beni güldüren nokta, yapılıcak transferleri yönetimimiz gizliyor ama futbolcu Faty yapılıcak transferleri söylüyor hehe artık yeni ajanımız Faty'dir HAYALKAFEYİDE geçti valla transferleri açıklama konusunda
__________________ "MAÇ SATAN NAMUSUNU SATAR"(MECNUN ODYAKMAZ)
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı eyupk'a Teşekkür Ediyor...
fransayi bana sorun ilk ben duydurmustum size bu adami 5-6 sezon fransa ligue 1 de 30 macin uzerinde oynamak her yigidin harci degil bunu iyi bilin muhtesem istikrarli bir oyuncu basarili olmak icin 20 gol atmak mecburi degil
asist yapmak takim icin kosup mucadele yapmak gorunmez kahraman olmak gunumuz futbolunda daha zor bir is
fransayi bana sorun ilk ben duydurmustum size bu adami 5-6 sezon fransa ligue 1 de 30 macin uzerinde oynamak her yigidin harci degil bunu iyi bilin muhtesem istikrarli bir oyuncu basarili olmak icin 20 gol atmak mecburi degil
asist yapmak takim icin kosup mucadele yapmak gorunmez kahraman olmak gunumuz futbolunda daha zor bir is
Sen zaten bu oyuncuyu ilk söylediğinde Faty'den daha çok övdün. Transfer olursa artık kefili sensin ona göre
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
beni güldüren nokta, yapılıcak transferleri yönetimimiz gizliyor ama futbolcu Faty yapılıcak transferleri söylüyor hehe artık yeni ajanımız Faty'dir HAYALKAFEYİDE geçti valla transferleri açıklama konusunda
37 macda 3 gol ,7 asist yapmis bir oyuncu icin ne kadar basaridan bahsedilebilir anlamis degilim.
Nuri Şahin ne kadar atmış aç bak asisti de çok fazla değil ama takımın beyni her şey golle ölçülmüyor mehmet topuz 1 golu var quaresmanın aynı şekil ve bu youncular takımları için çok önemli oyuncular