Bu takıma (Bursaspor) lanet ediyorum çok zaman, bizleri bu lige düşürerek daha da komik olaylarla yüzyüze bıraktığı için... Onlar düşseydi de bizler düşmeseydik diyeceğim komik olacak.
Ev sahibi bir takımın, hele gece maç oynamaya yeterli alt yapısı var ise, geceleyin maçını oynaması kadar doğal ne vardır diye soruyorum kendime... Gece atmosferi sadece Süper Lig ile orantılı bir yöntemmidir?
Erciyes'in bağırışlarını da anlasımsız buluyorum. Adamlar zaten önümüzde ve avantajlı durumdalar. Ama onlar da haklı, "Bursaspor bu, her maçı düzen, şike vs." ya... Ne olur ne olmaz. "Biz şimdiden bağıralım, ya tutarsa..." Ya şikesimi kalmış, 2. Lig'deyiz zaten. Sürüneceğimiz kadar sürünüyoruz... Daha ne olsun... Hem madem bu kadar bu konuda bu kadar uzmanız, mantık olarak düşmememiz gerekirdi. Neyse...
Sivas hiç gece oynamamış mantığı da güzel... Atıyorum, Sivas karlı havada hiç oynamadı, yağmurlu havada hiç oynamadı, Sivas lodoslu havada hiç oynamadı vb... Varmı böyle bir mantık ya... Herkesin keyfine kedermi ortamlar yaratılacak... Kaldıki Süper Lig'e çıkarlarsa da Galatasaray'dan da rica ederler; "Abi biz 2A'dan geldik de, hiç gece oynamadık... Gündüze alın babanızın hayrına..." mı denecek...???
Hey yüce Allahım biz ne ettik sana da bu muhabbetlere muhatab bırakıyorsun bizleri...
BİZİ BU HALLERE DÜŞÜRENLER UTANSIN MADE İN TEKSAS bursa taraftarı sayesinde milli takım bursada almanya ve hollanda sınavlarını başarıyla gecmiştir. bursa evliyalar şehridir. canakkale zaferinde en cok şehit veren memleket BURSADIR. bursaya şeftali ve kestane yakıştırması yapanları pazar akşamı bursaya davet ediyoruz taraftar görmeye saygılar. anti-bizans biz bursalıyız bizans yalakası değiliz anlayana! iyi akşamlar
|