Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 08.06.2011, 17:56   #411
nightmare58
Tecrübeli Yiğido

nightmare58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

251 Mesajına 468 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 nightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOKnightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Blinzeln Cevap: Transferde Adı Geçenler

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir tane de yerli forvet lazım bence. Ama ilk 11'de oynayabilecek seviyede olmalı.

Ayrıca yerli sağ bek adayı aklıma gelmiyor. Sakat olmayan bir Abdurrahman'ı arar gözler.
Buyrun size yerli sağ bek Elyasa Süme
Ufak bir not bu sezon Antepte 30 kadar maç yaptı ve sözleşmesi sona erdi ve de 27 yaşında....
nightmare58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.06.2011, 18:08   #412
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Alıntı:
nightmare58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Buyrun size yerli sağ bek Elyasa Süme
Ufak bir not bu sezon Antepte 30 kadar maç yaptı ve sözleşmesi sona erdi ve de 27 yaşında....
Ahh Abdurrahman sakat olmasa kaç tane Elyasa'yı cebinden çıkartır ama maalesef yok Abdurrahman artık.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.06.2011, 18:12   #413
nightmare58
Tecrübeli Yiğido

nightmare58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

251 Mesajına 468 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 nightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOKnightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ahh Abdurrahman sakat olmasa kaç tane Elyasa'yı cebinden çıkartır ama maalesef yok Abdurrahman artık.
Elyasa da boş adam değil ama Almanya alt yapısı var gittiği takımlardan 30 ve üzeri maçı var Uğur Kavuk oynayacağına Elyasa oynasın en az 3 sene oynar bizde. Abdurrahman yok artık Uğur Kavuk'la da olmayacağına göre en azından ligi bilen bir Elyasa Süme iyi olur...
nightmare58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.06.2011, 18:25   #414
tavatir
Usta Yiğido

Sağ bek için mecbur yabancı kontenjanı kullanılır gibime geliyor. Bu sefer acaba ilk 11'deki stoper veya kaleci tercihi mi yerliden yana kullanılır bilemiyorum. Ama bu yabancı konusu gerçekten baş ağrıtacak cinsten. Çok şişti.
Alt 08.06.2011, 18:33   #415
tavatir
Usta Yiğido

Orkun Uşak Karabükspor ile anlaşmış bu arada. Karabük bu sene çok riskli transferler yapıyor. Bakalım sonu nasıl olacak ?
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.06.2011, 20:50   #416
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 861 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Faruk Taşseten kardeşimiz açıklamalarına göre Bilica ile iş imzaya kalmış,hayırlı olsun diyorum her ne kadar bu transfere karşı çıksamda.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda muhsin koçak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.06.2011, 20:54   #417
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Faruk Taşseten kardeşimiz açıklamalarına göre Bilica ile iş imzaya kalmış,hayırlı olsun diyorum her ne kadar bu transfere karşı çıksamda.
ne nerde ne zaman demiş faruk ne demiş yok yaaaaaaaaaaaaa uffffffff
Alt 08.06.2011, 21:11   #418
tavatir
Usta Yiğido

Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eğer Bilica'ya kendi istediği rakamı vermeyi kabul ettiysek takımda dengeleri bozabilir. Ayrıca elimizde halen 12 tane yabancı var. Bilica ile 13 olur.

Bu arada ben de Eskişehir menşeli kaynaklardan Eskişehir'in Bilica ile anlaşmaya çok yakın olduğunu duydum.
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.06.2011, 21:12   #419
midnight58
Acemi Yiğido

