bisey söylemek istiyorum eren arkadasimin dedigi gibi her giren bir topic acsinb onlarada herkez bi hosgeldin desin bir bayan suraya topic acti diye herkez yaziyor eger o disikanarya degilde erkek kanarya olsaydi millet simdi tartisiyordu fb nin burada isi olmaz diye. kimsede alinmasin bu benim görusum.
bisey söylemek istiyorum eren arkadasimin dedigi gibi her giren bir topic acsinb onlarada herkez bi hosgeldin desin bir bayan suraya topic acti diye herkez yaziyor eger o disikanarya degilde erkek kanarya olsaydi millet simdi tartisiyordu fb nin burada isi olmaz diye. kimsede alinmasin bu benim görusum.
GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYARIM AMA ŞUNU UNUTMA BU SITENIN KAPISI HERKESE ACIKTIR.BUNDAN ONCE DEDIGIN GIBI ERKEK FB TARAFTARLARIYLA BIRAZ SORUN YASANDI AMA ONALRIN SEBEBI BASKAYDI.BURDA HERKESE TAVRIMIZ AYNI YALNIZ SAYGILI OLMALARI KOSULUYLA.
TUGBA ARKADASIMIZIN SAYGILI OLDUGUNA INANIYORUM...
SEVİYELİ OLDUĞU SÜRECE BAYAN VEYA ERKEK HİÇ FARKETMEZ.. HER TÜRLÜ TAKIMIN TARAFATARINA KAPIMIZ AÇIK.. .