Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

 
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Anlamada sorun varsa, Yapacak bir şey de ol
Alt 25.06.2011, 21:35   #31
ec58
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 20.01.2010
Mesajlar: 302
Thanks: 159
67 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 ec58 FAZLA SÖZE GEREK YOKec58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Anlamada sorun varsa, Yapacak bir şey de ol

Sözkonusu şahsın cevap yazısını okumadan yazıyorum...
Okumaya gerek yok çünkü belliki bir günü daha kurtarmış. Bakmayın köşe yazarlığı zor iş. Hergün bir şeyler bulup yazmak kolaydeğil.
Ancak Abdullah Yiğit kötü ev hanımlarının "Bu gün ne pişirsem" sendromunun aynısını yaşıyo galiba son günlerde. Evin adamı pırasa sevmez de karısı yinede yemek yaptım diyebilmek için pişirirya o türden bi durum bu.
Yahu kardeşim millet senden internetten iki üç tercüme sonrasında okuduğun oyuncu demeçlerinin satır aralarında ki lafları sündürüp o günkü köşe yazını kotarmanı beklemiyor, Hele hele tepkilere cevap diyerekten iki günü kotarmanı hiç beklemiyor. Yönetime düşük dozda bile bi eleştiri yazamıyorsun gücün rıza hocaya kıvanca grosicki ye yetiyor. Yapıyorsan bu işi doğru dürüst yap yapamıyorsan bırak bu forumdan bile 10 tane adam çıkar senin yaptığın şekilde bu işi yapacak.
Bir de çıkmışsın "Anlamada sorun varsa" diyorsun. Ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum. Diyorsun ki bu forumdaki onlarca kişinin "Anlaması kıt" Sivaslı deyimiyle "Anlağa gıt".
Esas senin anlaman kıt. Millet senden böyle gereksiz konularda anlamsız sivas milliyetçiliği yapmanı değil, Futbol yazmanı, Transfer politikasına yorum getirmeni, camiayı kenetleyecek yazılar yazmanı bekliyor.
Şampiyon olan paf takımdan kaç kişi girdi bu takıma diye sordunmu bir kez yönetime? Sormadın. 30 küsür yaşındaki Ertuğrulu niye almıyorsun diye rıza hocaya soruyorsun ama. Yönetime niye sormuyorsun.? Yetmiyor Kıvanç Ertuğrul kıyasına giriyorsun. Kıvanç kötü oynarsa ben dediydim diyeceksin. Erman Kılıç 2 sezondur Herve Tum un stresini atamadı daha. Kıvancı Ertuğrulun yerine alınmış gibi göstererek neyi amaçlıyorsun. Elimizdeki doğru düzgün tek oyuncu Grosicki yi Sivasın yabancı gözüyle notunu tam verdi diye eleştirerek neyi amaçlıyorsun. İki gün sonra Kamil sahada kötü oynayıpda seyirci zaten bu adam sivasıda beğenmiyor diye yuhlanınca eminim ferahlarsın.
Oyuncularla , Rıza hocayla ilgili gereksiz yazılarını bırak, doğru düzgün işini yap. Bilmem anladın mı. (Sivaslıların anlaması kıt ya o yüzden sordum.)
ec58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler
anlamada, olmaz, sorun, varsa, yapacak, şey


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git