KIRMIZI şiddette BEYAZ Kefene ŞAMPİYONLUK SİVAS SA yakışır
selam arkadaşlar ben ist dakı sivasımın maçlarını kaçırmam ama ben isterımkı ist dan olan arkadaşlar bırleşıp deplasmanlar gıdıp sivassporumu desteklemek ben bu yonden heryere varım yeterkı ole bır organızasyon yapılsın.
AYRICA BURDAN YENİÇERI GRUBUNDAKI ARKADAŞLARI CANI GONULDEN TEBRİK EDERİM GEREK İÇERDEKİ MAÇLARDA GEREKSE DIŞARDAKİ MAÇLARDA SİVASSPORUMU YAGMURDA ÇAMURDA YALNIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN HEPSINE BURDA HELAL OLSUN SİZE HELAL OLSUN DEMEK İSTERİM....
BİZ 58GENÇLİK TARAFTAR GURUBU OLARAK KOCAELİ MAÇINA GİDECEĞİZ.
İSTANBULDAKİ TÜM SİVASSPOR LU ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ.
MAÇ İÇİN DEĞİŞİK SEMTLERDEN OTOBÜSLERİMİZ KALKACAKTIR.
GİTMEK İSTEYEN TÜM SİVASLILARI BEKLERİZ.
abi bu yazını 3. defa gördüm ve sölemeden rahat edemicem 1 kere ve en uygun topiğe yazsan daha iyi olurdu bence bu yazıyı!!! ______________________________ _____________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
bir gün yeniden süper lige döneceğiz ama sivas ait olduğu yere dönecektir türkiye de bazı olaylarla birinci ıkan hakettiği yere dönecektir tabi bursaspor da inşallah sivas ı bursa da geçip yolumuza devam ederiz maçı iyi izleyin taraftar görmüş olursunuz hem taraftar nasıl olunurmuş
bir gün yeniden süper lige döneceğiz ama sivas ait olduğu yere dönecektir türkiye de bazı olaylarla birinci ıkan hakettiği yere dönecektir tabi bursaspor da inşallah sivas ı bursa da geçip yolumuza devam ederiz maçı iyi izleyin taraftar görmüş olursunuz hem taraftar nasıl olunurmuş