iyi bir forvet almak istiyorsan biraz paraya kıyacaksın. bizim yönetimin bu konuda cömert olması lazım.. şu ana kadar para harcamadan oyuncuları aldık. bari forvete 2,3 milyon verebilsek ..
iyi bir forvet almak istiyorsan biraz paraya kıyacaksın. bizim yönetimin bu konuda cömert olması lazım.. şu ana kadar para harcamadan oyuncuları aldık. bari forvete 2,3 milyon verebilsek ..
tamamen hak veriyorum para vermemeye devam edersek ligden düşmemiz an meselesi olur!!!
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Ligde her galibiyete 800milyarın üstünde bir paranın verildiği bir ortamda sivasspor 1 değil 2 tane golcü almalıdır..Çünkü takımdan M. Yıldı ve Kmanan ayrılmış durumda..Elimizde sadece 2 tane golcü(Enaramo-Suarez)kaldığına göre mutlaka 2 tane golcü alınacak...Arkadaşın biri sivasspor yeni fed. nun yabancı kararını bekliyor demiş;olabilir çünkü yerli oyuncuların fiyatının çok pahalı olduğu bir piyasada eğer yabancı transferi serbest bırakılırsa belki de sivasspor 2 tane yabancı golcü bile alabilir..Bence Atiila arkadaşın transferini de bu nedenle askıya almış olabilirler..Önümüzdeki günlerde mutlaka takıma 2 tane golcü alınacak;kim olacağını hep beraber göreceğiz..Benim bu konuda bir tahminim var;golcülerden birinin Polonya,Çek Cumhuriyeti,Romanya gibi ülkelerden birinden alınacağını düşünüyorum..Çünkü Rıza Hocanın yardımcılarının ligin son 1 ayında bu 3 ülkede golcü izlediklerini hepimiz biliyoruz..Bakalım hangi oyuncu veya oyuncular transfer edilecek hep birlikte göreceğiz...
Bence yeni Federasyon Başkanı olacak olan M.Ali Aydınlar kendisine zoraki destek verecek olan Aziz Yıldırıma jest olarak yabancı sayısını sınırsız yapacak.Yani sahada 6 kulübede 2 gerisi serbest bence de doğru olan sistem bu.Yani parası olan istediği kadar yabancı alsın ancak sahada 6 kulübede 2 gerisi serbest olsun.