Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
Alt 08.07.2011, 13:31   #331
bozkurtkaan58
Yeni Yiğido

13 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 531 bozkurtkaan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan

zaman birlik ve beraberlik zamanı
bozkurtkaan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2011, 13:45   #332
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Maç satmak insanın karısını satmasından farklı değildir. Ben böyle hiçbir eylemin içinde yer almadım....Sivasspor olarak mertçe oynayacağımızı söyledim. Dediğim gibi maç satmak insanın karısını satmasından farklı değil. Mecnun Odyakmaz

Başkanın bu sözleri, o na inanmayanlara , şike yapmıştır diyenlere kapak olsun...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2011, 13:52   #333
"_tuqRuL"
Acemi Yiğido

"_tuqRuL" - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

49 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 "_tuqRuL" FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MAÇ SATAN KARISINI SATAR
Aziz Yıldırım’ın Trabzonsporlu eski iki yöneticinin ziyareti sonrası aradığını belirten Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmaz, şikeyle ilgili düşüncesini bu sözlerle özetlemiş

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın hakimlik sorgusunda şunları söylediği belirtiliyor: “Kesinlikle şike yapılmasına göz yummadım ve
aracı olmadım. Aziz Yıldırım’la yapılan görüşme talebi kendisinden gelmiştir. Yıldırım’ın kulağına Trabzonsporlu yöneticilerle görüştüğüm bilgisi gelince benimle görüşmek istedi.

Gerçekten de Sivas-F.Bahçe maçından 4-5 gün önce Trabzonsporlu dostlarım olan ve yönetimde bulunmayan Mahmut Aksu ve Muammer Saka beni ziyaret etti. İstanbul’da kendileriyle görüştüm. Bana ‘Sizin şerefinizle çıkıp oynayacağını biliyoruz, sana güveniyoruz’ dediler. Çay kahve içip ayrıldık. Burada kendilerine ‘maç satan karısını satar’ dedim.

Benim maç satmayla ilgili kanatimde bu şekildedir. Eşimi sokakta bulmadım. Bu kadar büyük konuşan bir insanın bu hayasızlığı yapması mümkün değildir. Aziz Yıldırım’la bu hususta görüştük. Hem bu olayı anlattım hemde kaygılarının yersiz olduğunu söyledim. Ayrıca bilet konusunda konuştuk. Daha sonra maça gittik. Var gücümüzle oynadık ancak yenildik.”

‘4’ İŞARETİ SORULDU’
Odyakmaz’a, basının objektiflerine de yansıyan 4 işareti yaptığı fotoğraf da soruldu. Odyakmaz’ın “Hangi anda, ne şekilde çekildiğini bilmiyorum. Olsa olsa ‘size 4 atacağız’ şeklinde yorumlanabilir. Basına da böyle açıkladım. Ben Sivasspor’a başkan olduktan sonra Avrupa kupalarına katıldık. F.Bahçe’nin şampiyon olması için yıllardır biriktirdiğim itibarımı bir anda yok yere harcayamam” dediği öğrenildi.

Başkanın bu sözleri herşeyi anlatıyor. Arkandayız Başkan..
"_tuqRuL" isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2011, 14:14   #334
eSrArEnGiZ_
Yeni Yiğido

eSrArEnGiZ_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 eSrArEnGiZ_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu ne kadar Talihsiz bir,Takım Bu ne kadar talihsiz bir şehir,Bu nasıl bir adalet ben artık anlamıyorum...Artık mikroplara papuç bırakmama zamanı gelmiştir arkadaşlar her zaman arkasında olduğumuzu birmeli bu şehir...Haydi yiğit şehrin yiğit insanları dökülelim sokaklara haykıralım bu sevdayı haykıralım ki herkes görsün sevdanın nasıl yürekten olduğunu...Şanlıurfadan sevgilelerle
eSrArEnGiZ_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2011, 14:18   #335
sofularlı34
Yiğido

sofularlı34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

54 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sofularlı34 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

taraftar sivas da yürüyüş yapmalı . gözaltıları protesto etmeli.. sesini duyurmalı
Alt 08.07.2011, 14:56   #336
pehlivan ömer
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 pehlivan ömer Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

suçsuz olduğuna yürkten inanıyorum bizleri mahcup edecek davranışlarda bulmadığına gönülden ve yürekten inanıyorum inşallah an kısa zamanda aramıza döneçektir dualarımız mecnun başkanla yüreğimiz sivassporla ataçaktır sonuna kadar
pehlivan ömer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2011, 15:04   #337
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

