Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş ben senin yorumlarını ve görüşlerini beğeniyle takip ediyorum ama bu üslubu sana yakıştıramadım. Bak ben haberi verdikten bir hafta sonra Hürdoğan yazdı aynısını. En azından "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye düşünmen lazım. Ben iddialıyım.
Ha burda siyaset yapmıyorum. İnşallah oraya çekmezsin. Ama senin Akp adayı dediklerinle mesafem 2 dakika  Ayrıca haberlerim tek bir kaynaktan değil  Üstelik unutma 25.000 sayısının haberini de ilk benden almıştınız. Üslubun beni alaya almaksa senin takdirin !
|
kardeş seni alaya almak gibi bir niyetim kesinlikle yok. öyle anlaşıldıysa kusura bakma. sadece esprili bir şekilde ortadaki ironiyi açığa vurmaya çalıştım. ayrıca emin ol ben de senin yorumlarını beğenerek takip ediyorum.
ancak bu stadyum konusunda o kadar çok yalan haber ve beyanat duyduk ki açık konuşayım, ihale yapılıp resmi sözleşmeyi görene kadar kapasiteye filan inanmam. sana laf dokundurmadaki esprinin amacı, koskoca vekil adayı hem de eski bakan daha bugün çıkıp 25 bin olacak diyor, ama sen de ısrarla 30 bin üzeri diyorsun, umarım sen doğrusundur, umarım senin dediğin gerçekleşir, zaten bizim istediğimiz de bu ama seçim önü ak parti üzerine biriken tepkiyi hafifletmek gibi bir düşüncen varsa; parti menfaati sivas'ın menfaatinin önüne geçerse buna da üzülürüm!