1 sezonluk mukavele ımzalamıştı
ismail kartal tamam super lıge cıkardı allah razı olsunda fenerlı oldugu ıcın mı cıkardı sadece ya da azıl yıldırım mı gıt ısmaıl sıvası super lıge mı cıkar dedı
bulent şampıyonlar lıgı macı oynattı ama bu durumda olmamızın tek sorumlusu da bulenttır ayrıca
dostluk macı demıssın başkan başka camıalara yakın olsa onlarda gelırdı merak etme ğs bursaya falan gıdıyor bılmıyorsa bursa ile ğs dost mu oluyor şimdi
fener bırsey talep etmıyor dıyorsun yok bırde talep etseydı bize macı verın deseydı
burada fener yalakalıgı yapma burası sıvassporun sıtesı kalbınde ıkı sevgı olanlar yorum yazmasın okuyorsanız okuyun yorumları sadece.. kalbınızdekı sevgıyı teke indirin ondan sonra gelin buraya
Alt 20.05.2011, 21:33   #269
mars12
Yeni Yiğido

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mars12 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
MeXeS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
servetı bedava aldık dogru ama bedava da verdık 1 sezonluk mukavele ımzalamıştı
ismail kartal tamam super lıge cıkardı allah razı olsunda fenerlı oldugu ıcın mı cıkardı sadece ya da azıl yıldırım mı gıt ısmaıl sıvası super lıge mı cıkar dedı
bulent şampıyonlar lıgı macı oynattı ama bu durumda olmamızın tek sorumlusu da bulenttır ayrıca
dostluk macı demıssın başkan başka camıalara yakın olsa onlarda gelırdı merak etme ğs bursaya falan gıdıyor bılmıyorsa bursa ile ğs dost mu oluyor şimdi
fener bırsey talep etmıyor dıyorsun yok bırde talep etseydı bize macı verın deseydı
burada fener yalakalıgı yapma burası sıvassporun sıtesı kalbınde ıkı sevgı olanlar yorum yazmasın okuyorsanız okuyun yorumları sadece.. kalbınızdekı sevgıyı teke indirin ondan sonra gelin buraya
360000 euro civarinda bir bonservis bedeli ödendi gs tarafindan anlasma 1 degil 2 senelikdi servetin

SIVASA katki saglayanlarin hemen hemen hepsi FENERBAHCE kökenli benim anlatmak istedigim bu yoksa elbette SIVAS hak ederek bileginin hakki ile bu basarilari sagladi hem sehir hemde taraftarlari ile.

Ben SIVASI takdir ediyorum vede dost kulüp olarak görüyorum bunun altinda art niyet aramak niye?

Kötü cirkin hakaret dolu sözler yazmadiktan sonra herkes yorumlarini bu güzel sitede yazabilir bu herkesin en dogal hakki.
mars12 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2011, 21:37   #270
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

mars12 belliki fenerbahçelisin.
hiç kıvırmadan açık konuş.
yalakalık yapmana gerek yok yani.
ama unutma.,
işiniz hiçte kolay olmayacak.
belki tribünleri sattılar size ama hesabını puan kaybıyla vereceksiniz.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı astaravisa'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, sivassporfenerbahçe, tahmin, yorumları