1960 lı yılların sonu;türkiye savaşın yaralarını sarmaya başlamış sanayi ve şehirleşme anlamında yeni oluşumlara açılacakken,sivas şehrinin ise bu doğrultuda pilot bir il olması işten bile değilken (o dönemde kayserili tüccarlar sivasta iş yapmak için adeta birbiriyle yarışıyorlardı).aniden acı bir durumun tam içinde kendini bulmuş ve kayseri olaylarında canlarını kaybetmiştir.bu durum sivası hüseyin yıldırımın tabiriyle 40 yıl geriye götürmüştür.yaklaşık on yıl kadar sonra (hangi akla bilinmez!)dönemin başbakanı süleyman demirele miting meydanında küfür edilmiş ve demirel sivasa yapılacak olan yatırımları başka illere kaydırmış adeta cezalandırmıştır.gene yaklaşık bi on yıl geçmiş bu defada pis kokuları her taraftan bugün bile duyulan otel yangını hadisesi sivasın üstüne bir kara gömlek misali giydirilmiştir.(yeni ortaya çıkan gelişmelere bakınız ;olayda bugün yaşamayan pkklıların provakatörlük yaptığı,bazı sözüm ona askerlerin oteli ateşe verdiği iddalarını ortaya çıkarmak için 20 yıl neden beklendi bil bilebilirsen...)detayına girmeyelim mevzu derin.ve bugün siyasi noktada sivasımın hiç bir destek alamadığı bugünlerde sivas şehrine gene kara bir gömlek biçildi ve giydirilmeye hazılanıyor.
şuana kadar bekledim acaba ne çıakcak diye. ancak mecnun başkanın 'maç satan karısınıda satar,ben öyle bir ********lik yapmadım demesinden sonra suskunluğumu bozuyor ve sizlere sesleniyorum ;hem sivastaki hem istanbuldaki ey taraftar grupları sivil toplum örgütleri vakıflar dernekler hadi hareketlenin en kısa zamanda yürüyelim hem istanbulda hem sivasta .işi gücü bırakalım hepimiz toplanalım sesimizi tüm türkiye duysun.maç satan adam böyle demez arkadaşlar.bu sivas düşerse bu defa şehrimiz 80 yılmı geriye gider bilemiyorum,elimizde bir tek sivasspor kaldı haydi şimdi ona destek olma zamanı.
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2011, 15:12   #338
engin2609
Tecrübeli Yiğido

engin2609 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 engin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz sein

Türk adaletine güvenen Sivasspor taraftarları olarak şampiyonluğu kaçırdığımız Gaziantepspor - Sivasspor maçını ve o sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ın Gantepspor'dan aldığı oyunculara verdiği çok abartı bonservis ücretinin araştırılmasını talep ediyoruz.

madem bu kadar kapsamlı arastırma yapıyosunuz bunlarıda araştırın.
engin2609 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı engin2609'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.07.2011, 15:30   #339
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

arkadaslar lutfen biri facebooktan anlayan biri mecnun odyakmaz adina sayfa acsin ve adinida MECNUN ODYAKMAZIN ASKERLERI diye koysun gosterelim gucumuzu destegimizi haydi lutfen biri yapsin bunu
Alt 08.07.2011, 15:59   #340
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Baskanin hatalara dedi kodulara kurban gitmesi sivasliyi ve taraftari üzmüstür bagzi arkadaslar baskanin kötü günde yaninda olmayarak gitmesini isterler sorarim onlara yetkin imkanin yada imkani olan tanidiginz varsa getirin buyurun meydan burada baskana küsüp sitem etmek paraya küsmektir parasiz yada kredisiz baskan olunmaz baskan fedakardir hangi baskan olursa olsun. Kanuna güvencimiz tamdir isallah adalet yerini bulacaktir baskana sonuna kadar destek dilegiyle.
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58Sivaslilar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
&#”, arkandayız, baŞkan, başkanım, bırakılmadılar, destek, geldin, hoş, mecnun, neden, odyakmaza, otyakmaza, senaryosu, seninleyiz, temİzlİg, İstiyoruz, yİĞİd, İşte, Şike