midnight58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 midnight58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu haberi okuduktan sonra saçmalamış demeyin ozaman okumayın güvenen okusun..
ben forumun sık ama sessiz izleyicisiyim esat dergiyi tanıyan varmıdır bilmem sorun deil ama araştırıbilirler ilk olarak hayal kafeyi kutlamamız ve teşekkür etmemiz lazım onun verdiği haberleri sordum ve doğrulattım gelelim sölediği bilgiye soshaux un 26 yaşındaki belayına onun şuanki durumu alınacak gibi durmuyo fransada en istikrarlı futbolculardan biri olan belayın fransanın lille takımı talipmiş ama oyuncu serbest zaten yakın bakmıyomuş bunu neden yazdım sivassporu düşünmez gibime geldi adama şampiyon talip ama şampiyonun yedek kulübesine kış kış bu arada rıza çalımbayın şuanda transferden önce alt yapıyla ilgilendiğini sadece isimleri onun sölediği ve onların üstünde yardımcılarının ilgilendiğini söyledi bi transfer haberi sükse yaratabilir hayal kafedende haber beklerim rıza çalımbayın cristouph daum la görüştüğü ve 2000 yılındaki yakınlığından bilinen rıza çalımbayın daumun eski öğrencisi Novakovic Milivoje transferi için daumdan yardım istediği ve menajeri mihael le de daumun bir araya u-19 türkiye-almanya maçında bir araya geldiğini ve o konuşmada o oyuncu hakkında rıza çalımbaya yardım etmesi için rica ettiğini ikinci olarakta rıza çalımbay ın yalçın taner sorusuna daumun sessiz kaldığını o konuda bilgi ve yardımcı olamayacağını sölemiş bakıcaz görücez bu haber kesinlikle garanti bi haber olmamakla beraber okunmadan geçilebileceği gibi silinebilirde ama ben bunu sporx gibi bi sitenin kaynağı olan esattan aldım kalın sağlıcakla...hayal kafe haberini bekliyorum....

bu arada bilica hakkında haberler ve önceki yorumlardada gördüğünüz gibi geliceği söleniyo bunu kimseden duymadım fenerbahçe takipcisiyim bilica eskişehire takasla gidecek sezer transferi yatarsa bilica sivasspora gelecek fenerbahçedende 2 milyon euro alacak bunun sayesindede sivasspordan yıllık ücret konusunda kolaylık sağlacak fb def etti yani...
midnight58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı midnight58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.06.2011, 21:16   #420
tavatir
Usta Yiğido

Alıntı:
midnight58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu haberi okuduktan sonra saçmalamış demeyin ozaman okumayın güvenen okusun..
ben forumun sık ama sessiz izleyicisiyim esat dergiyi tanıyan varmıdır bilmem sorun deil ama araştırıbilirler ilk olarak hayal kafeyi kutlamamız ve teşekkür etmemiz lazım onun verdiği haberleri sordum ve doğrulattım gelelim sölediği bilgiye soshaux un 26 yaşındaki belayına onun şuanki durumu alınacak gibi durmuyo fransada en istikrarlı futbolculardan biri olan belayın fransanın lille takımı talipmiş ama oyuncu serbest zaten yakın bakmıyomuş bunu neden yazdım sivassporu düşünmez gibime geldi adama şampiyon talip ama şampiyonun yedek kulübesine kış kış bu arada rıza çalımbayın şuanda transferden önce alt yapıyla ilgilendiğini sadece isimleri onun sölediği ve onların üstünde yardımcılarının ilgilendiğini söyledi bi transfer haberi sükse yaratabilir hayal kafedende haber beklerim rıza çalımbayın cristouph daum la görüştüğü ve 2000 yılındaki yakınlığından bilinen rıza çalımbayın daumun eski öğrencisi Novakovic Milivoje transferi için daumdan yardım istediği ve menajeri mihael le de daumun bir araya u-19 türkiye-almanya maçında bir araya geldiğini ve o konuşmada o oyuncu hakkında rıza çalımbaya yardım etmesi için rica ettiğini ikinci olarakta rıza çalımbay ın yalçın taner sorusuna daumun sessiz kaldığını o konuda bilgi ve yardımcı olamayacağını sölemiş bakıcaz görücez bu haber kesinlikle garanti bi haber olmamakla beraber okunmadan geçilebileceği gibi silinebilirde ama ben bunu sporx gibi bi sitenin kaynağı olan esattan aldım kalın sağlıcakla...hayal kafe haberini bekliyorum....
Teşekkürler hocam. Esat Dergi'yi tanıyoruz tabiki. Twitter'dan sorsak kendisine iyi olur bu konuları.

Belay transferi bana da zor geliyor. Kadrodaki yabancı sayımız 12'yi buldu.

Taner'in adını duyduk. Yetenekli bir oyuncu. Ama Novakovic'i iyi bilmiyorum. Köln küme mi düştü bu sene acaba ?
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adı, atilla, bekliyor, bizden, cerny, cihan, dÖrt, geçenler, geliyor, gözle, karsiyaka, kivanc, ordu, semir, serdar, sivassporda, sivasta, stilic, takimindan, tamam, taraftar, temmuzda, transferde, transferleri, yolda, önce, özkan