Bekleyelim gorelim.. su asamanda hic kimsenin arkasinda markasinda degilim.. birakin fener yalakaligini dedik.. yapmayin etmeyin dedik.. karsiliginda "gardas fenerin bize her zaman faydasi olmustur" cevabini aldik.. buyrun bu da en buyuk faydasi.. hayirli olsun hepimize.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı blacksky'a Teşekkür Ediyor...
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA serbest klacaktır başkanımız önce bi kendine gelsin ben herşeyi ilk ağızdan duymak istiyorum .medyanın adiliğini zaten biliyoruz SİVASSPOR oldu bittiyle çıkmadıki oldu bittiyle ceza kesilsin bakıyorumda ortada tam delil sayılacak birşey yokken polisler medyaya gözaltı görüntülerini servis etmiş türkiye hukuk devletimi polis devletimi tam anlıyamadım kim suçlu yada değil buna karar verecek mahkeme heyetidir polis sadece ifade alıp mahkemeye sevkeder ama bakıyorumda emniyet müdürlüğü hem suçlamış hem ceza vermiş medyayla elelede kalemimizi kırmaya kalkmış hele başkan serbest kalsında bide onu dinliyecem.
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Şike ile birlikte Başkanımızın ve Sivassporumuzun adını görmek kadar kötü birşey olamaz.
Biz ki şike nedir bilmediğimiz için yıllarca Süper Lige çıkamadık.
Biz ki şike nedir bilmediğimiz için iki yıl üst üste Şampiyonluğu kaçırdık.
Biz ki şike nedir bilmediğimiz için iki senedir düşmemeye oynuyoruz.
Biz ki şike nedir bilmediğimiz için masa başında çok hakkımız yendi.
Ve daha bir çok şey...
En kısa sürede Başkanımızın ve kulubumuzun adının bu soruşturma kapsamından çıkartılmasını istiyoruz.
Ne olursa olsun arkandayız başkanım senden şüphe duyan bizden değildir!
olayı özetlemişsin gerçek bu yıllarca acı çektik elimizden ne şampiyonluklar alındı alanların hepside hayatta
Bu Konuda yigidolar06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Büyük başkanımız şu saat itibariyle halen sorguda. Onu yalnız bırakmadığımızı, yanında olduğumuzu, manevi destek verdiğimizi ve kısaca onu çok sevdiğimizi göstermek için her platform da dile getirelim. Facebookta da bunu herkese göstermek için
Başkanın bi suçu varsa bunu kulübe ödetmek yanlış olur şahıslar yargılanabilir ama kulübün ve taraftarın ne suçu var . Bence yarın başkan delil yetersizliğinden salınır . İnş.