Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı
İyi bir transfer mi? doğrusu kuşkuluyum. Faty Fransa liginin vasat oyuncularından biri. Bizim Dennis Ivanovstan artısını göremedim. Tipik tek hareketlik savunma oyuncusu gibi geldi bana. Sivassporumuz ise daha çok alan savunması yapıyor. Bu oyunda topu oyuna iyi sokma ,oyunun temposunu ayarlama,kaleciyle anlaşma, defansı ileride kurma,kontralarda çabuk geri koşma, duran toplarda ileri çıkıp gol arama becerisi gerekiyor. Adamın bu sezon attığı iki gol hariç geçmiş yıllarında rakip kaleye golü yok. Şu an Diallo ve Navratil daha becerikli,Ivanovs daha sonra geliyor. Faty gelirse dördüncü olur ve yedek kalır.
Bence defansa çare olarak yeni bir 'Sedat-Abdurrahman' transferi yapılmalı. Vaktiyle Sedat ve Abdurrahman birlikte aynı takımdan Akçaabattan transfer edilmişlerdi. O ikisi alt yapıdan beri birlikte oynayageldiklerinden uyum sorunu da yaşamamış,Sivassporumuza yıllarca hizmet vermişlerdi. Bence şimdi de gurbetçilerden ya da bir Anadolu takımından aynı örnekle sağbek ve stoper transferi yapılmalıdır. Defansa Faty gelirse dördü de yabancı olacak,uyum göstermeleri epey alacak. Defansa iki Türk oyuncu bakmak daha akıl karı olur.
|
savunma oyuncusundan ne golü bekliyceksin dostum

gol yemeyi önlesin yeterli.